• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jj ten asi bumbal :) nebo to dali nějakýmu ruskýmu děcku :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    a ten kameraman je snad vozralej :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUHL: a stream zase v píči.Chjo
    KUHL
    KUHL --- ---
    ted u-rampa na ct2, muzi. padaj jak hrusky, kvalita rampy spatna :( (pocasi..)
    DYLER
    DYLER --- ---
    Tyvole a Čapek už zakomponoval do běhu na lyžích prosmýknutí lasičky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak ted se kanadanka dobre rozbila
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    D1RABBIT: a off-axis skoky jsou zadouci ne? :)))
    KUHL
    KUHL --- ---
    JOPS: jak pisu, bud nedavaj nic nebo diktujou jak prase! tyhle skoky jsou fakt obrovsky, raily vysoky .. switch 900 na velkym? masirka
    JOPS
    JOPS --- ---
    KUHL: to diktujou myslis neco podobne jako v prvni jizde ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ROENICK: No, tak to má jediné štěstí, že jsem to neslyšel... To bych ji poslal do háje rovnou. Když to nejde, tak to nejde... A pak já musím koukat na takovéhle trapárny. Chci vidět výkony, ne mrzáky na trati.
    KUHL
    KUHL --- ---
    ted slopestyle holky, padaj jak svestky, nebo diktujou nehorazne (lyze)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    D1RABBIT: postoupil s odrenou prdeli ale naky protekce jsem si fakt nevsiml... hodne rozhozenej znamena na dvou boulich rozhozenej? zase neprehanej :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JOPS: byla zranena, kdyz nemas zvuk tak nekomentuj :) plus nektery uz druhy kolo vypustily protoze mely najeto z prvniho. Japonka byla vystrasena ale tak to jsou proste zavodnice na hrane postupu na OH, tak kdyz dostanou tezkou trat tak ji nedaj.

D1RABBIT: ale hovno :) sednul si do snehu? upadl? ve finale 1 a 2 byl rozhozenej na par boulich ale cas supr a skoky supr, na postup to melo stacit
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    QUAACA: Ah, stydim se.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BDOWN: to takhle nastaveny bejt musi, jinak by na vetsi zavody nestihal litat vrtulnik
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUBTITLES017: to je v rozdilu cely telesny konstituce, ciste silove by nedavala smysl ani treba zenska strelba. na zimni olympiade treba curling.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SUBTITLES017: ono to asi bude víc věcí, když je ten sport nastavenej, že dostaneš za lehkej, ale dobře provedenej skok víc bodu než za těžkej s chybou, tak nemáš důvod se posouvat někam dál. Pak taky ten sport nedělá moc lidí, takže se na olympiádu dostanou ženský, který zrovna neupadly a zajely nejjednodušší jízdu co jde. A ještě mě napadá, že chlap když se vyseká pořádně, tak je tak blbej, že se zvedne a jde tam zase. Ženská si řekne, nato se můžu vysrat a jde na mateřskou :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jojo.. v tomhle mate pravdu.. zrovna vcera jsem se bavil s kamosem o tom, proc v tech disciplínách, který nejsou silovy, kde nehraje takovou roli telesna konstituce, jsou zensky o tolik horsi, nez chlapi..asi je to holt o hlavě. .nebo nevim..
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, me tenhle zavod prijde jako boj o holy zivot.... kdy jedou chlapi ? To by mohla bejt dost slusna show
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SUBTITLES017: asi je to tak, ale nejak nechápu proč, ty skoky nejsou o síle ne, nebo o hmotnosti. Když tam pak vidim jak si zavodnice sebehne pulku kopečka, aby nejela tak rychle, tak to fakt nechápu. Když se bojim skákat, tak jdu dělat něco jinýho a necpu se na olympiádu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam