• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    Kde a jak nakoupit podvazkové pásy, girdly a punčochové zboží všecho druhu. Zkušenosti, recenze, typy.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: hmm.. tak ještě jednou a lépe

Tři nové podvazkové pasy v tělové barvě. Dva stejné a třetí - největší je jiný viz jednotlivá fota.

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Další dva maji užší krajku, pevne zadní díly a na přání zákaznice mašličky u podvazků..

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Prvni je pružný a má širší krajku

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dnes dokončené vínové s černou širokou a jemnou krajkou.

Zapoměla jsem napsat, že všechny jsou ušity ze směsového hedvábí, které je úžasně jemné na dotek, lehké jako pírko, ale přitom je lze opatrně prát v pračce (v ochraném pytlíku, na 30°C jemné praní a s přípravkem na vlnu či hedvábí).

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dvoje nohavičkové spodní kalhotky "přes podvazkový pás" ve dvou odstínech meruňkové barvy a s krajkami jež si vybraly sami zákaznice.

Kalhotky mají v zadním díle gumu, aby se jednoduše oblékaly - zkoušela jsem si ušít i jedny po staru na knoflíčky a na záchodě je to opravdu velký manévr :) . Jsou šité francouzským švem, aby byly co nejvíce pohodlné a co nejdéle vydržely.

Střih je původně z 40. let z Anglie.

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Podvazkový pas s růžičkami v něžné kombinaci meruňkové a bílé barvy - můj první

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tak snad už přijde jaro a bude to i na tenké punčochy. v nabídce Elite se objevily nové punčochy MELANIE, jsou hladké, s lemem bez vzoru, 15 den a za 79 Kč. ELITE v úvodu píšou, že novinkou reagují na zvýšenou poptávku na podvazkové punčochy. To je velmi dobře. Nemáte je některá?

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Listopadový nákup teplých punčoch na podvazky a nového pásu na žádost :)

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Na tohle jsem ted narazila na instaci :)

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Hlásím, že jsem dostala od manžela dáreček extra vysoký podvazkový pás Kiss me dealy obrázek jsem našla na netu, aby jste se mi nelekly, já mám hodně větší prsa a bohužel i břicho, nůž nosím jenom v kuchyni, ale pás sedí fantasticky. Je z pevné pružné síťoviny, docela větrá, vhodný na stažení špeků i v teplejším počasí. Skvělý střih, vzadu 3 řady háčků, ale já je používám jen podle volby stažení, mám 105 boky, 80 pás a natáhnu ho jako bokovku zapnutý, vel L. Jeho super výhoda vykrojený klín vpředu ale hlavně vzadu, nižší kalhotky(brazilky) se snadno na toaletě stáhnou bez svlékání pásu. Takže jsem odpískala chození v bokovkách bez kalhotek, jak jsme tady o tom před časem diskutovaly, po pár pokusech jsem zjistila, že prostě na to nemám. Jediné minus nemožné krycí mašličky u podvazků, které odstávají, nic nekrejou, šly do pryč. Dneska poprvé na sobě, jenom pochvala, i v dnešním počasí, měla jsem služební jednání, takže vhodné silonky, 10 hodin na sobě a super. manžel neřekl, kde ho koupil, nechci se vyptávat, byl služebně v německu, ale na e bay ho mají asi za litr. Docela konkurence Riwwy nerony

CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Hola, kamarádka prodává minimálně nošený podvazkáč (měla ho tuším jen na svatbu), Stockings HQ, velikost S, v klidu má 55 cm, natažený cca 85. Původní cena kolem tisícovky, teď 450 Kč a punčochy zdarma. Kontakt: lucihani@gmail.com

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: ted ctu, ze tento druh nebude v stale nabidce (ale nemylim-li se, tak kombine a kosilky v nabidce jsou)

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tohle je pro baculky fakt skvělý pás, výborně tvaruje a je velmi pevný. Podvazkové spony vypadají jako z plastu ale jsou kovové, super drží. Na madlenkashop.cz za 580Kč. Doporučuju, je to nejpevnější bokovka, co se dá na našech obchodech sehnat.
    Příští týden se má ochladit, bude to už brzy na punčošky, to bude nezvyk po takové době naboso!

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Pozor! Riwaa už bere jiné velvety na podvazky :)..
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Někdo to nosí - spodáry, punčocháče-nejlíp bokovky a stahovací kalhotky. Určitě to vypadá docela dobře. Ale kdo v tom má vydržet? 3 vrstvy! A svlíkat na toaletě? K body mám super historku kamarádky, která si je kdysi pořídila, chtěla vypadat na večírku úžasně, takže kalhotky, punčocháče jak to známe až pod žebra a body nato, pouzdrové šatičky se zipem vzadu. Super do doby kdy potřebovala na toaletu. Nejdřív to oddalovala a když už musela a vystála si frontičku zjistila, že se prostě nesvlíkne. Nejdřív problém háčky v rozkroku, pak punčocháče nešly vysoukat zpod body, takže rozepnout šaty, zasekl se jí na zádech zip, no prostě než to vyřešila tak se připočůrala a šla domů. Takže dámy, já na podvazky nedám dopustit. Jestli pod šaty body tak spíš prádlový korzet typu open girdle např. od Lena Ostrava na obrázku.
    Mimochodem, dneska jsem byla na výroční schůzi firmy a litovala jsem dámy v tom vedru v punčocháčích. Já měla punčochy a lehčí pás od Riwwy až do teď a úplná pohoda. Až na to rozepínání předních podvazků. Pořebuju dokoupit ty polské ,,žaby,,. Kdy už budeme nakupovat?

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GENEVIEVE: hm to je fajn, že to někdo dělá. dík
    ještě jsem našla na ebay tohle, taky vypadá dobře
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nějak to tu vymřelo, nedomluvíme nějakou objednávku z Polska?
    Posílám fotku upraveného girdle bez posunovačů a s odepínacími zadními podvazky pro nošení nestrečovek. Je moc pohodný na nošení, obléká se bez zapínání, punčochy se dají nosit dost dlouhé a výborně drží, kalhotky na toaletě se snadno vzadu vysunou. Dnes jej mám na sobě se strečovkami na 4 podvazky, celý den punčochy neupravuji, drží skvěle.

CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Pozor pozor! (pohov) V Lindexu je momentálně výprodej nádherných punčoch - černé s dvěma tělovými proužky na lemu. Jsou strečové, nicméně kvalita velmi dobrá, krásná kresba a jemné na dotek. A hlavně - z 250Kč zlevněné na 70Kč! Vykoupila jsem jim obchod v ČB, ale jinde možná ještě jsou :) Pro představu takhle vypadají na noze:

LIBERA
    LIBERA --- ---
    Já mám z obchodu tento pás, http://www.gretastore.pl/pas-do-ponczoch-girdle-ecru,id165.html, určený pro úpravu postavy i baculkám, vřele ho doporučuju, krásně zakulatí boky bříško a skryje faldíky od kahotek. Má 6 podvazků, na držení punčoch i nestrečových to stačí. Jen přední podvazky jsem zkrátila a zrušila zbytečné posunovače, dají se pak nosit delší punčochy pod kratší šaty. Všimněte si na obrázku, že posunovače jsou stejně nejvíc zkrácené, tedy zbytečné a navíc modelka má přední podvazky zapnuté špatně-rovně. Když si je zapnu šikmo ve směru švů, jak jsou i našité, jako dovnitř stehen, vůbec se pod sukní nic nerýsuje, boční a zadní nejsou už nápadné. Ideální pod úzkou sukni nebo koktailky.

LIGI
    LIGI --- ---
    no dobre, a jak to koresponduje s velikosti u puncoch?

je to to samy cislo? resim akorat to, ze kdyz ma nekdo cislo 70 podvazkoveho pasu, tak pro nej zrejme tyhle puncochy nejsou. je tak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam