• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: mimochodem děkuji za Díky na mou reakci u Tvého článku o podvazcích (FB). možná by nebylo špatné ho dát i sem :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Já mám za zimu nasyslených spoustu punčoch a nemůžu se dočkat, až je konečně vytáhnu - teď nosím buď punčocháče nebo silné vlněné punčochy...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    tak jaké máte nachystané modely na jaro?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: super, tak to tam, s tvým dovolením nandám :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: já mám nějaký seznam tady (dole): http://mezinebemazemi.blogspot.cz/2013/06/jak-na-podvazky.html

Určitě snese doplnění, ale jako základ se dá asi použít. Za sebe vypichuji SHQ (punčochy snad ani jinde kupovat nemá smysl) a mám osobní dobrou zkušenost s Kiss Me Deadly a What Katie Did (pásy)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MOIRAIN: dělají nějaké akce furt, přihlas se na jejich newsletter - obvykle co týden, to nějaká akce na něco, pamatuji i poštovné do EU zdarma.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    mohly bychom dát na nástěnku postupně typy, kde punčochy do podvazků a pořádné podvazkové pásy a girdly sehnat a to jak v ČR, tak na internetu
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: dělají tyhle akce s levným poštovným nějak pravidelněji, momentálně jsem bez možnosti platby kartou (a i kdyby byla, tak jsem bez peněz), takže bych asi počkala na další kolo
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Já neodolala a koupila si troje tyto: http://www.stockingshq.com/stockings-c3/cervin-capri-bicolore-non-stretch-rht-stockings-p20 (s černým lemem - šedé, tělové a tyrkysové. Ten černý lem je kvalitnější než ty barevné.) Cervin je francouzská legenda, já mám jejich punčochy asi nejradši :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: super! :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Hlavně i to poštovné normálně není přemrštěné a teď je za 74Kč, to je levnější než z českého eshopu... A mají tuny punčoch, i ty silnější barevné.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: ano, je to bezproblémové, rychlé doručení, ceny nižší než u nás - reklamace jedné vadné punčochy proběhla tak, že hned poslali novou a vadnou ani nechtěli vidět.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: máš zkušenost s objednáváním?
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Zdravím a hned hlásím, že je poloviční poštovné v SHQ a sleva 10% na pásy a prádlo - obchod doporučuji z vlastní zkušenosti! Punčochy jsou levnější než v českých obchodech a poštovné vás teď vyjde na 74Kč! http://www.stockingshq.com/ (platí ještě dnes a zítra)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: aha, no koukám Praha Plzeň. u nás nic. no tak až budu v praze.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: do krámu, ty svoje jsem na stránkách nikdy nezahlídla (ale zas tak často tam nechodím)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: na stránky?

SARRI: tak třeba budu mít štěstí
    SARRI
    SARRI --- ---
    DIABOLUS: ale uz je to nejaka doba co jsem je tam kupovala
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: oni ten sortiment dost obměňují, takže tam prostě chodit a koukat, jestli něco není
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SARRI: super. až budu mít cestu do prahy, tak se tam podívám černý právě shánim. no já bych v tělový barvě stála o odstín 8000 nebo max 8001 a to už zřejmě nedělaji :(
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: to už ale asi mít nebudou, což? :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam