• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    FVMOUNTIN: Ty jo, ja to mam presne naopak. Bavi hrat, ale nebavi streamy.

Vzhledem k tomu, ze to je videohra, tak bych se na to vysral a sel treba zachranovat delfiny. Pokud by ses ale rozhodl, ze tomu das jeste sanci, tak si me pridej do pratel. Rad ti vysvetlim co budes chtit. Obecne jsou zacatky lepsi s nekym, kdo ti pomuze, pokud nejses vylozene samouk teoretik, co si vsechno nacte a nebo flegmost, kterej si jede to svoje nekde na dne a je mu jedno kdo mu co pise.

Jinak heroes jsou fakt zamereny na normalni lidi s praci, detmi, problemy se sveracem a urcite bych to doporucil kazdymu koho znam spis nez treba league of legends. To bych asi nedoporucil ani svymu nejhorsimu nepriteli a to tu hru mam fakt rad a dal sem do ni tak patnact litru...
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Po zhruba 4 - 5ti odehranejch hodinách:
    Mě to prostě nebaví to hrát, mě baví se na to koukat :/

Nevim, prostě mi nejde do ruky to ovládání a důsledkem toho, že 99% ostatních hráčů už předtím něco tohodle stylu hrálo, tak dostávám hrozně nafrak a i jsou na mě lidi, no slušně řečeno, nepříjemný.

Ani nevim jestli tomu mám obětovat víc času nebo se na to kompletně vykašlat
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já to dnes nějak nedávám, dal jsem jednu hru a málem sem utoho usnul. Dnešek byl asi náročnej. Stříhnu pak ještě pozdějc jednu gamesu ať mám daily quest volnej na zítřek a do hajan..
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MEKKZ: super
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Zaslal sem par requestu o friendship, at se mam ke komu pridat :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Starojda nebyl sesazen :-) jen chodi az vecer ale element je tady dycky ve ctyri :-D Jinak te cekame, jako obvykle, sme diom ja a element...
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STAROJDA: jojo to mi jde zatim nejlíp chytat spoluhráče, nebo v nejlepším případě sám sebe :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UNCLE_JIMBO: jak píšeš, je silnej dost. Kromě toho že nemá escape (což ale řeší talent Sprint na lvl 13), tak občas jeho dmg nestačí pro teamfight tak jak by se to hodilo. Taky pozor na zombie wall, která může snadno bloknout spoluhráče a dobře nasrat :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: starojda byl sesazen? :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    UNCLE_JIMBO: Je paradni, zakladni slabost je nepritomnost escapu, ale to neni nic, co neresi smart positioning :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Poslano, wd je OP :-)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    rozehrál jsem witch doctora, řekl bych že je to skvělej univerzál, trochu slabší na low lvlu (prvni mine/zahrada/shrine/tribute je pain), ale jakmile se hra trochu rozjede má fakt sílu! na 10. lvlu solo hard campu, pozdeji solnu i bosse, brutalni AoE dmg, ale taky dost slusnej burst pres zombie wall.
    Díky talentu Death Ritual je s postupem hry čím dál silnější a dá se potom hrát i dost agresivně :)
    osobně jsem nepřišel na žádnou zásadní slabost, musí se jen zahrát opatrně začátek a nafarmit co nejvíc stacků Death Ritual a naučit se trefovat zombie wall :D
    jsem těžkej nab, ale kdyby někdo chtěl společnou hru pošlete req. info mam na nástěnce
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WE NEED ELEMENT LEAD!!! :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Já si ho taky poexpím a případně koupím. Je to top pick v turnajích, takže jistě má něco do sebe.

YASHAMARU: jj pravdu díš. Nicméně jde udělat i to, že Raynora harrasuješ natolik, až se dostane na 30% HP a spustí se mu heal. Ten má 45 sekund cooldown, takže pak na něj můžes vlítnout a uzdravení se nekoná.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jinak asi to je ocividny, ale kdyz je v teamfightu raynor a treba jeste nekdo, tak je lepsi focusnout toho druhyho, pokud to neni vylozene tank. A nebo si schovat burst a raynova sundat burstem z 35 na 0, protoze kdyz se pizla autoattackama, tak se mu spusti to leceni a najednou je full hp.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Brightwing ma fakt kouzelny to namluveni :) A animace kdyz autoattackuje je taky super.

V rukou nekoho, kdo s nim umi musi paradni. Ma fakt velkou mobilitu a globalni pritomnost na bojisti. Muze se kamkoli naportovat a zmenit 1v1 na 2v1. Jeho ultina na R je taky teleport+heal s kratkym CD. Chce to s nim mit postreh a rychly reflexy. Mrstna jesterka :) Vecer ji doexpim a uz na ni nikdy nesahnu.

Jinak Raynorovi jsem krivdil, pak vys ma talent, kterej mu umozni si to Ecko mackat kdy hrac chce a nespoustet automaticky.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: 30min nez dorazim domu, ale pak na to vlitnem! :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TRIPLT: No ale uz pod Starojda dohraje a dem na to... :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUZMAN: vyborne, tak to budem stridat :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tanks not Dead!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam