• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz to jede... Tak v osum, bez elementa asi no skoda chodi v osum spat...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jsem zde!
    DIOM
    DIOM --- ---
    tak jeste ze jsem to pred veceri nevypnul :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja sem zadrenej :/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hmm tak ja mam BN v haji, nevim jak vy uvidime jestli do osmi bude ok...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    elementale cekam na tvoje zabavne prispevky, at mi to do vecera pekne utece :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    to uz je nova rotace zase... chjo, sem nestih posbirat petistovky :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak hosi v osum bychom se mohli zase sejit, pridte kdo muzete MLG HC VS!!!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Poslední hinty na twitteru jsem čerpal z tohoto videa - je to gameplay Illidiana, kde dobře komentuje svoje rozhodování (včetně přizpůsobení buildu aktuální situaci ve hře):
    C9 Zuna Sensei (Illidan on Haunted Mines)
    https://www.youtube.com/watch?v=fVA7oFAYIx0

Teď má nový video s Tyraelem, to jsem ještě neviděl:
    C9 Zuna Tyrael full commentary (blackheart's bay)
    https://www.youtube.com/watch?v=sdrrA0QHuMk

Sice teda anglicky a dost fofrem to komentuje, ale rozhodně paráda - co to sleduju, tak první pořádný komentář od progamera.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    https://www.heroesfire.com/hots/guide/full-illidan-guide-hunt-meta-builds-7

Vecer vyzkousim tohle. Vcera jsem si Illidana koupil, takze ho ted musim vyexpit na 10 :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: diablo a muradin jestli se mi to neplete s jinou hrou... :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: Jj. Ten Illidan byl jejich nejslabsi clanek. Raynor dat nesel kvuli stimpacku, Tychus kvuli Odinovi. Zbytek uz si nepamatuju, ale myslim ze to byli dva healeri nebo tanci, takze je nemelo smysl focusovat. Jakmile nebyl hned povesenej na me, tak uz to bylo ez :) Chtel bych tvar toho typka kdyz si uvedomil, ze se z huntera stal hunted :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    LET_ME_BE: je fakt, ze co jsme hrali v nedeli proti Illidanovi jsme dostavali drsne na budku dokud jsme si nezacli rikat targety a jako prvni sel presne Illidan... pak se hra otocila v nas prospech :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    YASHAMARU: Samozrejme kdyz to lidi umi hrat tak prvni co se zabiji jsou DPS postavy, takze muzes mit pocit ze toho moc nevydrzis :-D
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    YASHAMARU: Jako co jsem zatim videl tak Illidan mi daval docela na budku prave proto ze mel docela drsny sustain, tj. docela dost vydrzel, takze 1v1 jsem nemel sanci a mel velmi slusne DPS.
    DIOM
    DIOM --- ---
    já včera v coopu testoval tanky Stitches a docela dobrý..dneska bych to zkusil na ostro
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Mate nekdo nejakej osvedcenej build na Illidana? Zkousel jsem ho stavet hodne tanky, ale nakonec mi prislo, ze nema damage ani neni tanky :)

Rotace vypada dobre :)

Falstad i Anub jsou oba fakt brutalni :) tier 1.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: taky jsem nerozhodnej koho... ale ten Brightwing me zaujal asi vice :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: jj Reghara vítám, chci si ho zkusit, abych věděl jestli jeho nebo Brightwinga koupit. Podobně i Falstad a Anub mě zajímaj - oba dva se hrajou na turnajích. Celkově je tahle rotace o dost zajímavější než ta předchozí.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    STAROJDA: pecka... dalsi kolo na vyzkouseni Rehgara :) A Tyrael yeah... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam