• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Uf, ještě že tento týden nemám moc čas a nebudu muset bejt toxickej - to já dokážu nadávat a prudit, takže aspoň nebudu čeřit vody nováčkům.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    No jo no, na me taky nikdo nebyl dick, tak se musim snazit vytvaret a upevnovat pozitivni kulturu :D

Shit uz zase spamuju. Vzdycky zkusim chvili pracovat, zjistim, ze nevim ktera mlati, tak se du uklidnit na net a takhle to porad opakuju a ani se nenadeju a muzu jit domu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: za týden tam budou lítat jako draci..doslova :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Vcera to bylo poznat ve hre. Nekecam. Borec napriklad nevedel jak vzit draka a jen tam u nej stal a smutne na nej koukal, dokud sranky nezhasly. A to byla spicka ledovce. Me to nevadilo, ja jsem hral Illidana, takze sem nemohl nic rikat.

Novi hraci zacinaji na celkem vysokym mmr. Ja mam 2.2 i kdyz po vcerejsku asi min. A novi lidi zacinaji na 1.7 a to je dve vyhry od toho, aby hrali se mnou. Zezacatku to skace silene po stovkach.

Snazim se nebyt d-bag, ale vcera jsem trochu toxickej uz byl no i kdyz je mi to lito :/ Obvykle po hre pisu spoluhracum a pridavam si je do friendlistu s poznamkou za jakyho hera jim to slo. Enemy pisu a pochvalim jim jak hrali to a to kdyz jim to slo. Vcera byl nejakej divnej den :,(
    DIOM
    DIOM --- ---
    už asi rozlosovali další pozvánky, protože polovička našla právě HotS na svém profilu..takže jsem zřejmě rozšířil řady nových hráčů o docela solidní zástup :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Rehgar je paradni no. Ten jeho ancestral over the top heal je super. Promena ve vlka taky, nekdy se muze hodit i bonus damage z ni. On a Brightwing se mi ze supportu libi nejvic, ale nekoupim ani jednoho. Budget is tight :)

Vcera jsem hral toho Illidana, klasicky jsem se ho ucil do lvlu 4 v coopu a pak ho sel provetrat do VS. Chvili jsem se bal, ze s nim budu tahnout team dolu, ale to co tam lidi predvadi me hned uklidnilo, ze se nemusim stydet ho pickovat.

That being said je to hroznej champ do solo Q. Jo, kdyz se mu sejde idealni team, tak z nej bude nezastavitelny raidboss, ktery rozbije vsechny, ale to predpoklada dve veci. Team to nebude lamit od zacatku a bude mit healera, ktery ho bude opecovavat v boji. On vypada, ze je hrozne badass, ale ve skutecnosti je to stejnej posranek jako Nova. Celkove si myslim, ze nalepka very hard je na nem opravnena.

Jinak sorry, ze jsem se vcera neucastnil. Jsem ted trochu nemocnej a nektery dny uz jsem fakt kolem 8 ve vegetativnim stavu, kdy reaguju tak maximalne na svetlo. V zombie rezimu si dam par coopu a du spat. Pristi tejden by to melo byt lepsi.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Kdo si chce počíst o Rheharovi. Jinak ale upozorňuju, že v našem dream teamu ho asi budu hrát já :D

Any protips on Rehgar? : heroesofthestorm
    http://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/2mpngp/any_protips_on_rehgar/
    DIOM
    DIOM --- ---
    a ten rychlej switch na vlka je další luxusní bonus..vždycky bych u toho vyrostl, než se ten můj tlusťoch vyškrábe do sedla :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jj je hustej, ale stejně jsem se ještě nerozhodnul xD
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: nejlepší..pawnili nás s ním hrozným stylem
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Haha stačila jediná hra za Reghara (resp prvních pár minut) a bylo mi jasný, že to je ten support kterýho chci. Brightwing je divnej, Reghar hustej
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: po večerníčku jo? :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: No, v 7 uz tu pobiham vycuranej a v pyzamu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz to jede... Tak v osum, bez elementa asi no skoda chodi v osum spat...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jsem zde!
    DIOM
    DIOM --- ---
    tak jeste ze jsem to pred veceri nevypnul :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja sem zadrenej :/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hmm tak ja mam BN v haji, nevim jak vy uvidime jestli do osmi bude ok...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    elementale cekam na tvoje zabavne prispevky, at mi to do vecera pekne utece :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    to uz je nova rotace zase... chjo, sem nestih posbirat petistovky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam