• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    NEVENA: Jestli jde punčochy Boma Kamila, určitě bych neřekla, že úplet je nekvaitní. Při oblečení docela vzhled překvapí. Já nosím černé jedině tyto, tělovky v létě ale Sindy. Jsou skoro 2x dražší, ale opravdu kvalitnější úpet, mají víc Lycry. Nevím proč mají napodobeninu vzorového lemu, je to spíš na škodu, ale protože si to zapínám na dolní okraj, není to ani vidět.

MRTVYKOTE: Já bych si taky objednala z polského obchodu, napiš mi zprávu, přidám se. Docela závidím že se tam tohle prádlo vyrábí a u nás vůbec ne. Narozdíl od polských punčoch, které jsou docela šunt.

Jestli chcete vidět super obchod s punčochama, na googlu UK Tights...Budete slintat jako já. Najdete tam všechny i ty silné, zimní, platit se dá jakoukoli kartou, ceny od 1,1éčka za pár do 50.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    Možnost platit paypalem mám a objednávat bych si z toho polského obchodu chtěla asi tento měsíc po výplatě. Pokud by se chtěl někdo přidat tak může, ale jsem z ostravy takže předání dál asi jedině poštou...
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Já bych se taky přidala k té polské objednávce, mambu chci a ty kalhotky s rozparky, jsou fantastické. A ty velvety by se mi taky hodily
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Právě problém je u poláků placení paypalem, máte někdo tu možnost? Jednak mám o ty pásy velký zájem a chtěla bych si i nakoupit ty velvety. Podle vyobrazení vypadají solidně, nic u nás se podobného nesežene.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ty, kdo mi posílaly tu StockingsHQ... Zadávala jsem průběžně hned poté, co jste mi to poslaly, ale 90% je vyprodáno, takže jsem nakonec neobjednávala. Na frekventovanější položky jsem nastavila hlídacího psa, aby mi přišel mail, až budou doplněny, tak pak kdyžtak dám vědět.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Kdyby bylo potřeba, tu objednávku můžu zajistit po technické stránce, umím polsky. Určitě to teď ale nemůžu platit ze svého účtu.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Na ty velvety myslím, vypadají docela OK, určitě bych je objednala a vyměnila je na některých mých pásech. Jenom dát dohromady tu objednávku
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LIBERA: ten polský obchod prodává i velvety, takže by se to dalo sfouknout při té objednávce
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: děkujeme za další typy ;).. jinak co se týče těch velvet (sponky podvazů) tak už se to tu několikrát řešilo - zkus hledat (obsahující text)
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Dobrý den, jsem tady nová, byla jsem pozvána do diskuze. Ráda se připojím, protože podvazky nosím denně. K těm silnějším punčochám: Tělovky neřeším, vypadají babsky, jedině černé. Na puncocace.cz jsou k mání 40 den Pamela Mann 99 Kč, nebo Levante Levia 70 zdravotní za 220, jsou skoro nezničitelné, ale bohužel teď nebyly na skladě. Podobné lze objednat na Witt International, 140 a 70 den - ty mám v antracitové barvě - téměř černá, moc pěkné, ale stojí 429 Kč. Nosím je v zimě a protože mají od kotníků klesající kompresi k lemu, dělám i určitě dobře svým žilám při celodenním sezení v kanceláři.

Z tenkých nejoblíbenější mám také Boma Kamila, jsou za babku, jemné a strašně pohodlné. Teď jsem si pořídila za pětistovku 20 ks. Jestli máte problém s délkou punčoch, pak noste Sidy Aries v vel 27, ty musí stačit i dvoumetrové košíkářce.

Velmi, velmi bych se přimlouvala za společnou objednávku z Gretastore, protože řeším podvazky i úpravu postavy, nosím ráda girdle bez zapínání a hned mám chuť z toho obchodu na girdle ecru, girdle czerny. Pokud by jste některá objednávala, pošlu peníze na účet a v Praze vyzvednu kdekoli.

Jinak výborné pásy a girdle si nechávám šít u p. Sowové v Ostravě, udělá vám na přání cokoli, i podle obrázku z katalogu. Problémem jsou sponky podvazků, které má k dispozici jen malé z plastu a kovové naše, stejné jako Riwaa, které se mi ale samy často rozepínají. Nemáte nějaký tip na to aby líp držely?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NIGHTFURY: Skvělý, zkusím. Potřebuju něco, čeho mi nebude líto v denním provozu, ztrátovost je fakt vysoká...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KEMENTARI: Mně to sedí akorát, Czarna mamba má podvazky takové průměrné bych řekla, ale vzhledem k tomu, že máš stehna asi poloviční než já, mohlo by ti to padnout :)
    Navíc za ty peníze to určitě stojí za zkoušku :) Vyzvednout se dají na Nuselské v obchodě Fuski, kousek od Caresse :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    NIGHTFURY: To by mohlo být to, co mi zrovna chybí ke štěstí. :) Jak jsou na tom s velikostmi? Potřebuju nějaký opravdu dlouhý (girdle má podvazky na hodně krátných gumičkách) a zároveň hodně světlý. Ty jsi myslím podobně vysoká jako já...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chci poděkovat GABINCE za tip na punčochy Boma Kamila, měla jsem je na svatbě spolu se svou Czarnou mambou a bylo to superpohodlné, myslím že slušivé, barevně dostatečně světlé.. a za ty peníze si jich nakoupím klidně celé šuple! (24 Kč za pár, dají se osobně vyzvednout třeba na Praze 4).
    KIA
    KIA --- ---
    LUCIASHECK: Taktéž dnes poslu :) diky
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOUNTBATTEN: OK... ty byly vlna s hedvabim, ale jak rikam, uz to je dyl.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BLOWUP: jako vlneny, kasmir apod. vidim v eshopu jen puncochace, v puncoskach nic.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LUCIASHECK: dneska vecer ti to poslu
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOUNTBATTEN: Ja je naposledy kupoval urcite pred vic nez rokem v jejich firemnim obchode v Bregenz, ale mam za to ze to je trvala soucast sortimentu. I kdyz, dneska clovek asi nikdy nevi. Kazdopadne je to spis drazsi zalezitost.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Holky, hodi se vam, ze byste mi to behem dneska a zejtrka naposilaly do posty, co chcete z toho Stockings HQ?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BLOWUP: hmm, na webu, v eshopu Wolfordu je nemaji, co? Hledam a nic:-( A jeste mne tam do deprese privadi, ze neuvadi DEN:-) (nemusi byt vlneny, ale tak aspon 60DEN na tu zimu)

teda ne ze bych mela na to si je koupit novy, ja Wolford vyzobavam v outletech, ale abych vedela, po cem se koukat, ze budu vedet, ze strumpfky rady Raduna jsou z vlny;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam