• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: kombinace Tyrael, Stitches, Nova se docela hraje i v turnajích. To samý Brightwing - takže jdeme cestou těch nejlepších ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: muradin neni žádnej idiot, ten je docela zábavnej. Nevýhoda jeho je, že prostě ztrácí dech proti top tier hrdinům. Ale i tak je to s ním dobrý, dost vydrží, ma escape na lvl4 dobrý skilly.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: My mame strasne silnej engage s Tyraelovou ultkou a Stirchovym hakem. To se nezda, ale jen tim, ze iniciujeme fight z nej udelame 4v5 temer okamzite. Nova ma vyhodu, ze muze dat okamzite follow up se svoji ultkou na omraceny cil odkudkoli a kamkoli.

Dneska jsme nemeli slabej clanek. Vsichni hrali skvele. Ja jsem takhle nikdy nic nehral, takze si to dost uzivam. Hlavne na tom tsku je vzdycky hrozna prdel, ja tu vzdycky chciju smichy. :D I kdyz u tech vaznejsich her moc nekecam, protoze se soustredim a hlavne nemuze mluvit 5 lidi najednou.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ten zeratul se expil sam, je fakt dobrej a zabavnej. Ted uz me cekaji jen idioti kalibru grazlow, moredin. To bude utrpeni.

Za ten tejden jsme se docela zlepsili bych rekl, jeste tak 14 dni a muzeme zacit objizdet turnaje :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    FOR AIUR!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TRIPLT: tak to nehraj :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jzs nerikej mi, ze to zas bude to co naxx... mg na to jsem uplne zapomnel, ze musim nasetrit goldy jzs... hned se mi to prestalo chtit hrat
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: taky s tim bojuju, ale ta expanze se sama nekoupi :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kura to je takove opruz delat Q v HS... :D Radej bych paril HoS
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: zajimave... :o mi to takto fakt funguje
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: jj funguje to
    DIOM
    DIOM --- ---
    TRIPLT: to jsem dělal, ale jen za mnou poskakovala kamera..fígl bude ještě někde jinde
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: musis ho drzet :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to bych neřekl..si nevybavuju, že bych někdy viděl zprávu od druhého teamu

ale jak se sakra dělá to nasvícení hrdiny? ..mezerník to není
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tyjo, tak prý ten fast-chat co je na stisknutí "Y" se zobrazuje i nepřátelům. To musím zkusit, resp. nějak vypozorovat jestli je to fakt.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: ja dneska paril celej den :-) uz bych to asi lamil, ale ty dve hry byly legendarni, hlavne ta druha :-) jeste si asi dam dneska nakej coop na exps, ale nic divokyho...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: mel si ještě zůstat, třetí hru jsme taky dali MLG. Měli sme tyrrande pátýho a docela mu to šlo.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sme MLG SKILLED PRO TEAM !!!!! :-D

- Element co predvadi s Novou, pecka
    - Starojdovi brightwing vylozene sedi a je samozrejme most skilled pro :-)
    - Stitches no comment, pecka
    - Zeratul kazdou hrou vic a vic rozjetejsi...

..... a Tyrael :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Extrahuju vědomosti z tohoto článku:
    Beginners Guide to Objectives. : Heroes Tempest
    http://heroestempest.com/beginners-guide-to-objectives/

Je to i na twitteru, ale sumář hodím i sem ;)

Blackheart's Bay
    - progameři hrají lajny 0/4/1, aby byl tlak na vrchní truhlu a místo předávky
    - na pubu je lepší hrát 1/3/1 se stejným cílem, ale s pokrytím XP. Není nutné vystřelit první, když získáte level navrch
    - nepřítel chce předat Doubloony? Pošletet tam dva ranged hrdiny na přerušování a mezitím nasajte xp na všech lajnách.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CUZMAN: cca. za hodinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam