• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMITitanfall [Your Titan is Ready!]
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    L4MA: Asi open, ale to že jsou vypnuté servery způsob dostání se do bety dle mého neovlivní.
    L4MA
    L4MA --- ---
    TERZ: nee, pred hodinou sem to dal sosat pres vzdalenku a tesil sem se ze vpoledne zaparim... mel si klic, nebo open?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak a už máme po Betě :-( Kdo má do toho 13. vydržet? :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    CREATURES OF TITANFALL (Escapist News Now)
    http://www.youtube.com/watch?v=SVsJLl7US8Q
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    WRATA: nejak te nechapu .... mel si to v library od pondeli? Pokud ne, tak si zrejme o pristup do bety pred tim nepozadal. A pokud si nepozadal, tak az ofiko rellease 13.3. ... pokud si to mel v library a uz ne, tak nevim, ja to tam stale mam a jdu si zahrat ... :o)
    WRATA
    WRATA --- ---
    SHASHA_KRASTY: Tak jsem prisel pozde rikas? Kdyz jsem to chtel stahnout az dneska?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    WRATA: proc by nebyla? Respektive ja ji v library mam.. :o)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Beta uz neni?
    SUMI
    SUMI --- ---
    DrHawk plays Titanfall! - Unlocking the Ogre!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZHrOxv7MdJQ
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    DWAY: mam to uplne stejne .. po vyzkouseni vsech sem skoncil u toho kulometu (ono kdyz se kouknes na jejich parametry, tak ten titanuv kulas na tom neni zase az tak spatne s dmg)
    Ted uz mam odemceno upravovani titana a i tu elektrickou mlhu, takze se tesim na vecer, az to poradne otestuju .. :o)

    SUMI: me se to taky moc libi, vsechny tyhle detaily delaj fakt dobry atmo ... ty medvidkovsky skarohlidi typu "Jakoze AI?", "Jenom 6na6? Pche", "Neznicitelny prostredi? Boze.." to zrejme ani nehrali a hodnoti to z buhvijakejch recenzi ... protoze co se tyce celkovy atmosfery, tak me to prijde o dost lepsi nez treba BF4 .. :o)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHASHA_KRASTY: jeste sem uvazoval, ze budu preferovat spise toho titana s kulometem. Kdyz sem sel titan VS titan, tak mi to moc neslo, ale behat tam s kulometem a kosit ty vsi je velmi zabavne :) (coz se mi nekolikrat stalo z te nezabavne strany, kdyz sem potkal titana s kulometem, tak sem skoro nemel sanci utect)

    naopak nejmene se mi libi ten s raketama. Prijde takovy. Rakety jsou moc pomale, blbe se s tim neco trefuje, to uz radsi ten kanon :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SHASHA_KRASTY: To se mi fakt líbí, pěkně to buduje atmosféru, vůbec mi nevadí, že to je 6v6 + AI, líbí se mi ta "story" experience... Konečně se někdo snaží udělat multiplayer trošku jinak.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SUMI: jj presne to se tam deje, videl jsem .. no a s radostnym usmevem na tvari tyhlety zachrance jsem uz vzdy popravil ... oni tam vubec delaji ruzne veci ... bohuzel v ty rychlosti malokdy mam cas zjistit co presne :o)

    TERZ: to s tim vybitym raketometem se me stalo taky :o)) ... a to navic stal opodal dalsi titan, kterej kamaradovi tu otravnou ves (me) vyhnal rychle z kozichu .. :o/
    Last Men Standing bude imho hodne o vybavenosti titana...
    Attrition je vybornej, tam to bude o kombinaci vsech prvku hry
    A Smart pistol me teda nejak vubec nesedla, ale samozrejme tomu jeste dam sanci .. :o)

    DWAY: jj s tim pohybem se daji delat moc hezky veci...
    DWAY
    DWAY --- ---
    TERZ: smart pistol je cool, dokud nenarazis na nekoho kdo ma dobre reflexy. Pokud nabehnes na nekoho s automatickou puskou, kdo te vidi, tak z tebe udela cucky nez stihnes zamerit dve kolecka. Taky je dobry tuning dat stealth na tu pistoli :)

    Ale na druhou stranu kdyz si dobry assassin, tak ja naskocil oknem ke dvema typkum kteri ke me stali zady, a kluci se neotocili, takze sli oba najednou ani netusili co je trefilo :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HANZEL: Me hlavne oslovil ten presun do vertikalni roviny :) V unrealu me dycky nejvice bavila ta mapa s tema trema barakama a nizkou gravitaci :) Tady neni nizka gravitace sice, ale to skakani a tak se mi libi velice velmi.
    TERZ
    TERZ --- ---
    SHASHA_KRASTY: Poklop se rve automaticky hned po naskočení a trvá to (na poměry téhle hry) docela dlouho, potom je ale zničení titána otázka dvou zásobníku z automatické pistole. (Hlavě nezapomenout vzít do ruky něco normálního, pilot má v ruce vždy stejnou zbraň jako měl než na titána hupsnul tudíž s vybitým raketometem to není dobrý nápad, odzkoušeno. :D)

    Přijde mi to jako nejefektivnější taktika zničení titána bohužel je ale příliš jednoduché pilota na zádech titána zabít. Sám to dělám tak, že když mi tam někdo hupsne tak vyskočím, zastřelím a vrátím se v podstatě dřív než otevře poklop.

    Last Titan Standing je super, včera jsme si tam krásně zařádili ale ve chvíli kdy na jedné straně budou 3 hráči, kteří spolu komunikují tak vyhráli.

    Asi nejvíc mě baví Attrition nebo jak se to jmenuje, příjemná svižná akce a jakmile člověk dostane ten free runing do ruky tak si myslím, že se půjdou dělat neskutečné věci.
    Gameplay je super, cod gunplay, který je zmiňovaný v mnoha preview tomu nijak neubližuje a můj strach z moci Smart Pistol se ukázal neoprávněný protože umět s tím pořádně střílet bude chtít skill.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Teď jsem viděl v jednom videu, jak AI táhne za límec po zemi jiný AI a snaží se ho "zachránit", to jsem vůbec netušil, já myslel, že tam jenom pobíhají a střílejí, jak protržený.
    Škoda, že můj noťas betu neroztahá a než se vrátím domů, tak je po betě..:(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HANZEL: s tim moc nemam problem, ja uz moc nehraju, ale tohle se mi zalibilo
    HANZEL
    HANZEL --- ---
    SHASHA_KRASTY: ja ti ani nevim... mi prijde ze ho zacne rvat automaticky jakmile na nej naskocis... ale stejne vetsinou (pokud uz ma odemceno) te pilot sejme el. vybojem, popripade te nekdo sestreli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam