• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYKam jdeme dnes na panaka, aneb usnadněte práci svému vrahovi
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Jan Müttermüller- Vyšehradské zřídlo -17:00
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: vzhledem k tomu, že tohle je metaherní auditko, tak bych se s nějakou logikou vesmíru nezatěžovala. :o)
    proto sem míním psát pouze časové a místní údaje, které se vztahují k možnosti zastižení mé postava. Moje zaměstnání prostě není na larpové eventy jakéhokoli druhu koncipované.

a když už jsem tak u toho: Eva Schwarzkoppová dnes od 17:00 na štábu DH, Slavíkova 11.
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: hele, on ve skutečnosti jičínský taky nepracuje na poliklinice.ale tak nějak se tam kupodivu vyskytuje jeden fin, kterej je dost blízko míst, kde se jičínský vyskytuje. sice to z hlediska vesmíru hlídek nedává úplně 100%ní logiku, ale je to tak :-)
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: ano, vyloučit takovou možnost nemohu :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: upozorňuji, že žádná Schwarzkoppová tam kde pracuju já nepracuje. ;) V pracovní době chodí po buticích, ke kadeřníkovi, na masáže atd. :o) A šikanovat Reinitu můžete i mimo její zaměstnání. A mimo hraní Hlídek :o)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Viktor Miler už od léta mimo ČR :-)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Vaclav Polak - zhruba od 17:00 upirsky squat, pote cesta na party
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Challenge considered. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ehm, poslední dobou si přijdu, že jenom kveruluju, ale vy si opravdu o spoluhráčích myslíte, že nemají ani špetku soudnosti?
    kdybych prodávala v nějakém obchodě, tak předpokládám, že i když napíšu, že jsem tam k nalezení, tak mě nezačne nikdo během komunikace s nakupujícím nikdo mlátit gumovým dildem a řvát "za dva magická dmg!".
    vzhledem k tomu, že sama pracuji v budově, kde se jde přes vrátnici a je třeba zapisovat nacionále, tak taky nepředpokládám, že se jednou rozrazí dveře kanceláře a na mě (teda spíš na kolegyni, ta je od dveří vidět) se vyhrne parta typoňů s mantrami na rtech.

asi jsem naivní. nebo žiju v jiném vesmíru.
    FIN
    FIN --- ---
    Rudolf Jičínský: od 17:00 bude zde
    Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/...tvr%C5%A5%20Praha%205%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha
    (poliklinika Lípa, Nové Butovice)
    jelikož Jičínského člověk tam bude v práci, použít telefén (organizátorky znají) a vytáhnout ven - kdo přepadne Jičínského člověka přímo v jeho práci, bude dost možná namísto rysákem uškrcen Finem ve výtahu :-)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Svatí dorazí až večer na párty, ale sraz budou mít u Prašné brány kolem šesté
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Tak já se prásknu, ať je trocha srandy.
    Andrea Kalle: pondělí, středa, pátek od 8:30-18:00 (pá 17h) ve Zdravotnických potřebách, Vítězné náměstí 13
    Prosím jen o kecací návštěvy, nebo vyzvedávačky po pracovní době, ráda bych si ten job udržela :)
    A procházky typu krmení labutí se prosím pěkně taky nepovolují. Prý tu nohu fakt nemám namáhat...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já jsem možná paparatzi, ale on je práskač ;-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Jsem se chtela napraskat a vidim, ze uz nemusim :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Oprava, Eva s Alici budou v Kaficku v Misenske ulici.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Sakeena a Muttermuller v Cafe pradelna od 15:00 cca hodinu.
    Eva Schwarzkoppova v super awesome bozim tricku a Alice Malenova (odev neznamy) od 16:00 v Elysiu taky cca hodinu.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Aby bylo méně nudy a více srandy, ALDa: restaurace U Houmra, zhruba do dvou.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Alice Malenová, Anděla Ondruchová - restaurace Mlsná koza, újezd
    EYRIK
    EYRIK --- ---
    Elrond dnes pouze v nejnaléhavějších případech a pouze na telefonu.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Alice Malenová - štáb NH
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam