• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYRIXOperace pàteře, zkušenosti, rehabiłitace. Výhřezy plotének
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    CORNELA: Diky za opravu, jsem precejenom lajk ... ale skutecne mi operovali L4/L5. Schvalne se podivam jeste jednou na ten protokol. Kazdopadne to nic nemeni na faktu, ze mi pomohlo EMS.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Páteř mám operovanou v roce 1992 pro fixaxc iprogresivní skoliozy s rotací, fixace části bederní a hrudní páteře, snad "dle Zilkeho", funguju v podstatě normálně, i jsem se nějakou dobu věnovala soutěžnímu tancování a skončila pro nedostatek tanečních partnerů, ne kvůli zdravotním potížím
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    Ja jsem si pri stehovani beden utrhl plotynku L4/L5 .. spadla mi do paterniho kanalu a cestovala kaudalne, tudiz syndrom Kaudy Equiny, vytahli ze mne 3x3 cm sekvestr .... jsem cca 8 mesicu po operaci, citim se skvele a funguju bez zadnych majoritnich bolesti.

Co mi hodne pomohlo je rehabilitace a cviceni ems.

www.speedgym.cz
    LUCCIEE23
    LUCCIEE23 --- ---
    No se zády mám hodně zkušeností... Jelikož sem hodně rychle vyrostla (za půl roku o dvacet čísel). Takže mi zjistili těžkou skoliózu páteře. Lečili mi to korzetem a rehabilitací. Nyní bolest zad se vrací, když nějak fyzicky pracuje a je víc namáhána, takže skoro pořád.
    LUPINO
    LUPINO --- ---
    Diskuze, která si jistě světlo světa zaslouží. S páteří jsem začal bojovat v 8mi letech, kdy jsem po pádu z výšky a následném pádu předmětu na mne odešel s naštípnutými obratly. Nepřišlo se na to, až po 2 letech, takže jsem si užil své. Včetně pár let v korzetu. Zatím se držím, ale doktoři na tom zásluhy nemají :) Pohyb, sport, plavání, ergonomie při práci. Jinak to nejde.
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    Tahle diskuze pro všechny kteří mají občasné či chronické problémy se zády. Sám jsem po operaci páteře a tak jsem se danému tématu hodně věnoval. Rád poradím či nasdílím veškeré výsledky svého ročního průzkumu, kontakty i zkušenosti s léčbou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam