• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: jenže v golfu se můžou na jedný jamce být velmi lehce tři rány rozdíl. Proto je povětšinou napínavý až do konce.
    u střelby to bývalo tak, že např. měl jeden čtyři rány po kvaldě náskok, a finále bylo dost o ničem.

chtěli dělat to finále zaímavější, ale taky si řikám, že jim to moc nepovedlo, a oni už teď taky, takže se bude přecházet na eliminační model jako u střelby na terč.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: proč ne, jestli jsi to sledoval, tak některé stanoviště byly prostě těžší než jiné...Nemyslel jsem úplně přebrat systém závodů, spíš jakože ten závod, třeba na 4 kola, kdy v prvním by byl nějakej cut a dál by postupovalo jen dejme tomu 30 nejlepších ale s tím, že by se drželi již nastřílené hodnoty...takhle se může stát, že jeden suverénní střelec s maximálním počtem nástřelů udělá ve finále jednu chybičku v rozstřelu s druhým, který měl třeba před tím 5 křížků. Vem si kdyby v golfu měl někdo -9 a druhej -1 a pak by ti první dva šli do rozstřelu o celkové vítězství
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: podle mně by neuškodilo, aby některé střelecké disciplíny přebrali metodiku golfu....takové hromadné vymazání dosažených bodů je takové...jak to říct, slovo nefér je špatně použité----
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: Co je to fér? Dřív se započítávaly výsledky kvalifikace a ve finále posledních šest pokračovalo. Takhle se jim prvních 125 ran vymazalo. Bylo to fér? Kostelecký by se rozstřeloval s egypťanem o čtvrtý místo.
    Nejdřív na novým systému vydělal, pak mu to nevyšlo. Každopádně to nebyl žádnej rozstřel na náhodu, ale plnohodnotnej souboj na 15 terčů. Nic nefér na tom nevidím.
    FREELA
    FREELA --- ---
    HAWLIS: no delej si s tim co chces ;)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    FREELA: zatim takle. zkusim si udělat víc času pozdeji.
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAWLIS: taky jsem na to koukal, jako dve obranarky a jedna vymena mela klidne pres minutu. Ja se u toho bavil a pak kdyz zminili to pravidlo, tak jsem koukal jako puk. Fakt zajimave a priznam se, ze jsem to slysel taky poprve. Ale musim uznat, ze ten zapas to sakra ozivilo :) Akorat se mi libilo, ze ani ten hlavni rozhodci si nebyl jistej, komu ma dat bod po tom zkazenem 13 uderu :) Tam sedel a nevedel, komu dat bod, az ten rozhodci, co pocital vymeny, tak mu ukazal prstem na hracku :))))

A sere me, ze zapas Boll vs nigerijec jsem usnul po prvnim setu. To bylo neco naprosto neuveritelneho, co tam panove predvadeli. Fakt luxus
    FREELA
    FREELA --- ---
    HAWLIS: mas to tam
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Kosteleckej dobrej, škoda toho divnýho systému, měl skončit normálně třetí a bylo by to fér. Jak v golfu.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    btw dneska jsem viděl kousek pingpongu, číňanky v dresech německa a francie hráli od půlky prvního setu na limit (prní set byl přes deset minut, takže celý zbytek zápasu počítání výměn a podávající musí ukončit během 12 výměn, nebo automaticky bod pro soupeře). nic takového jsem před tím neviděl ani v souvvislosti s pincem neslyše a i komentátor říkal, že jde o naprostou raritu. to mě u hry udrželo, protože ta první půka setu byla děsná nuda. ta hra na limit to osvěžila a bylo to i na konci napínavý.
    ale pak nigerijec s němcem... fantastickej zápa ve kterým favorizovaný němec prohrál první tři sety, pak suveréně vyhrál čtvrtej a vypadalo to, že dostal zápas pod kontrolu. v závěru pátého setu ovšem nigerijec zabral a těsné vyhrál. dlouho sem pinec neviděl a tohle mě naladilo na další část turnaje mužské dvouhry... masakr, některý výměny uplně mimozemský a vyřazení favorita (pokud to není zrovna muj oblíbenec) vzdy potěší.

btw žil jsem v domění, že se hraje set do 21 a max 3 vítězné... to je nějaký falešný pravidlo z mé hlavy a nebo se to tak dřív hrálo? a pak tedy případě jak dlouho už se to hraje jen takto to 11?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    FREELA: to mi přijde velmi slaboučké. a tímto se hlásím o nástěnku :) rád se pokusím o nějaký zajímavý obsah.
    JOPS: ten názor je samozřejmě plně pochopitelný a srozumitelný. do téměř celé míry ho sdílím jen s tím rozdílem, že i tak doufám, že uspěje a budu jí neskutečně fandit :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HAVANA: Hrajou to na city.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JOPS: taky mi celá ta aféra okolo Sáblíkovy přijde trapná a hlavně nedůstojna
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Trikolora po Wiliemskach

JOPS
    JOPS --- ---
    FREELA: Budu asi za zmrda, ale doufam, ze je poslou vsechny i s ceskym cyklistickym svazem doprdele...

Splnili kvalifikacni podminky ? NE !
    Tak nevim co resej. Blby vymluvy, ze jsou nejasne a blablabla, to at zkousi na deti v materske skolce.

Rad bych videl Sablici na Olympiade, ale rozhodne ne timto stylem, to fakt ne.

A lidi co jsou za tohle na svazu zodpovedni maji taky tahnout od valu. Sami od sebe, tohle je bota jako blazen... Ctyri roky priprav v hajzlu.

FREELA
    FREELA --- ---
    Sáblíková mluvila u tribunálu. Je nám přátelsky nakloněný, zdálo se české straně
    https://sport.aktualne.cz/...unalu-na-vysledek-pocka-na-treninku/r~02f7ce8e5d8111e682380025900fea04/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    to logo v záhlaí má nějaký kontext, nebo jde jen o "vtipnou" grafiku?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    škoda toho labiláka Rosola, měl po prvním setu Benoita na lopatě....
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no hlavně Venus byla očividně z formy. Bylo dost vidět, že má zdravotní problémy. Taky to holky hrály permanentně na ní.
    Serena hrála dobře, žádná únava na ní patrná nebyla
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FREELA: vůbec ne vysokej 3,75:1

tam je to nasazování dost nestandardní jak málo singlistky hrají debly. podle kursů před losem šlo o zápas jedniček se čtyřkama.

btw 1,2,3,4 favoritky jsou v jedný půlce pavouka

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam