• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: taky to nemyslím tak, že ospravedlňuju svůj leav. Jen chci říct, že to pro leavera je morálně snazší než u jiných her. Už aby blizz zavedl postihy, do té doby budou leaveři na denním pořádku.

Já sám leavnul cca 3x za tu dobu, co mám HotS. V Dotě jsem to taky občas udělal (i přes postih). Nemám tolik času, chci se u hry bavit a když mě hra ostatních fakt vytočí, tak tím nehodlám ztrácet čas. Nechť je tedy nastavený srozumitelný systém postihů a tím i hranice, za kterou lze či nelze subjektivně jít.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ne? Rikam ze je to dobra featura?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ehm... rly to si jako ospravedlnujete pripadnej leav? :) lol
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: To, ze nastoupi za leavera bot je naprosto super. Navic oni fakt hraji dobre. Nedelam si srandu. Vetsina botu hraje lepe nez muj prumerny spoluhrac.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    No uz se nam rysuje master skin, tak do tydne, dvou bych to videl 5400 na taliri :-) a 3m xp dodelat...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem zvladl tyrande za 7 her na lvl 5 :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: no nejdřív na ně mrknu, jestli náhodou jsem fakt nebyl "dick" :)

Každopádně jedna hra byla ukázková - Haunted mines a spoluhráči všechno rusáci. První důl skončil 12 : 88 pro nepřátele, ale nějak jsem to ustáli. Druhej důl byl snad ještě horší a potom se začali mezi sebou rusky hádat kdo za to může a přestali hrát.

YASHAMARU:
    Leavnutí mi tady paradoxně přijde snazší než v Dotě (obecně, tím nechci říct že to hodlám zneužívat) - Zaprvé ještě není nijak aktivní systém proti leaverům (není důvod bát se o account) a až bude, tak jistě nebude retroaktivní. Zadruhé místo mě začne hrát bot a tedy není to pak 4v5.

Co se týče botů, tak jsou docela spolupracující - řídí se pingama (např. jdou s tebou zabrat camp) a když pingneš přímo na ně, tak tě budou následovat. Samozřejmě jsou to ale stejně sólisti a feedeři, ale i tak.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Na Q play 8 games neni super jenom to ze dostanete 800 goldu, ale i to ze vyexpite hrdinu na 5 :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Hod replay pls :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ja neleavuju nikdy, jednak mam strach o account, druhak je to dick move vuci spoluhracum. (I kdyz uz jsem zazil lidi, kde bot hral mnohem lepe nez oni a bylo dobre ze leavnuli), treti uz jsem zazil tolik comebacku z naprosto prohrany hry, ze vim, ze otocit se da vsechno. Proste kazdou hru se snazim hrat my best and hope for the best.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MYKEZ: to bys musel zazit. normalne bych to neudelal, zvlášť v hots kde je comeback tak jednoduchej.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    STAROJDA: No jo, leavnutí hry je skvělý řešení...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Muradin ma dobry komba na positioning, kdyz se prodlouzi ten skok, tak se muze rychle dostat za nejakou postavu a ultimatkou ji prihraje spoluhracum nebo odpali pryc, jak potrebuje.

Je strasne tanky, je tam dobrej talent docela brzo, co mu dava ohnivou auru, ten je dobrej. Urcite to neni trash postava, ale spokojim se se svou 100% winrate za jednu hru a necham ho povolanejsim :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Ale nejsou spatny ani jeden...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: me celkem nudil, to ten diablo byl zabavnejsi :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ok beru zpet co jsem rikal o muradinovi neni TAK hroznej :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Včera jsem si dal rekord s Vallou (41-0) a chtěl jsem na sebe pět ódy - pak jsem ale chytl tak blbej tým, že jsem musel leavnout po pár minutách. Takže - pokud někdy dáte parádní killstreak, tak to není jen díky vám, ale hlavně díky celému týmu!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Treba to posledni dil trochu ozivi.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: no uplne slavne na tom není ale hlavně je ted doménou jiných. hots hrají veteráni co už jsou v sc2 za zenitem
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: Naniwa taky? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam