• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Muradin ma dobry komba na positioning, kdyz se prodlouzi ten skok, tak se muze rychle dostat za nejakou postavu a ultimatkou ji prihraje spoluhracum nebo odpali pryc, jak potrebuje.

Je strasne tanky, je tam dobrej talent docela brzo, co mu dava ohnivou auru, ten je dobrej. Urcite to neni trash postava, ale spokojim se se svou 100% winrate za jednu hru a necham ho povolanejsim :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Ale nejsou spatny ani jeden...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: me celkem nudil, to ten diablo byl zabavnejsi :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ok beru zpet co jsem rikal o muradinovi neni TAK hroznej :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Včera jsem si dal rekord s Vallou (41-0) a chtěl jsem na sebe pět ódy - pak jsem ale chytl tak blbej tým, že jsem musel leavnout po pár minutách. Takže - pokud někdy dáte parádní killstreak, tak to není jen díky vám, ale hlavně díky celému týmu!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Treba to posledni dil trochu ozivi.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: no uplne slavne na tom není ale hlavně je ted doménou jiných. hots hrají veteráni co už jsou v sc2 za zenitem
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: Naniwa taky? :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    To je na tom sc tak spatne? Dlouho uz to nesleduju a takovym tem kecum, ze sc je dead jsem neprikladal zadnou vahu i kdyz jsem to docela casto ruzne cetl.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jj Dimaga už to hraje - byl teď v nějakým turnaji. Nevím ale jakej tým. Prostě SC2 se přesunuje k HotS. Idra, Naniwa, Sase, Seth, LZgamer, Dimaga, WhitRa...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: hah tak to se tesim to bude pecka :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: jop..před chvilkou to říkal na streamu nějakého SC turnaje...ještě tam s ním seděl Dimaga a zřejmě to budou hrát spolu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: coze??? :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    potěšilo, že WhiteRa taky piluje HotS..prepare for special tactics! :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    No já váhám u toho Brightwinga.. Jako není špatnej a chci mít pořádnýho supporta, ale za 10k. Počkám asi až bude ke zkoušce Reghar a uvidím.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: presne :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: takže není nuda ho levelit na lvl 5? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Diablo neni vubec spatnej, ale kupovat ho nebudu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Od 18h sem unavailable az asi do zejtra...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja budu expit jen Diabla a pak pokud se nak dame dohromady tak bysme zase mohli dat MLG hry :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam