• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    THUNDERBIRD: je lepsi mit to na druhym telefonu co mas offline - uz jen proto ze ti na nej nikdo nezavola uprostred letu.
    THUNDERBIRD
    THUNDERBIRD --- ---
    HAUSNUMERO: no, hlavne fotky ale to je mi celkem jedno. Spis bankovnictvi atd. Paranoidni trochu jsem. Mam to ted na S26 ultra, ale napadlo mě hodit dji apku na druhej telefon, kterej mám jen na focení, asi by to bylo lepší...Potřebovalm jsem funkci, která se mi na RC2 nechtela zobrazit (mám flip).
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Zaleží jak moc citlivý data máš v telefonu a jak moc jses paranoidní. O slušném chování činy se nedá nepochybovat. A co tvůj telefon s androidem není taky čínskej?
    THUNDERBIRD
    THUNDERBIRD --- ---
    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak to máte s instalací dji fly do osobního telefonu s androidem. Včera jsem byl nucen ji nainstalovat a nemám moc dobrej pocit, že ji play store odstranil a je nutné ji stáhnout z externího zdroje. Je nějaký důvod k obavám? Znejistělo mě to...
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ZSIS: tak to je uplně v pohodě.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    CUKI: "ale pokud chceš dobrej záběr tak O4 kameru"
    ....mozna by nebylo od veci si precist ten jeho prispevek, kde explicitne pise "čistě jako létající objekt, žádná kamera není potřeba. "
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ZSIS: Zazněl mi úplně živě ten bzukot a neudělalo mi to dobře. To není výčitka, jen suché konstatování. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    HUGH_BOYLAN: jak? prispevkem v klubu o dronech?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZUZU: V divadle asi nic moc většího nepoužiješ, naopak bych použil něco malého lehkého 2-3" co není nebezpečné. Tedy něco s krytem na vrtule ale pokud chceš dobrej záběr tak O4 kameru. ez kytu vrtulí to bude zase o něco tišší no.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ZUZU: Napada me k tomu nekolik otazek, ale momentalne jsem na mobilu a linej to datlovat. Pardon. Zkusim to zitra az budu na place ve volnych chcilich zformulovat. Pripadne kdyby bylo potreba tak si muzeme zavolat a probrat moznosti.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ZSIS: Spustil jsi mi PTSD z UA.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    musel jsem dobyt baterky, nejak byli prazdne.
    cisla me prekvapuji, cekal bych to horsi, nicmene v divadle by me to asi nezajimalo.

DJImini2

v klidu s rozjetym motorem ~57dBa
    ve vzduchu bez pohybu ~71dBa
    mereno na ca. 1m
    ma 3 harmonicky "tony" ktere se za letu lehce zvednou na ca. 130, 260 a 520 Hz, pak uz to je ten sirokopasmy bordel.

mladez zkouma!
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZUZU: nahlas, široké pásmo.

dodám..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZUZU: záleží na vrtulích a model výkonu a vůbec na pár dalších věcech, každopádně tichý to rozhodně není ;)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    DRAGON: ne. ale máme mikráky. správná otázka:) jaky bordel v dB a frekvenci to vlastně dělá? ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZUZU: to bude divadlo pro neslyšící? :)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ahoj, do vedlejšího klubu jsem dával dotaz ohledně toho, že bych rád konzultoval užití nějakého většího dronu v divadle. poradili mi, ať napíšu i sem. tak tedy: [ZUZU @ FPV UAV - First Person View Unmanned Aerial Vehicle - DIY Drones, Arducopter...]
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DJI Lito 1 a Lito X1 : European pricing starts at €339 (around $397) for the Lito 1, and €419 (around $490) for the Lito X1.

DJI’s new Lito Series beginner drones start at less than $400 | The Verge
    https://www.theverge.com/tech/917426/dji-drone-lito-1-x1-amateur-4k-obstacle-avoidance-pricing-availability
    BOZA
    BOZA --- ---
    No mě přijde hustý tohle. 200kg strom jsou schopní z dronu pokácet nastojato a vytáhnout z lesa. A není to AI:
    AirForestry precision harvesting trees with drones
    https://www.youtube.com/watch?v=Ucz-7NnapyA
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    A čím krmíte drony vy, aby tak hezky rostly?

https://x.com/i/status/2015523122762375539
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam