• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CUZMAN: a netoxikoval ses necim jinym abys ten kofein vyhnal? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo panove citim se lepe po detoxikaci od kofeinu, takze dneska MLG!!!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Ještě dodám, že jako obránce bych bránil kytku - tam totiž nehrozí že někdo umře a pak lze zabít toho kdo byl v kytce a kdyžtak i pushnout lajnu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    *vydět = vidět :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Koukám na
    Final: SK Gaming vs. MouseSports (Bo5) - Heroes of the Storm - FrayTV Final
    https://www.youtube.com/watch?v=FGMH0csqX6E

a je tu krásně vydět taktika s kytkou v Garden of Terron - kytka a tým společně pushnou mid. Jakmile keep padne, tak jde kytka sama dolů a zbytek týmu nahoru. Nepřítel tak musí bránit zásadní pushe na obou stranách mapy a zakonitě to ubránit dost dobře nemůže. Musí jednu lajnu nechat padnout, aby ubránil druhou.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: No pockej, ale jestli to chapu dobre, tak v bronze propad neni. Ale to je proto, ze je to u nich porad stabilne spatny.

Statistika u Novy je hodne funny, protoze je nova v kazde hre na obou stranach, tak vzdycky jedna vyhraje a jedna prohraje :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tady se vyloupla docela zajimava statistika: https://www.hotslogs.com/Sitewide/HeroDetails?Hero=Nova

ze je tam videt efekt Nova free week to je ocividny, ale zajimavy je, ze kdyz si tam date filtr na Bronze, tak ten prubeh je uplne jinej.. kdo to teda taha dolu je stribrna liga a vejs, takze lidi co hrajou dobre jiny postavy, zkusej Novu kdyz je zadarmo a holt nikdo ucenej z nebe nespadl :) stejne je to videt i u Zeratula, dal sem to nezkousel..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Panove ja se za vcerejsek omlouvam ale vubec by mi to neklikalo tak jak by melo... sem ted posledni dobou nakej narusenej :-) ale dneska se pokusim, friday gaming night!!!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já dnes snad dorazím - sice máme firemní chlastačku, ale těm já neholduju a zdejchnu se co nejdřív. Oficiálně za rodinou a neoficiálně za PAŘBOU :)

PS: po vejplatě si toho vlka asi koupím, abyste se mnou vůbec chtěli hrát :D. Master skin ale zatím nevim komu koupim. Zatím mě nejvíc baví Valla a ta ho má škaredej. Muradina mám sice taky rád, ale není to Tier 1 hrdina a investovat do něj tedy nechci. Uvidím toho Uthera, jak mě chytne - ten má master skin docela ucházející.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: dokonale vyjadreno :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak to prezentuj tak, ze jsi zkousel viabilitu shadow assaultu v soucasne pozvolna utvarejici se mete a po dukladnem testovani jsi usoudil, ze je to suboptimalni volba. :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a neprestava me udivovat, jak je ta hra variabilni, clovek by si rek ze jsou to porad stejny mapy, stejny hrdinove a stejny pribehy... ale kazda hra je tak uzasne jina! od epicky prohry, kdy sme srdnate branili core a nas golem mezitim bez povsimnuti drtil nepratelskou zakladnu a hra skoncila 0% : 4% !! pak musim sam sebe pochvalit jsem tak nechutne strategicky dobejval kempy tesne pred spawnem 3 tributu, takze spodni lajna byla prorazena bez jakyhokoliv odporu a prispeni hrdinu, aby posledni smrtelny zasah do coru byl v podobe leticiho kamene od obru :)

tak se tesim uz jenom na to, jak zase dneska dostanu na prdel :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ale proste sem se od toho nak nemoh odlepit :)

void prison je fakt skvelej, strasne ted lituju toho more casu, kdy sem se zahazoval s shadow assultem, kterej je na hovno v porovnani s touhle mocnou zbrani! akorat v tom nemam este uplne zrucnost, dali jsme pak s iCalem jeste par her a hlavne v jedny mi to extra nevychazelo a zamykal sem do toho i svoje blizni pri obrane coru a dost mozna moje nevhodny umistovani prohralo celou hru.. ale to pride :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no sam nevim k cemu tady dneska budu :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Hele nekdy si se smeckou musime jen tak ze srandy dat nejaky jiny hry. Treba 2v2 stara nebo treba vy me ukazete Dotu a ja vam lolko :D Takovej teambuilding :)))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: To je mozny :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: jestli oni tam ten VS nedali omylem a nemysleli si celou dobu, že jsme všichni boti :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU: Ted koukam, ze to byla jejich druha vs hra a oba meli lvl 1 hrdinu :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Z reditu quick Illidan guide:

1) Prepare
    2) Feel the hatred of ten thousand years

:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam