Stává se tu někomu, že se Bitwig zblázní (mám verzi 1.0.11) a na maximální hlasitost pustí ven neskutečný bordel hluk, který je naštěstí digitálně jen zplácnutej, jinak by snad oddělal aparaturu :) ? (dost se mi zdá, že to dělá tamější plugin Reverbu)
Je to zcela náhodně, ikdyž se zdá, že v určitých lokacích tracku častější. Zkusím asi jiný reverb (myslím, že když jsem ho vypnul, nedělalo to už trable), ikdyž ten jejich je moc fajn, a na linuxu moc možnosti pluginů není (i když podařilo se mi kdysi v Renoise rozchodit některé windows VST pluginy přes šílenou emulaci ve Wine)
No právě kvůli podpoře linuxu ten bitwig zkouším. Moc se to neliší od abletonu, v něčem horší v něčem lepší. Systém loopování se mi fakt líbí.
KOZLIKK: Jinak tohle jsem moc nepochopil. Jo chci kopírovat do segmentu, kde už něco mám, ale někdy to jde a někdy ne. A přesně mi není jasné, v čem se ty situace liší :-) Většinou pak tedy ty noty ťukám znovu ručně po jedné.
Aspoň mám lepší přehled, co tam dělám, ale imho je to bug, a je jich tam víc. Časem se to snad odladí, že to bude rock-solid program.