• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: jop..před chvilkou to říkal na streamu nějakého SC turnaje...ještě tam s ním seděl Dimaga a zřejmě to budou hrát spolu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: coze??? :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    potěšilo, že WhiteRa taky piluje HotS..prepare for special tactics! :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    No já váhám u toho Brightwinga.. Jako není špatnej a chci mít pořádnýho supporta, ale za 10k. Počkám asi až bude ke zkoušce Reghar a uvidím.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: presne :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: takže není nuda ho levelit na lvl 5? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Diablo neni vubec spatnej, ale kupovat ho nebudu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Od 18h sem unavailable az asi do zejtra...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja budu expit jen Diabla a pak pokud se nak dame dohromady tak bysme zase mohli dat MLG hry :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Planujete dneska odpoledne nekdo parit? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Neni jim to trapny od nas takhle kopirovat? Fucking copycats.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: kombinace Tyrael, Stitches, Nova se docela hraje i v turnajích. To samý Brightwing - takže jdeme cestou těch nejlepších ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: muradin neni žádnej idiot, ten je docela zábavnej. Nevýhoda jeho je, že prostě ztrácí dech proti top tier hrdinům. Ale i tak je to s ním dobrý, dost vydrží, ma escape na lvl4 dobrý skilly.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: My mame strasne silnej engage s Tyraelovou ultkou a Stirchovym hakem. To se nezda, ale jen tim, ze iniciujeme fight z nej udelame 4v5 temer okamzite. Nova ma vyhodu, ze muze dat okamzite follow up se svoji ultkou na omraceny cil odkudkoli a kamkoli.

Dneska jsme nemeli slabej clanek. Vsichni hrali skvele. Ja jsem takhle nikdy nic nehral, takze si to dost uzivam. Hlavne na tom tsku je vzdycky hrozna prdel, ja tu vzdycky chciju smichy. :D I kdyz u tech vaznejsich her moc nekecam, protoze se soustredim a hlavne nemuze mluvit 5 lidi najednou.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ten zeratul se expil sam, je fakt dobrej a zabavnej. Ted uz me cekaji jen idioti kalibru grazlow, moredin. To bude utrpeni.

Za ten tejden jsme se docela zlepsili bych rekl, jeste tak 14 dni a muzeme zacit objizdet turnaje :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    FOR AIUR!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TRIPLT: tak to nehraj :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jzs nerikej mi, ze to zas bude to co naxx... mg na to jsem uplne zapomnel, ze musim nasetrit goldy jzs... hned se mi to prestalo chtit hrat
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: taky s tim bojuju, ale ta expanze se sama nekoupi :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kura to je takove opruz delat Q v HS... :D Radej bych paril HoS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam