muhehe, právě sem s tim taky jdu :) od dnešního poledne jsem scrypt-asic friendly person :))
GAW Fury je rebrandovanej Zeus Blizzard, co se stim bude dát dotunit ukáže čas, zatim sleduju mj. vlákno zde:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=644921.0 (thermal pastu už mám koupenou, tak teďka jeden po druhym na přemazání :)
jinak co já vim, už první batch rozesílali jako větráčky (bez cla..), takže pohoda. objednáno 30.5.2014 batch 3, v úterý odpo odešlo z HK>Lipsko>Praha. Dopravu jsem pro jistotu platil (25usd) ale taky jsem měl kupón na 20 babek minus.. RPi jsem chtěl, leč byl k fury jen do batch 2, za 60usd leda nasrat, asi pořídim na hraní z ebaye. Logo GAW miners je oproti 1. batch už natištěno hlavou nahoru :)
Pánové, jsem zvědaf zda s tím uděláme roi... ale něco mi ríká že ano a hřeje mě pocit cca 10 násobné efektivity oproti stávajícím scrypt gpu. Plánuju sledovat vývoj scrypt diff, ceny těchhle věciček padají rychle tak možná nějaký přidám až budou pod sto babek, jestli mi to kalkulačka posvětí..