• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    RADIM
    RADIM --- ---
    Bych klidně bral i ty XL!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHANNAH: ještě tím nožem v ráně otáčej ;)
    L bych klidně zkusila
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Safra, teď jsem vás namlsala a oni je už nemají? V ČB jsem nechala na stojanu velikost L a XL!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KEMENTARI: potvrzuju ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    V Praze na Andělu taky ne. ;)
    RADIM
    RADIM --- ---
    tak v brně prej ne
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Jo a jsou tvarované a ve velikostech XS, S, M a L. Konec hlášení, cítím se po dnešní razii v obchodě jak královna syslů...

CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Pozor pozor! (pohov) V Lindexu je momentálně výprodej nádherných punčoch - černé s dvěma tělovými proužky na lemu. Jsou strečové, nicméně kvalita velmi dobrá, krásná kresba a jemné na dotek. A hlavně - z 250Kč zlevněné na 70Kč! Vykoupila jsem jim obchod v ČB, ale jinde možná ještě jsou :) Pro představu takhle vypadají na noze:

KLAIR
    KLAIR --- ---
    GABINKA: myslím, že jsme objednávaly především podvazkové pásy
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Jestli budete v Polsku objednávat, ráda se přidám. Ale jestli jste se dívali, na nylony.pl. je mnohem lepší výběr než na gretastore. Nestrečové nylonky jsou už asi za 200Kč, to se nedá jinde koupit.
    Teď je ideální počásko na sukýnku a punčošky. Teď nic jiného nenosím, tak bych ráda zase dokupovala. Denně nosím Sindy punčochy, je to strašně pohodné, ale na lepší příležitosti pravé nylonky bych ráda doplnila, docházejí mi.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Já mám z obchodu tento pás, http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-girdle-ecru,id165.html, určený pro úpravu postavy i baculkám, vřele ho doporučuju, krásně zakulatí boky bříško a skryje faldíky od kahotek. Má 6 podvazků, na držení punčoch i nestrečových to stačí. Jen přední podvazky jsem zkrátila a zrušila zbytečné posunovače, dají se pak nosit delší punčochy pod kratší šaty. Všimněte si na obrázku, že posunovače jsou stejně nejvíc zkrácené, tedy zbytečné a navíc modelka má přední podvazky zapnuté špatně-rovně. Když si je zapnu šikmo ve směru švů, jak jsou i našité, jako dovnitř stehen, vůbec se pod sukní nic nerýsuje, boční a zadní nejsou už nápadné. Ideální pod úzkou sukni nebo koktailky.

KLAIR
    KLAIR --- ---
    MRTVYKOTE: no, já mám ke štíhlým nožkám hodně, hodně daleko... ve skutečnodsti jsem to ukázala partnerovi a prohlásil, že čím víc proužků, tím víc adidas, a že bereme těch 8 žabek :D
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    KLAIR: Mam od nich ten druhy (s mene zabkama) drzi mi vyborne a jsem s nim spokojena, navic jsou dost siroke a masivni, takze na stihle nozce (coz se mne netyka) ten vice podvazkovy bude asi hodne blizko sebe
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MOIRAIN: Polštinu nabízím stále, no problemo. :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LIBERA: hm, ja spis polakum
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Začíná (chvílemi) pěkné počasí, neudělala by se objednávka? http://www.gretastore.pl/ Nejlépe někdo, kdo umí polsky ;). Potřebuju černý pás.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Viděly jste polský obchod www.nylony.pl ? Já těm polkám závidím
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: mají několik poboček po Praze... Třeba ve Školský/Vodičkový (tušim)...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REDDAY8: nakupuju hlavně v tom budníku/maringotce/buňce/whatever na nákladovym nádraží žižkov. není to úplně blízko, ale je tam přímej spoj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam