• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYKam jdeme dnes na panaka, aneb usnadněte práci svému vrahovi
    Tento klub slouží výhradně pro potřeby LARPu Pražská hlídka.

Zde můžete sdělovat, kde budete k zastižení, aby vás bylo snazší objevit a dále s vámi interagovat.

ROZHODNĚ SE NEJEDNÁ O NIC POVINNÉHO

pravidla:

a) OT bude mazáno, tento klub slouží pouze pro sdělování polohy
    b) Můžete vkládat GPS či Mapy
    c) Vulgarismy a urážky budou mazány a v případě recidivy bude uživateli zakázan přístup
    d) Tento klub poskytuje herní informace avšak neherní formou (mějte toleranci a buďte na sebe příjemní)
    e) Zde umístěné lokality nejsou závazné, avšak ORGANIZACE si nepřeje, aby tohoto faktu bylo zneužíváno
    f) Před své sdělení pište své herní jméno
    rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    CYAN: TARRAN:
    tak to vás tam nebudeme rušit :o)
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Jan Müttermüller- Vyšehradské zřídlo -17:00
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: vzhledem k tomu, že tohle je metaherní auditko, tak bych se s nějakou logikou vesmíru nezatěžovala. :o)
    proto sem míním psát pouze časové a místní údaje, které se vztahují k možnosti zastižení mé postava. Moje zaměstnání prostě není na larpové eventy jakéhokoli druhu koncipované.

a když už jsem tak u toho: Eva Schwarzkoppová dnes od 17:00 na štábu DH, Slavíkova 11.
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: hele, on ve skutečnosti jičínský taky nepracuje na poliklinice.ale tak nějak se tam kupodivu vyskytuje jeden fin, kterej je dost blízko míst, kde se jičínský vyskytuje. sice to z hlediska vesmíru hlídek nedává úplně 100%ní logiku, ale je to tak :-)
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: ano, vyloučit takovou možnost nemohu :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: upozorňuji, že žádná Schwarzkoppová tam kde pracuju já nepracuje. ;) V pracovní době chodí po buticích, ke kadeřníkovi, na masáže atd. :o) A šikanovat Reinitu můžete i mimo její zaměstnání. A mimo hraní Hlídek :o)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Viktor Miler už od léta mimo ČR :-)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Vaclav Polak - zhruba od 17:00 upirsky squat, pote cesta na party
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Challenge considered. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ehm, poslední dobou si přijdu, že jenom kveruluju, ale vy si opravdu o spoluhráčích myslíte, že nemají ani špetku soudnosti?
    kdybych prodávala v nějakém obchodě, tak předpokládám, že i když napíšu, že jsem tam k nalezení, tak mě nezačne nikdo během komunikace s nakupujícím nikdo mlátit gumovým dildem a řvát "za dva magická dmg!".
    vzhledem k tomu, že sama pracuji v budově, kde se jde přes vrátnici a je třeba zapisovat nacionále, tak taky nepředpokládám, že se jednou rozrazí dveře kanceláře a na mě (teda spíš na kolegyni, ta je od dveří vidět) se vyhrne parta typoňů s mantrami na rtech.

asi jsem naivní. nebo žiju v jiném vesmíru.
    FIN
    FIN --- ---
    Rudolf Jičínský: od 17:00 bude zde
    Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/...tvr%C5%A5%20Praha%205%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha
    (poliklinika Lípa, Nové Butovice)
    jelikož Jičínského člověk tam bude v práci, použít telefén (organizátorky znají) a vytáhnout ven - kdo přepadne Jičínského člověka přímo v jeho práci, bude dost možná namísto rysákem uškrcen Finem ve výtahu :-)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Svatí dorazí až večer na párty, ale sraz budou mít u Prašné brány kolem šesté
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Tak já se prásknu, ať je trocha srandy.
    Andrea Kalle: pondělí, středa, pátek od 8:30-18:00 (pá 17h) ve Zdravotnických potřebách, Vítězné náměstí 13
    Prosím jen o kecací návštěvy, nebo vyzvedávačky po pracovní době, ráda bych si ten job udržela :)
    A procházky typu krmení labutí se prosím pěkně taky nepovolují. Prý tu nohu fakt nemám namáhat...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já jsem možná paparatzi, ale on je práskač ;-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Jsem se chtela napraskat a vidim, ze uz nemusim :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Oprava, Eva s Alici budou v Kaficku v Misenske ulici.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Sakeena a Muttermuller v Cafe pradelna od 15:00 cca hodinu.
    Eva Schwarzkoppova v super awesome bozim tricku a Alice Malenova (odev neznamy) od 16:00 v Elysiu taky cca hodinu.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Aby bylo méně nudy a více srandy, ALDa: restaurace U Houmra, zhruba do dvou.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Alice Malenová, Anděla Ondruchová - restaurace Mlsná koza, újezd
    EYRIK
    EYRIK --- ---
    Elrond dnes pouze v nejnaléhavějších případech a pouze na telefonu.
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Alice Malenová - štáb NH
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam