• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JOPS: pockej si na skiny. To je fakt snad ejste vetsi ulet :-) Tam ty chlapy jsou mnohem lepsi nez zensky. a teda, uprimne, fakt lepsi nez prkynka. Zejmena doporucuju pockat na mistra Harlauta (a to amici neposlali Wallische, coz je ulet). Ale to finale bude kurevsky naslaply.

Jo, taky skacu na lyzich a tak proto to tlacim vic nez prkno, prirozene :-) ale jako, fakt je to lepsi, triky maj vetsi styl, umozni ti to ta volnost rukou. Ale husty je, ze na prkne nedaj zadny dva graby, to jsem fakt cumel. To mi prijde divny (slaby)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SUBTITLES017: nebo kdyby rozhodčí byli v hodnocení trochu konzistentnější...
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: dobrej pokec
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PTT: mají pravdu no.. kdyby tu samou jizdu, jako zajela v prvnim kole, zajela v kole druhym, byla by minimalne treti...
    PTT
    PTT --- ---
    na CT2 hodnoceni zavodu ve Slopestyle
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: ja jsem se z loznice presunul do gauce a tam budu asi cely den :) pritelkyne nema radost....do desitky ve skocich bych klukum pral...vcera biatlon byl hodne infarktovy ale to vetsinou vsechny zavody v biatlonu - jen ta atmoska nebyla jak kdyby se jelo v nemecku nebo i u nas
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PTT: přesně! zatim jsem dneska nevstal z gauce od televize.. :D na biatlon se tesim moc! a skoky budou rozhodne taky zajimavy.. verim na prvni desitku..
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: dneska je to nabite...pak jeste biatlon a mozna i ty skoky :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tak...Martina.. věřím!
    KYTT
    KYTT --- ---
    @sarkasnow odpovedela po zavode ve slopestyle na #zoh2014 3 otazky, pri ctvrte se ji udelalo spatne, jede na vysetreni"
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NOIK: cekam, kdy reknou, ze je neco cajk :)
    PTT
    PTT --- ---
    tu svycarku a anglanku nechapu :-/...ale hlavne ze sharki odjela po svejch
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    NOIK: příjde mi to jako kdyby Hemala moderoval Mighty Sounds
    NOIK
    NOIK --- ---
    "vychutnané triky" ..oujé Dusík chce bejt skejťácky cool:)
    STOOL
    STOOL --- ---
    "ouha, tady se něco porouchalo" To nepotřebuju vědět, když už má výsledky, chci prosté ten stream!!!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    a je to v piči.. ty woe.. zasrany rozhodčí!
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    auu
    PTT
    PTT --- ---
    SUBTITLES017: jsou to nervy :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    at to bylo jak to bylo, je to frajer.. :)

kazdopadne ted Šárka husta!!! doufam, ze vsechny souperky to v 2. kole poserou... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam