• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    D1RABBIT: zmátoří. Jinak to se našim stává často, Bauer přece taky kolikrát vyhrál Tour de Ski, dominoval celou sezonu a pak posral OH... Veselý v Londýně netřeba asi ani připomínat...často to vypadá v sezoně nadějně, nebo v kvalifikaci/semifinále..a pak to nevyjde. Holt je to často loterie a hlava
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    se tam vdala ne, to neni tim ze by si ji bratia koupili :)))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUTHLESS: nevim co jinyho muze bejt ruska ktera beha za slovensko nez pica..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    RUTHLESS: hlavne to vsechny favoritky krome ni posraly... celou sezonu beha uplny hovno,vlastne cely ctyri roky od minuly olympiady. Holt se umi koncentrovat :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SUBTITLES017: tak ji selhala hlava :-) kdyby dala ciste, je prvni. skoda jak svine. ale ta kuzmina me nehorazne sere! pica jedna.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tak hlavně ať Soukalový neselže puška :))
    PTT
    PTT --- ---
    jsem fandil Bodymu Killerovi ale od te doby co uz nechlasta tak to neni vono :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    v tom sjezdu muzu to jsou taky dobry skoky na lyzich.. :D
    PTT
    PTT --- ---
    tak ted dat obed a pripravit se na biatlon
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    super!
    PTT
    PTT --- ---
    stribro je doma
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SUBTITLES017: tak jasně, ale přál jsem jí obojí... stříbro to snad bude no... doufám
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SHARINGAN: Martina ma silnou disciplinu hlavne 5000.. a na to stribro verim, coz by bylo super!!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SUBTITLES017: no to je v prdeli...... :'(
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    to je stroj.. to neni zenska..
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    taky ta Wustová mohla jet dřív.. teď mi způsobí infarkt
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PARADNE!!!!!!!!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ta byla hlavne vtipna, jak rozepla tu kombinezu az skoro uplne dolu a pak zjistila, ze pod ni nic nema.. :D..ale jinak ten cas teda taky moc nechapu.. husta..
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ty rychlobruslařky jsou docela hezké holky...

Ale teď mě pobavil komentátor "kdepak se to v té Olze bere takový čas"
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    JOPS: pockej si na skiny. To je fakt snad ejste vetsi ulet :-) Tam ty chlapy jsou mnohem lepsi nez zensky. a teda, uprimne, fakt lepsi nez prkynka. Zejmena doporucuju pockat na mistra Harlauta (a to amici neposlali Wallische, coz je ulet). Ale to finale bude kurevsky naslaply.

Jo, taky skacu na lyzich a tak proto to tlacim vic nez prkno, prirozene :-) ale jako, fakt je to lepsi, triky maj vetsi styl, umozni ti to ta volnost rukou. Ale husty je, ze na prkne nedaj zadny dva graby, to jsem fakt cumel. To mi prijde divny (slaby)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam