• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIBERA: ten je takhle vysoky, skoro pod prsa?
    Kiss me deadly je dobra znacka, tem jsem verila, ze budiou funkcni, diky moc za reportaz;)

Btw:k Riwee: zajimavy informacni text o jejich podvazcich (a jejich funkcnosti): https://www.facebook.com/korzety.riwaa.nerona/posts/10153894015167885:0
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Hlásím, že jsem dostala od manžela dáreček extra vysoký podvazkový pás Kiss me dealy obrázek jsem našla na netu, aby jste se mi nelekly, já mám hodně větší prsa a bohužel i břicho, nůž nosím jenom v kuchyni, ale pás sedí fantasticky. Je z pevné pružné síťoviny, docela větrá, vhodný na stažení špeků i v teplejším počasí. Skvělý střih, vzadu 3 řady háčků, ale já je používám jen podle volby stažení, mám 105 boky, 80 pás a natáhnu ho jako bokovku zapnutý, vel L. Jeho super výhoda vykrojený klín vpředu ale hlavně vzadu, nižší kalhotky(brazilky) se snadno na toaletě stáhnou bez svlékání pásu. Takže jsem odpískala chození v bokovkách bez kalhotek, jak jsme tady o tom před časem diskutovaly, po pár pokusech jsem zjistila, že prostě na to nemám. Jediné minus nemožné krycí mašličky u podvazků, které odstávají, nic nekrejou, šly do pryč. Dneska poprvé na sobě, jenom pochvala, i v dnešním počasí, měla jsem služební jednání, takže vhodné silonky, 10 hodin na sobě a super. manžel neřekl, kde ho koupil, nechci se vyptávat, byl služebně v německu, ale na e bay ho mají asi za litr. Docela konkurence Riwwy nerony

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: celý bílý Stockings HQ velikost L v klidu 70, natažený cca 105cm
    mnou šitý bavlněný - v klidu 96cm natažený 102cm
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Dodej, prosím :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CHANNAH: kdyby někdo chtěl mám tu ten samej ale větší, já z něho vyhubla. Nošenej, ale ne zas moc. Nechám když tak za 170,- a jeden co jsem šila bavlněný v zadním díle s pružným žabičkováním - bílý a růžovým zdobením. Kdyby měl někdo zájem dodám rozměry a fotky.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Hola, kamarádka prodává minimálně nošený podvazkáč (měla ho tuším jen na svatbu), Stockings HQ, velikost S, v klidu má 55 cm, natažený cca 85. Původní cena kolem tisícovky, teď 450 Kč a punčochy zdarma. Kontakt: lucihani@gmail.com

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIBERA: l'amour night je tuto sobotu. http://lamournight.cz
    Supr recenze pasu. K spodnicce souhlas, ze spodni je supr variabilni. Mne se ta telova hodi, pze nosim hodne saty, ze sem kancelarska krysa, tak i tenci, nez je rocni obdobi a kombine hreje a vyhlazuje ty faldiky bez nejakeho predelu. A ta krasna krajka v dekoltu!:-)

jinak je to prvni telovy kombine, co nosim takto na den. Jinak mam spoustu retro kombine misto nocni kosilky:-))
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    U pásu Beth Riwwa udává velikostní toleranci 10cm (např. 75-85cm), ale dá se takový natáhnout i na 90cm, ve skutečnosti tento nenatažený má pas jen 62cm a boky 86cm! takže když si ho chci koupit a poté hubnout, vybrala bych ten nejtěsnější, aspoň teď bych se pořádně stáhla, a pokud zhubnu, tak se nebojím, že by mi spadl, jen nebude tolik stahovat. Navíc vzadu má 3 řady háčků, takže se dá ještě o 2cm zúžit na 60/84cm. o takovém zhubnutí by se nám mnoha jenom mohlo zdát, to by byla spíš anorexie.

Kombine jedno mám, ale má proti spodničce nevýhodu, že má jasnou délku a je možné ho nosit pod stejnou délku šatů. Když je krátké, pod delší sukní zas neplní funkci. Spodnička do pasu se dá vytáhnout výš pod kratší sukni. Já nosím úzké spodničky pod všechny sukně a šaty, které nemají podšívku, pokud mám punčochy. Jednak se sukně nelepí na lemy punčoch, tolik nerýsují podvazky, u široké sukně, když mi jí zvedne vítr je vidět nejvýš spodnička s hezkou krajkou a na co ze zapomíná, když jdete v širší sukni, zvlášť proti větru, nebo v ní sedíte, nepropadá se sukně mezi nohy, což vypadá dost blbě. Krátké spodničky ale myslím má taky, nevím cena jestli nebude vyšší než u Klingelu.

Kdy je L´amour nigt? Šla bych
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: ted ctu, ze tento druh nebude v stale nabidce (ale nemylim-li se, tak kombine a kosilky v nabidce jsou)

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOUNTBATTEN: uka kombiné, to mě zajímá...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MOUNTBATTEN: Ok. Na facebook se nedostanu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    slreji ty prirozeny faldy
    skreji
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MORGAIN: jojo, presne tak, je to adresa Atelieru. Otviraci doba je tech 18-20
    https://www.facebook.com/riwaa.nerona.atelier
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MOUNTBATTEN: Hele, a ten ateliér je na té adrese Husitská 1/106, nebo někde jinde. Z webu to není úplně moc jasné.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Pasy sije taky na zakazku, ale vetsinou je ma nasite dopredu. A zitra ma v atelieru akci, slibuje okolo 60 podvazkacu, rozmery 55-110 pas a ke kazdemu pasu jedna vstupenka na L´amour night.
    Ostatne, nevyrazite tam nektera? Ja jo, uz se tesim;-)

