• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: mel si ještě zůstat, třetí hru jsme taky dali MLG. Měli sme tyrrande pátýho a docela mu to šlo.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sme MLG SKILLED PRO TEAM !!!!! :-D

- Element co predvadi s Novou, pecka
    - Starojdovi brightwing vylozene sedi a je samozrejme most skilled pro :-)
    - Stitches no comment, pecka
    - Zeratul kazdou hrou vic a vic rozjetejsi...

..... a Tyrael :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Extrahuju vědomosti z tohoto článku:
    Beginners Guide to Objectives. : Heroes Tempest
    http://heroestempest.com/beginners-guide-to-objectives/

Je to i na twitteru, ale sumář hodím i sem ;)

Blackheart's Bay
    - progameři hrají lajny 0/4/1, aby byl tlak na vrchní truhlu a místo předávky
    - na pubu je lepší hrát 1/3/1 se stejným cílem, ale s pokrytím XP. Není nutné vystřelit první, když získáte level navrch
    - nepřítel chce předat Doubloony? Pošletet tam dva ranged hrdiny na přerušování a mezitím nasajte xp na všech lajnách.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CUZMAN: cca. za hodinu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: V kolik budes? Netrpelive vyhlizim nekoho :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    PETERSIS: jo..odměny by mohli ještě poladit

CUZMAN: už se chystám na dnešní session :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Potrebuju 10k goldu na master skin DIOME nakul :-D jo a jeste tech 4m xp
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    DIOM: jo, mě se takový, kde si na hrdinu musíš vydělat, líbí. Hrávám League of Legends a tam to tak mají vyřešené. Ale přesně jak píšeš - ten systém je tvrdý. Možná až moc. Kdyby dali za výhru dejme tomu 70/80g a za prohru 35/40. Tak to je hned přijatelnější :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    PETERSIS: neřekl bych špatný, ale dost tvrdý systém..dle mého to mají dobře promyšlený, samozřejmě chtějí na prvním místě trhnout kačky, ale takto nastavený systém má i výhodu delší hratelnosti, kdy máš své cíle (nákup hrdiny) poměrně daleko a musíš hodně hrát, abys na ně dosáhl..v případě kdy by hrdinové byli zdarma, tak to imo řada lidí zkusí a dál hrát nebude..takhle, byť třeba spíš prohrávají, tak je žene do dalšího hraní vidina jiného hrdiny, se kterým jim to určitě půjde mnohem lépe :) ..no a toho si buď mohou koupit za cash a nebo makat..ti hráči pak třeba stejně odpadnou, ale nějakého toho hrdinu si koupili..takže cíl splněn - hra něco vydělala :)
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    DIOM: já vím, že to lze taky. Mě ale vadí ta politika, která vlastně říká - určitý počet hrdinů budeš mít zadarmo a zbytek si hold musíš koupit za peníze. Anebo je vyfarmi - ale ruku na srdce - farmit goldy na hrdinu za 10 000, když máš pouze 30g za výhru a nějaké drobné za daily Q (+- 300g denně), to je prostě špatně nastavený systém.

Přitom si nemyslím, že by při změně Blizzard nějak prodělal - naopak. Oni si vydělají spoustu peněz za skiny a podobné věci. Už z toho důvodu bych se snažil co nejvíce zpřístupnit lidem jednotlivé hrdiny, protože logicky - čím více budou mít hrdinů, tím více skinu na ně pak i prodají.

Ale je to alfa verze. Třeba se to ještě změní.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ad nákup hrdinů - je jasný, že gold je nastavený tak, abys do toho vrazil peníz. To já bych i udělal (např u levnějších hrdinů) a za zlato si třeba koupil master skin. Nicméně teď počítám s tím, že obchodní model začnou řešit až v betě a nebo až to vyjde na ostro - tehdy jistě budou různý slevy, akce, balíčky apod. Tj teď do toho nevrazim ani korunu a počkám jak se to vyvrbí.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    FVMOUNTIN: a hlavně nehrej Versus, ale Coop. Tam spíš vyhraješ (je to proti botům) a nikdo tě prudit moc nebude.
    DIOM
    DIOM --- ---
    PETERSIS: to je tam samozřejmě taky..nákup hrdinů je spíš cílenej na netrpělivé jedince, co si to prostě musí hned koupit..pokud si nějakého hrdinu chceš koupit za herní goldy, tak nejpozději do týdne na něj máš, pokud hraješ a plníš questy..

YASHAMARU: to je blbý..je tam možnost koupit někomu jako dárek?
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    DIOM: dost špatná politika. Inspirovat se měli jinde - hrdiny nechat snadno dosažitelné - za peníze by si lidé mohli kupovat něco, co je "odliší" - skiny na postavu, skiny na koně, skiny kouzel nebo tak.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: No ja bych si rad koupil toho dire wolfa, ale nebere to maestro kartu :(
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: mít 10 hrdinů na levelu 40 asi možný je, za předpokladu že koupíš ty nejlevnější..jsem level 31 a utratil jsem už 27k ..jejich politika je jasná, tlačí hráče do nákupu za reálný kačky
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Q:Right now, how does Blizzard feel about the current gold gain?

A:Technical Alpha has been great for the analysis of the data, and we feel good about where we are. We feel there are a lot of opportunities for you to earn gold and purchase your Heroes. There is player leveling, the daily quests, the 500 gold built into every hero. Since we're still in Alpha, we can definitely make adjustments, but so far, we feel that you can unlock a decent amount of stuff already. You should be able to earn enough gold to unlock ten Heroes by level 40 for Team League.

+

Aby to hrace pustilo do ranked, potrebuje mit odemknutych 10 hrdinu. (Odemknutych neznamena ve free rotaci, ale koupenych).

IMO do 40 lvlu je nerealny mit 10 hrdinu jen z f2p hrani, pokud clovek nekupuje od nejlevnejsich nahoru. Kdyz clovek vysosa odmeny do lvlu 15+vyexpi vsechno na lvl 5 a dela daily questy, tak to odhaduju tak na 40 000 goldu. Pak se to hodne zpomali a prumerne clovek dostane 25g za hru+daily q.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    FVMOUNTIN: Ty jo, ja to mam presne naopak. Bavi hrat, ale nebavi streamy.

Vzhledem k tomu, ze to je videohra, tak bych se na to vysral a sel treba zachranovat delfiny. Pokud by ses ale rozhodl, ze tomu das jeste sanci, tak si me pridej do pratel. Rad ti vysvetlim co budes chtit. Obecne jsou zacatky lepsi s nekym, kdo ti pomuze, pokud nejses vylozene samouk teoretik, co si vsechno nacte a nebo flegmost, kterej si jede to svoje nekde na dne a je mu jedno kdo mu co pise.

Jinak heroes jsou fakt zamereny na normalni lidi s praci, detmi, problemy se sveracem a urcite bych to doporucil kazdymu koho znam spis nez treba league of legends. To bych asi nedoporucil ani svymu nejhorsimu nepriteli a to tu hru mam fakt rad a dal sem do ni tak patnact litru...
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Po zhruba 4 - 5ti odehranejch hodinách:
    Mě to prostě nebaví to hrát, mě baví se na to koukat :/

Nevim, prostě mi nejde do ruky to ovládání a důsledkem toho, že 99% ostatních hráčů už předtím něco tohodle stylu hrálo, tak dostávám hrozně nafrak a i jsou na mě lidi, no slušně řečeno, nepříjemný.

Ani nevim jestli tomu mám obětovat víc času nebo se na to kompletně vykašlat
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já to dnes nějak nedávám, dal jsem jednu hru a málem sem utoho usnul. Dnešek byl asi náročnej. Stříhnu pak ještě pozdějc jednu gamesu ať mám daily quest volnej na zítřek a do hajan..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam