• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMITitanfall [Your Titan is Ready!]
    KORAL
    KORAL --- ---
    SHASHA_KRASTY: Tak doufejme, že velkosklady Amazonu v ČR už nebudeme banánovou republikou :-)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: snad znaj tam paypal
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    DUBAS_: ano, jsou to Origin klice a doruceni je hned .. samozrejme je dobre si pohlidat pripadne region locky (u Titanfall myslim nejsou)
    Ale jak uz ale naznacil Sumejsh, pro Amazon jsme stale bananovou republikou, takze pokud tam objednavas treba jen klice ke hram, tak musis u nich mit americkou adresu. Coz se ale da zcela legalne obejit napriklad sluzbou borderlinx.com, ktera ti vygeneruje platnou americkou (a britskou) adresu, kterou pak na Amazonu zadas. Ja uz tam takhle mam mozna tak 30 nakupu a nikdy jsem nemel problem. Respektive byly nejake porodni bolesti pri zadavani moji platebni karty v souvislosti s tou americkou adresou, ale to fakt jen ze zacatku... :o)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SHASHA_KRASTY: já někde ztratil svůj šmelo účet na amazon, nebo už jde objednávat i když jsem z cz? :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: jak je to stim amazonem to jsou taky jen klice? a mate stim zkusenost jak rychle to doruci
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ: ceny u tech "krabicovek" od mmoboost.cz atp. jsou imho levnejsi, protoze jsou koupene ruzne po svete, za ruznou menu, s ruznymi slevami, atd.
    TERZ
    TERZ --- ---
    DWAY: Teda ne, že bych se chtěl zapojovat do probíhající bitvy názorů ale musím se zastat toho, že klíče jsou mnohokrát levnější (a do dnes nechápu jak je to možné, když ty klíče co mají jsou z krabicovek). Samozřejmě digi vs. krabičky je vždycky jen o osobní preferenci ale ceny klíčů jsou rozhodně nižší i u čerstvě uvedených her. Vezměme třeba Thiefa 899 xzone vs 489 MMOBOOST a co se týče jistoty dodání tak zrovna mmoboost a key4you (což je stejně jedna a ta samá firma) jsou spolehlivý. Za těch pár let co tu fungují (i přes to že se jedná o několikrát prodanou společnost) jsem udělat pár desítek nákupů a nikdy nebyl problém, dokonce ani s již aktivovanými klíči (což se mi stalo na g2play, jejichž partneři to byly/jsou? už nevím). :-D

    Výsledek: Klíče jsou levnější, krabičky hezčí :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHASHA_KRASTY: v cesku jsou kamenne verze stale levnejsi, alespon co se tyce cerstvych her. A pokud nepocitam eshopy jako key4you kde ale obcas ani nevis, kdy a jak hra dorazi.

    A definitivne levnejsi nez steam / origin / battle.net bez akci.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ: kua vidis, tak sem preci jen na neco zapomnel .. :o)
    TERZ
    TERZ --- ---
    SHASHA_KRASTY: jsou to šmelaři, ale možnost "koupím kde bude nejlevněji" jsi tam neměl tak jsem musel jít ke šmelařům :-D
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Těm co volí "koupím od (českých) šmelinářů (mmoboost.cz, key4you, atp.)" se předem omlouvám za možná trochu hanlivé nazvání (já je tak prostě vidim) ... ale hlavně bych rád poznamenal, že momentálně je třeba na mmoboost.cz za 649 Kč, na key4you.cz za 629,- Kč, přičemž na Amazonu za $24.99 (což je 492,- Kč) .. tím bych ukončil moje malé reklamní (?) okénko "hledání nejlepších cen" .. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---

    Koupíte si season pass?

    7 hlasy od 7 respondentů

      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      a kdyz uz jsme u tech nakupu ... zplodime si malou anketku pro majitele (zakladniho) Titanfallu .. :o)
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      LADINEK: ja kupoval na mmoboost za 880,- Kc. A uprimne jen masochista muze hry kupovat primo z Originu. Nejlepsi na vyhledavani oficialnich prodejcu doporucuju: http://isthereanydeal.com/ (primo Titanfall - http://isthereanydeal.com/#/search:Titanfall )
      SUMI
      SUMI --- ---
      SHASHA_KRASTY: :D Já se jim nedivím, teď se nahrne druhá vlna kupujících, kteří čekali na recenze. +10% zisku je super výdělek! :P
      LADINEK: JRC to má myslím za 1 200,-Kč. :) Tak kupovat něco přímo z originu je celkem sebevražda. :D Dražší to asi neseženeš.
      LADINEK
      LADINEK --- ---
      SHASHA_KRASTY:
      SUMI:
      key4you 996Kc ano o 100kc levnejsi :)
      Origin cart 59€
      Xzone 1099kc
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      SUMI: btw na mmoboostu jak to po vydani zdrazili o kilo ... slusny gauneri .. :o)
      SUMI
      SUMI --- ---
      LADINEK: rychle jsem prolít digitální distribuci a je cca o 200,- Kč levnější než krabičky v JRC, Xzone..:) (viz. např. key4you, kde to dost lidí koupilo, včetně mě)
      SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---
      LADINEK: s tou cenou je to presne naopak, nemyslis? Aspon ja nikdy nikde nevidel levnejsi verzi v kamennym krame nez nekde z internetu. A srovnani e-booku a papirove knihy taky dost pokulhava, protoze vyhoda papirove knihy je v tom, ze k tomu nepotrebujes zadnou ctecku. Ke hre v krabici ten pocitac stale potrebujes...
      Ale delej si co chces, vid. Mit doma sbirku krabic od her je urcite pekny (pokud na to mas misto). Ja mam treba doma sbirku obalu od ruznych leciv (respektive "leciv"), zeano .. :o))
      LADINEK
      LADINEK --- ---
      SHASHA_KRASTY: no vidis, nekdo cte ebooky nekdo holt chce mit v ruce knihu...

      nehlede na to, ze nevim proc bych mel davat o 400kc vic za "digital" :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam