• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    E2E4
    E2E4 --- ---
    scrypt-N multipool! nechete to někdo zkusit?

CoinSolver, a scrypt coin mining pool that always mines the most profitable coin, and pays out directly in Bitcoin.
    http://coinsolver.com/blog/
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BORGDOG: kolik ted haze Blitz? kde to prodavas?
    EDASX
    EDASX --- ---
    B3DA: pri tom hledani pomeru pamet/takt jde fakt o megaherzy... casto snizeni taktu RAM zvysi kilohashe...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Je tu nějak ticho. Už někdo prodal rigy? :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Dlabu na DayZ. Pořád jedu Blitz a mám intenzivní dilema jestli prodat Faircoin ted a vydelat kolem 0.1 BC nebo počkat v naději na větší ranec. :-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BPB: jj DayZ :D
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: DayZ ,)
    B3DA
    B3DA --- ---
    je tu nějak ticho..
    jste přestali těžit a zapojili crossfire? :))
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: jo a pokud jde o víc sharů/větší wu u pomalejší z karet dle khs.. po pár hodinách těžení se mi to vždycky srovná.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: právěod tý paměti jsem čekal, že bude chtít vyšší takty, když cokoli pod 1500 shodí hashrate někam pod 500khs. tim víc se divim, že to tak pěkně šlape. wu mi to ukazuje asi o 100míň, celkově khs se přibližně shoduje na poolu s očekáváním. za mě dobrý :) jedu teďka ltc asi do příští diff change a takhle aspoň nejsem papírově v mínusu (stejně to hodlám držet, takže aktuální ceny ltc/btc/usd jsou vlastně mimo, ale i tak). navíc už neni uplně zima a já nerad hw torturu :)
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: mě ta 280x obecne facha na trochu jinejch frekvencich :) ...na 880/1250 mi to dava 600khs, ted jedu na na 970/1500 khs..to dava 670khs scryptu a u jedný karty jedu 955/1500..to dava sic jenom 640 khs..ale zase vic sharu nez ty výše nataktovaný karty. Myslim že ta frekvence co píšete 877/899 bude fajn..bude to míň baštit..ale podle mě to bude dávat málo výsledků, chce to mit pořádně nataktovanou pamět imho
    B3DA
    B3DA --- ---
    na poolpickeru je novej automat: http://coinfu.io/
    a má zajímavý čísla/upozornění po 15min. dead workera na mail, zadanej ve worker hesle. pěkný..
    jak ale vydrží profitabilita když se na něj nasype x mhs lidí co sledujou poolpicker?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: jasně. není konstantní, ale je ten na kterém záleží nejvíc. asi.
    B3DA
    B3DA --- ---
    E2E4: vim, ale ten pomer se na ruznych urovnich musi lisit... nicmene me to presvedcilo ze ma smysl s ti m laborovat. druha vec je ze s napetim 1v musim na jakykoli jiny algo precvakavat biosy tedka.. este ze tam totlacitko je a clovek nemusi furt flashovat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: Moudrost rika, ze jde o pomer pamet:core. Je to velke mysterium. :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Fér. Díky za tip.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: cca 230w dolu.. vecer az se k tomu dostanu zkusim jeste pod 1v.. jestli to bude stabilni..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: A co spotřeba?
    B3DA
    B3DA --- ---
    taky vám 280x frčí na core 877 mem 899 kolem 610khs?
    docela jsem koukal, že to s takhle nízkym taktem paměti šlape takhle hezky, dokonce stabilně celou noc..
    a že se ta řvoucí bestie uklidnila :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    pro fandy X11 algo, pred chvili byla spustena nova mince..

[ANN][MUN] Muniti: Malta's national cryptocurrency - promoting tourism! X11 algo
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=545886.0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam