• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kdy bude odhadem to puleni psa prosim ?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ORIEN: škoda, to bych ještě využil :D
    MICA
    MICA --- ---
    ORIEN: Slušný :D Za 100 tabletů si to ale zaslouží :))
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ORIEN: Takovych vytecniku bylo celkem dost :)

BPB: Asic na btc stale jede :)
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    Jinak odedneška alza neumožnuje na grafiky službu vrátit do 2 měsíců. Někdo včera vrátil 20 grafik, přiznejte se, kdo to byl... :D
    BPB
    BPB --- ---
    DESTROYER: dejte mu nekdo ban ,D ...kazdej by chtel posilat..ale nekdo tu sit spravovat musi že jo :))
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Rig slozen, 290ka a zdroj i lowend cpu pryc. 1BTC a par drobnych v penezence za celou tu zabavu. Byla to sranda ;)
    B3DA
    B3DA --- ---
    hmm.. doge to da moon again?
    Charlie Lee Proposes Merged Mining LTC/DOGE
    http://www.cryptocoinsnews.com/news/charlie-lee-proposes-merged-mining-ltcdoge/2014/04/08
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    XSOFT: Pokud da 10MH/s tak ma sanci... :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    XSOFT: kua... :-)) zrovna s tim jsem du :-)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    XSOFT: To bych musel mít bohatého strýčka v USA. :-) Ale dal bych si říct...
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Premium-deluxe krumpac s vodnikem:
    AMD Radeon R9 295 X2 - early preview na DIIT | Diit.cz
    http://diit.cz/clanek/amd-radeon-r9-295-x2-early-preview-na-diit
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já kdyžtak mam taky jednu kartu na prodej:

SAPPHIRE R9 280X DUAL-X OC a 500W zdroj, vlastně bych tu tak nějak sesbíral všechno, co je potřeba na malej kartovej rig, tak kdyžtak pište. Kupovaná 11/2013 v záruce 2 roky
    Cena za kartu 6.500,-
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak, dvě karty z rigu venku a zítra putují k novým páníčkům počítat headshoty :o/ Normálně jsem se dojal, tohle HW pr0n zanechává na člověku následky.
    Ještě mám k mání jednu kartu a zdroj 860W Corsair gold, kdyby jste někdo chtěl nebo věděl o někom kdo by chtěl. Zbytek si nechám, přirostl mi k srdci, comp v kleci na fošně...takovou kartu bych si totiž na hraní v životě normálně nekoupil, tak si alespoň splním pařanský sen :o)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Těží tu někdo na ipominer.com? Chtěl bych se na něco zeptat... když tak piště do pošty, prosím.
    B3DA
    B3DA --- ---
    už starší, ale zajímavý počtení :)
    IAmA a malware coder and botnet operator, AMA : IAmA
    http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/sq7cy/iama_a_malware_coder_and_botnet_operator_ama/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: dikes !
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --intensity 12 --vectors 1 --worksize 256 --lookup-gap 4 --thread-concurrency 36864 --shaders 2048 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 65 --gpu-dyninterval 7 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --temp-hysteresis 3 --shares 0 --no-submit-stale

cca 50khs na 280x bez hw chyb..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    az to nekdo odladite na 280x, hodte to sem prosim, diky !
    BPB
    BPB --- ---
    stary nastaveni na UTC nejak nejede..taky hazi HW errors..takze ja to poustim zas na scrypt asi :/ neni ted cas na ladeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam