• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: dala bys prosím ten obchod na nástěnku? Mají tam všechny možné podvazkové spony, gumy atd. a mám ten obchod osobně osvědčený ;)
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    DIABOLUS: Je mi úplně těsně, ale je mi :) nosit jej určitě budu.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KACHNICK: ten je hodně povedený - nosila bych ho hned :)

GABINKA: gumičky se dají u švadlenky vyměnit - foto určitě chceme vidět

jinak to kolik podvazků se nosilo určovalo období a móda. Třeba 40. léta zásadně 4, občas se objevilo 6 podvazků...
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já jsem stejná krevní skupina, po tetičce jsem objevila na chalupě krabici nestrečových punčoch, úžasné šaty z přelomu 60-70 let, bohužel jsou mi trochu těsnější a i podvazkový pás z té doby. Je skoro nový, ale má zpuchřelé gumičky k podvazkům, tyhle stejné drátěné podvazky, je třeba je vyměnit, 2 roky jsem se k tomu nedostala. Je to pás, z úplně nepružného silonu na 4 podvazky, vzadu jsou na gumách 2 šoupátka jako u plavek. Nafotím, pošlu. Jinak zrovna jsem dostala tip na úžasné girdle, na zakázku šije p. Sowová z Ostravy. Během týdne budu mít reference. Ještě k tomu počtu podvazků, myslím si, že se tehdy nosily jenom 4. Gábina.
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    Musím se podělit o radost.. Girdle po prababičce od babičky :) Ona vždycky něco vytasí a já svítím jak sluníčko další týden.. a ještě k tomu příbuzný tvrděj, že mě a sestru měla maminka s mimozemšťanem.. (kvůli tomu k jaké módě inklinujem :D ) - účtenka z roku 71' hlásí cenu 75 kč :))))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHANNAH, KACHNICK: tak tak, referujte, referujte. Zatím máme reakce pozitivní i ne až tak pozitivní, tak jsme zvědavé na všechny ostatní... podle toho se pak uvidí, jestli je budeme zařazovat i do běžné nabídky.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já nosím taky ráda pouzdrovky, jako Saraj, nebo úzké sukně a mám nejraději černou a tmavé barvy, pod těmi jsou podvazky nenápadné i když se trochu rýsují. Nejhorší jsou ty vepředu, ale stačí punčochy zapnout šikmo do rozkroku a nejsou vůbec vidět. A chce to dlouhé punčochy, taky to pomůže, víc to neřeším. Spodničky nosím pod širší sukně, kombine nemám, chtěla bych ho pod širší šaty, ale nevím kde se dá koupit. Pod široké sukně je spodnička při nošení podvazků třeba, protože stačí trochu vítr a sukně jde nahoru - mockrát v metru. Jinak bych chtěla vědět jak douhé nosíte sukně k punčochám. Asi k šestipodvazkovým pásům by se daly nosit kratší, protože drží víc nahoře, ale to oblíkání, já ten co mám má podvazky úplně vzadu. Jinak, teď v tomhle počasí jsou punčochy úplně super, nosím je denně a jsem ráda, že nejsem sama. Gábinka
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    KACHNICK: jo vidíš, mně je vyzvedávala kamarádka, ale ještě jsem je neměla na sobě! Poreferuji pak :)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    SARAJ: spodnička! nebo kombiné
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    GABINKA: vítej vítej :) nosím většinou šestipodvazkové, ten zadní chce trochu cvik, ale punčochy pak mnohem líp drží...
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    Hlásím, že mi dnes přišli punčochy, co se tu hromadně objednávaly... A zamilovala jsem se na první rozbalení... Toužím vlastnit i všechny ostatní barvy.. (nádherně voní!) a nejvíc mě mrzí že nedorazily ty zelené! Tímto veřejně děkuji holkám z Caresse. Pokud budou zařazeny do stálého sortimentu tak už nebudu brát punčochy odjinud (minimálně barevné).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, nosim ted hodne pouzdrove sukne a saty - je nejaky figl, aby nebylo videt obrys?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GABINKA: já mám 6ti ale ten zadní nemám tolik vzadu - na míru. Takže pohoda.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Jsem tady nová, ale ráda se přidám do diskuze. Asi 2 roky nosím punčochy na podvazky místo punčocháčů a moc mi to vyhovuje. Docela jsem zainvestovala do podvazkového prádla a tady jsou moje zkušenosti: Podvazkové pásy se zapínáním vzadu: Ráno víc práce, přes den pohoda, nic se nesvlíká ani na WC, kalhotky jsem nosila pod, dá se to snadno stáhnout, ale jednodušší je to přes. Návleky, např Úpavan, rychle se to obléká, stáhne to boky, kalhotky nedělají ,buřtíky, ale na WC stejně jako punčocháče, musí to dolů. To čemu se říká girdle jsou kombnací obojího, mám jej taky, super postava - na bříško pod šaty, ale děs zapínat ty háčky, ty co mám , končí na bocích, takže kalhoítky žádný problém, akorát nechápu, že existují vcelku kombinace s bokovkou, to by znamenalo punčochy odepínat na WC. Trochu mi to připomíná, jako kdysi, když jsem si pořídila husa body, vzala jsem si kalhotky, punčocháče navlíkla až k podprdě a přes to body a úzké šaty vzadu na zip až k pasu. Když jsem musela nutně na WC, zjistila jsem, že se to vůbec nedá svléknout, zvlášť když před záchodem čeká fronta, to nemohlo dobře dopadnout. Ne, na punčochy nedám dopustit, myslím si, že dělám něco i pro svoje zdraví, protože mám vlastně na sobě vždycky jenom kalhotky jako v létě naboso. Zajímalo by mne, kolika povazkové pásy nosíte, 4 zapnu rychle, ale u těch 6 ti ty vzadu je horor, taky to při sezení tlačí a strašně táhne. 8 je už úplný nesmysl. Všechny příznivkyně punčoch zdraví Gábinka.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: tak já je tam dávám samozřejmě po dohodě se zákaznicí ;)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: to asi jo, vypadají festovně :) Ale mně se spony esteticky líbí, já vždycky všechny stuhy (jsou-li jaké) odstraňuju ;)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: jo jo to jsou ony, no já přes to dávám stuhu, takže nejsou vidět a hodně vydrží
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    DIABOLUS: kohinooří jsou takové ty hranaté s tkalounem vzadu? Ty jsou tuším taky z drátu, ale nelíbí se mi moc ten tvar a ten tkaloun :-o
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MAR_TINA: nebo v Kohinoru ve Vršovicích
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHANNAH: super, dík

CHANNAH: to není problém, když jich 12 stojí 140kč.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MAR_TINA: jo ale jen zvlášť tu část spony bez kovu, to asi nemají nikde...
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    MAR_TINA: teď jsem objednávala odtud, mají i ty krásné z drátu taky, já si je koupila a vymněila ty původní lisované: https://www.etsy.com/shop/CorsetMoment?ref=l2-shop-info-name (pozor na správný rozměr)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam