CALIBOS: Dron je doma, otestoval jsem zatim bohuzel jen kamerku, odlepeni od zeme a zase dolu. Prvni dojmy:
* Skoda ze neni (pro me ucely) jeste mensi, ale chapu, tam jeste pri tehle funkcich nejsme.
* Mrzi me mala svetelnost objektivu, pritom f/2 s 1/2.3" sensorem mam na mobilu, takze ne ze to v male velikosti nejde :-) Zit se s tim da, ale video z nocniho mesta by asi bylo dost hruza.
* V mistnosti to dela slusny brajgl, pro zajimavost - tohle jsem vygooglil:
Phantom 4: 83db
Mavic: 81db
Spark: 83db
* Pri spusteni se hlasi znelkou, nevim jestli to jde vypnout.
* Pri update software mi RC rvalo na lesy. Jakoze pravidelne pipal jeho repracek na max hlasitost. Delal jsem to v kanclu vecer a moc to nepotesilo.
* Navod k aktivaci a videa aktivace jsou proste nepravdive, procedura je jina nez popisovana. Nastesti slo vse snadno vygooglit. Scan QR kodu na dronu pro sparovani fungoval az tak, ze jsem vyfotil QR kod, dal ve velkem na monitor a fotku z monitoru nascanoval fotakem mobilu do DJI aplikace :-D Duvody jsou zrejme, ten QR kod je malicky a aplikace ocekava pomerne velky.
*
Pokud to pujde, chtel bych si nejak poresit transport s rozlozenymi vrtulemi - nejake napady? Chci mit snadny pristup k vypusteni dronu.