A spodnicky ma taky supr, hladke a pevne, slreji ty prirozeny faldy nad podprsenkou a brani lepeni sukne k puncocham (a maji skvely deswign prsni casti, nosim je pod lehci tuniky s velkym vystrihem, ze mi z vystrihu kouka ornamentalni vrsek kombine;) )
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NEVENA: Jestli se nepletu, tak Riwaa má pásy našité a prostě přijdeš, zkusíš, koupíš. Takže nebylo by lepší pořizovat pás až poté co zhubeš ta požadovaná kila? Protože to nemusí mít efekt žádný, ale ve výsledku je to cca 1 - 2 konfekční velikosti.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    NEVENA: noo to ti udělá cca 6-12cm v pase / na bocích... záleží na tom kde a jak hubneš, ale Obávám se že by ti zklouzával. Třeba u korzetu přes prsa je to na nový korzet tyhle kila.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zdravím, zvažuji, že si nechám ušít pás od Riwy, ale chci zhubnout 8-10 kg, jak velkou změnu to udělá, co se týče použitelnosti pásu?
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tak tuhle bokovku výrobek Triola za komunistů jsem nosila po mámě, když jsem s punčochami před lety začínala, po mateřské, abych stáhla břicho. Když jsem shodila kila dokonce pod původní váhu, a zvykla si na výhody punčoch začla, jsem nosit úzké podvazkové pásy, které tehdy byly funkční a držely a u punčoch jsem už zůstala. Ty plastová posouvátka byla nezničitelná, protože nic nebylo pružného, jenom se to posouvalo, fakt se mi nestalo, že by se rozenuly. Po komunistech se přestaly vyrábět a u nás jsou jen ti plastoví malinkatí mrzáčci, jeden druh měl tak měkké, že při větším tahu se vyvlíkly z očka a já jen každou chvíli koukala kde to zapnout. Dneska ty Úpavany mají lepší, nerozepínají se, ale tolik nevydrží, ale dají se náhradní v galanteriích koupit. Nepochopím, proč se kromě těchto vyrábějí jen ty s kovovým drátem, které donedávna používala i Riwwa Nerona. Máma říkala, že je nosila jako mladá už v půlce 60tých let a často se jí taky rozepínaly, tehdy nic jiného nebylo. Tyhle zasouvací se po komunistech přestaly vyrábět, je to škoda, že nápad zapadl.
    Jinak jsem dostala odpověď od Timey, občas mívám na majitele dotaz, je velmi ochotný, že podvazkové punčochy Romartex Rosa budou se dále dovážet, je o ně velký zájem, právě je objednává, dokonce v omezených barvách budou i 20 DEN!. S těmi 40 DEN se těším na podzim.
    Vyražte do salonu Riwwy Nerony, budou vám přecházet oči, má i retro kalhotky a spodničky, nepřeberné množství podavzkových pásů, každému je přizpůsobí. Úžasná dáma, děkujme jí, že pro nás, které nosíme sukně a punčchy udělala hodně.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Tak babička vyštrachala bokovku, co kdysi nosila. Babičce už je přes 80 a říkala mi, "heleď ty sháníš bokovku já jí ještě asi nevyhodila" a nevyhodila. Má teda totálně zpuchřelé gumičky na podvazky a poněkud použitou gumičku v pase, ale nic co by se nedalo vyměnit. Je mnohem tužší a lépe stahuje než dnešní Úpavan, je tělová a má plastové velvety s takový spešl posouvátkem. Takže Harmony kupovat zatím nebudu, budu testovat tuto autentickou :). Mám velkou radost!
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tak já už Beth od Riwwy mám, úplná paráda, má sice vzadu zapínání na 3 řady háčků, ale pokud máte rozdíl boků a pasu menší než 25 cm, dá se natáhnout jako bokovka bez zapínání, podle pohodlí a míry stažení můžete volit ty 3 polohy. Když si ho natáhnete vysoko, stáhne skvěle celé břicho, a podvazky končí dost vysoko, takže je vhodný i k dlouhým punčochám a kratší sukni. Geniálně jsou vyřešeny úponky podvazků do V, velvetky ve véčkách jsou volně a tak při pohybu se mohou posouvat, je to velmi pohodlné. Palec nahoru pro velvetky se silikonovými jazýčky, drží jako přibité. Výhodou je, že při opotřebení jazýčku vám je Riwwa kdykoli poskytne.
    Nymph více stahuje pás, je tam hodně zesílený, je pro postavu s výraznějším pasem, ale v případě kulatějšího bříška hrozí "přeštípnutí" a buřtík nad ním. Není to bokovka, je nižší a má delší podvazky, takže je ke kratším punčochám ( nebo podvazky by se daly zkrátit).
    Nejlepší je si zajet do jejího salonu a všechno vyzkoušet, je nesmírně ochotná.
    K barevným punčochám Romantex (těším se na ně pro chladnější dny na podzim), ale ke všem punčochám z Timey. Spolupracují s Riwwou a když si objednáte zboží od Timey, můžete je bez poštovného u Riwwy vyzvednout. Super věc, protože vždycky váhám kvůli poštovnému zda vyzkoušet 1 pár, nebo risknout a koupit jich víc.
    K tomu Úpavanu, cena asi 370 Kč, za 450kč už je Harmony, kvalitou nesrovnatelně lepší, Úpavan se dělá od pasu 75 a Harmony 80 cm( v nenataženém stavu 65cm), takže není strach, že by u menšího pasu nedržel, jen tolik nestáhne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam