• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LABORANTKA: to je super G :)

a po pravde ten penetrovanej svah neni zadna prdel.... :) Ale trosku sranda to je to je pravda :)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    sjezd zensky docela sranda, vetsina ani nedojede do cile :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ROENICK: hipsterska stanice... me vic sralo, ze nam vypli finale slopestylu a dali tam bezky. bezky!!!! takova picovina. 10km klasicky. k posrani.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KEIKIN: no ještě že seš tady ty a vytáhneš nás z tý bryndy svojí bezbřehou inteligencí, obsaženou v tvejch obohacujících postech... já sem si dal do ignore všechny členy auditka kromě tebe a kvalita mýho života stoupla o 100% !
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    přitom kolikrát řekli, že na ČT2 budou tuny curlingu :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    tj, čt na ty tři fanoušky curlingu pěkně sere :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl ta čt to sou takovi čur..i. Už podruhé přerušili curlingový zápas v posledním endu....to je k posrááááníííí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    To je tady zase gaychat...OT jak sviň. Dneska parádní den českých sportovců, i když bez medaile. Líbilo se mi, jak Bank přemýšlel o tom, že olympijská medaile nic neznamená. Bank je borec, poslouchal jsme rozhovor jak ostartní sjezďáci mají celé teamy servismanů a on si to vše dělá na koleně. Respect.

MARZER
    MARZER --- ---
    Olympic Village Tour: See Where The Athletes Live, Train And Fuck Each Other2:47
    http://www.theonion.com/...acebook&utm_medium=SocialMarketing&utm_campaign=LinkPreview%3A1%3ADefault

SKYE
    SKYE --- ---
    JOPS: co mají říkat skeletonisti...jedou na sáňkách 130 km/h hlavou napřed :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    sporttracker a zaroven maptosnow na iPhone 5S
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    ROENICK: GPSka v kapse.

Já jsem si na SNB naměřil 97 km/h.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MERTLAS: cim jste merili?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    my ted v lednu byli v Kitzbuhelu a na normalni sjezdovce (kde ale nikdo nebyl) jsem jel 114 km/h a kamosi na uzavrenym useku jeli 126 km/h :D a je to hukot!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JOPS: 139kmh jsem viděl nejvíc, v tom závodu na začátku OH. Jinak jezdi až 150kmh

Racers on a typical international-level course exceed speeds of 130 km/h (81 mph) and some courses, such as the notable Lauberhorn course in Wengen, Switzerland, and the Hahnenkamm course in Kitzbühel, Austria, speeds of up to 150 km/h (93 mph) in certain sections are common. The 100 mph barrier was broken by Johan Clarey at the 2013 Lauberhorn World Cup, in kit from Decathlon, beating previous record of 98mph, set by Italian Stefan Thanei in 2005.

prdel jsou ty rekordmani na rychlost, ty uz jeli az 250 km/h

Speed Skiing - Fastest Men in the World
    http://www.youtube.com/watch?v=FW5HtJ5tou8
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    a první padavka :)

ted píšou 1:53:24 má ten první a za nim je bank o 0,14, ten švýcar nevim co to je
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    D1RABBIT: no je to naše ostuda, že sme mu ještě nepostavili Alpy a musí trénovat v zahraničí :))
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    JOPS: jo, tak to nevim, na čt byl druhej Bank, když jsem koukal naposled
    JOPS
    JOPS --- ---
    BDOWN: 8 vterin rozdil ?
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    D1RABBIT: no nevim jak natom je se slalomem, ale je hustej, už jenom za ten sjezd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam