Souhlasím s oběma - oni ho fakt dobře použili v boji - hlavně furt házeli tu proměnu do kytky a to mě dost ničilo. Tedy byla naše chyba, že jsme do těch bojů šli - zejména do těch, co byli u jejich báze. Měli jsme je nechat vylýzt, dobýt mezitím pár campů a bojovat u nás.
Taky byla chyba v bojích focusovat golema. Já např to dělal a je mi jasný, že to je kravina. Má nejvíc HP a zas tolik neničí. Stejně jako v Dotě (či LoL?) je potřeba nejdřív zabít největší CC hrdiny a tanky nechat až nakonec.
YASHAMARU: Tychus je podobnej Valle imho a s Odinem i pěkně tankuje. Zkus ho očíhnout v nějakejch gameplayech nebo streamech.
Jinak co se týče týmu, tak určitě je potřeba nějakej hard healer. Já ho klidně zahraju, ale nemám žádnýho koupenýho a Lili se mi učit nechce. Nicméně mrknu na ní, když je teď free. To mě ale víc bavil Uther, sic healuje fakt masivně a má i stun. Dále jsou potřeba warrioři s CC. Arthase jsem docela už prokouk a docela se mi líbí - s ultinou je dost nesmrtelnej a ten jeho root funguje. Diom hrál parádně Stitchese, takže s tím bych taky počítal. Pak teda toho DPS (Valla nebo Tychus).