• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: ale kdež, mě to spadlo během doby, kdy jsem ani nehrál :D. Takže spíš nějaký interní přepočty na serveru čico. Stejně toto bude mít smysl až po delší době imho.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Nene, to je v poradku, to je z toho hrani snama :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Zatim rekord se sniperkou 44 killu, ale hru jsme prohrali na par spatnych rozhodnuti :)

Prisel jsem na srandovni vychytavku. Tema decoyema muzete napriklad zablokovat hook, kdyz jste rychli, nebo zagariny banelingy nebo treba tripletap od nepratelsky Novy. Muzete to vyuzit treba u piratu, kdyz nekdo krmi npc, tak mu udelat bodyshield.

Decoy taky dava vision, coz se da ruzne pouzit.

Taky se vyplati byt trpelivej, napriklad kdyz nepratele zabijeji vaseho golema, tak se casto nechaji zarootovat a nebo zastunovat i kdyz maji hodne malo zivota. Idealni doba jim na hlavu poslat ultimatku.

Taky jdete trochu videt, takze je nejlepsi se co nejmin hybat. Svadi to byt neustale v pohybu jako s ostatnima herama, ale je lepsi necerit vodu.

Jo posledni vec, bodyblock je tu o dost vyraznejsi nez v LoLku. Motat se nekomu pod nohy o prestavce mezi autoattackama ho solidne zdrzi.

Jaky mate tipy a triky vy? :p

Jeste mam jeden neNovackej a sice, kdyz nekoho zezerete stitchesememenme stitches proste kdyz nekoho sezere, tak ho odnyst za branu a tam ho vyblejt a on nemuze zpatky.

Ultina od witch doctora ale projde enemy branou. Aspon co jsem dneska zkousel.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jsem na tom podobně :). A to jsem odpo nahodil uploader a měl jsem MMR kolem 1900. A teď najednou mám 1500. Docela nechápu jak se to počítá :D

Na nástěnku jsem hodil odkaz na profil, tak kdyžtak taky nahoďte, ať se můžeme chlubit či stydět :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Total Games Played: 64
    1585

To je co za ligu, drevena? :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    They say that crowns are reserved for kings.
    That jewels are the realm for those who deserve them.
    And in the blink of an eye.
    In the changing of the wind, fortunes change.
    Through every shipwreck comes the chance to begin again.
    To rebuild anew atop the mistakes of the past.
    Out of death comes life.

We come to you, the soul of a proud knight and the trash filled mind of a laser bathed socialite.
    Let us begin the story now...
    FUMO
    FUMO --- ---
    STAROJDA: no to jsem četl, tak mě to zajímalo, zda je to ještě relavantní, chápu dobře, není.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MLG panove MLG :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: bohuzel nestiham ani hrat (i kdyz mam zdravou ruku)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: život je otázkou priorit :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    YASHAMARU: Nahrávání replayů není proti ToS, s tím si můžeš dělat co chceš...
    DIOM
    DIOM --- ---
    jako správný rentiér si jen hraju..samozřejmě :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja psat na nyx stiham jen v praci, stejne jako spat :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    chodite taky do prace, do skoly? nebo se jenom hraje? :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    taky jsem se tam nasel :D

mam tam s novou 7 her a 100% win rate

vecer to tam pudu uvest na pravou miru :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: no snad ne - používají to i progameři a tak. Ale je jasný, že Blizz je na tohle docela citlivej.

Jinak jsem podle všeho Silver. Ale večer tam nahodim všechny replaye + ten automatickej uploader a uvidím.

FUMO: si přečti datumy na tom webu ;). Hraje se dnes od 19:00 a do té doby je možná registrace.
    FUMO
    FUMO --- ---
    STAROJDA: to platí nebo to je pase?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: V jaky ses teda ty? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Nemuze z toho byt nejakej problem kvuli TOS? Asi blbost, ale raci se zeptam. Mam svuj account rad :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: jojo asi jo. Taky tak koukám jsem, ale ne všechny hry. A taky tam je nějaký automatický uploader (aplikace), takže to nakonec takový průser asi nebude. Takže to večer asi nahodím.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: já nic neuplodoval a jsem tam vedenej..že by to bylo tím, že uploadoval někdo další?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam