• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Ja si myslim taky, ze to bude v klidu. Ono vubec ty fora o dronech se hemzej lidma, co maj furt nejaky trable. Porad problemy s kompasem, porad to ztraci GPS signal, porad se seka obraz. Ja toho svyho masakruju jako prase a nemam s nim jedinej problem. Uz mam nalitano cca 220km, 330 vzletu a ze bych si teda vybiral teple slunecne a bezvetrne dny, to se rict neda :D Clovek musi bejt asi trochu punk, aby zas neresil kazdou kravinu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRACTAL: jo promin, jasny, ja nedocetl ze mluvis o gimbalu, ne dronu, jasne, to souhlasim. Ale teda vypada to, ze to bude podobny, ten asijskej vazi o 0.2 miligramy vic, to je imho uplne v klidu.
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Jenze motor gimbalu se nepere s vahou celeho dronu. Me to ze zacatku taky nedochazelo. Ale kamarad vzal sparka, ocesal ho o blby kryty ledek pod vrtulema a zkusmo mu sundal i horni plastovej kryt a ve vysledku to prida treba 5 minut letu. Mavic bude mit tyhle motory pravdepodobne silnejsi, nicmene vim, ze konkretne u sparka byl s noname filtry obcas problem. Mam to ale zprostredkovane, sam filtry nepouzivam, ale rikal jsem si, ze by te tenhle uhel pohledu mohl zajimat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mimochodem, dokazete poradit zacatecnikovi, co k tomu poridit?

    mam Mavic 2 Pro + sem koupil ten Traveler bag s dvema baterkama. Pak ty dva filtry (ND a CPL). Co tak k tomu poridit dal, dokud sem v modu, ze sem ochotnej dovybavit a neplakat nad luftem v penezence?

    dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRACTAL: no co si tam na toho drona saham, tak vaha toho predniho clenu s filtrem je tak miliontina vahy celyho dronu, myslim ze to asi je jedno :)
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Ja bych to asi udelal stejne. Jen se traduje, ze noname filtry muzou bejt tezsi a pretezujou motor gimbalu, tak na to akorat brat zretel.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: to je moc drahy. Nakonec sem objevil docela dobre hodnoceny filtry na Ali, jak 64x ND, tak CPL, kdyztak poreferuju, jak to dopadlo :) a dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    muzu poprosit o tip na polarizacni filtr pro DJI Mavic 2 Pro? nejak nic nemuzu najit, jenom neutraly a prechodovy gradienty.
    diky moc
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    ESY: Jojo znam to
    ESY
    ESY --- ---
    CALIBOS: to je ale psis pruser kamery nez brejli no :)) Nejvetsi problem je malej rozdil barev tzn treba vetve pred sedym nebem, to je za trest... tak krabici vrtuli to stalo uz :D
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    CALIBOS: Bryle mam horsi ale mam krabicovky takze velky displej a kamerku mam taky jinou to dela hodne
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    VEXCZ: foxeer predator + fatshark hd3... a že bych viděl nádherně, bych neřekl :) hlavně ty větve teď trefit je peklo :)
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    CALIBOS: Neni pravda ne vzdy je prd videt ja treba vidim nadherne vse az na to ze mam dead VTX zrovna
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    DRAGON: reálně v té fpv kamerce je prd vidět (analogový přenos), takže za tím videem může být x rozstřelených dronů :) Ale jako je to kumšt, to určitě, nicméně je to hodně sestříhané.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VEXCZ: CALIBOS: nene! tak to je husty :) To je neskutecnej kumst, fakt smekam. Jak tam prolitne mezi tim stromem, to je neuveritelny..
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    DRAGON: žádný, je to obyč racing dron ovládáný někým... ten konec je tak "nahraný schválně".
    viz odkaz, The short film is the latest in Panaivia’s Follow Me series:

    https://www.youtube.com/watch?v=35bihU-t6J8
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    DRAGON: To vypada na normal freestyle quad jen proste na konci nastavi ruku a pilot co sedi nekde na vyvysenem miste nebo dal mu pristane v rukach
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, muze mi nekdo rict, co za samonavigacniho drona tohle muze zvladat? to je neskutecny... To, ze je to samonavigacni dron si myslim kvuli tomu, ze ho na konci ten motorkar privola. Dik


    mobilni odkaz
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    ESY: Ondřej Šlachta ma i svuj web kde popisuje uplne vse 7”Mrtka (mrtva kocka)
    ESY
    ESY --- ---
    BOZA: koukni na fb skupinu, nekdo tam stavi 7" mrtku myslim:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam