• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Z reditu quick Illidan guide:

1) Prepare
    2) Feel the hatred of ten thousand years

:D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Hele ted uz nas to ale zavazuje k urcitym vykonum. Jakmile nejakej random borec uvidi, jak se spawnuje smecka, kazdej lvl 40 na direwolfovi s master skinem, tak to pak ta hra musi nejak vypadat :D Zadny takovy to domaci placani :D

For the smecka!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Epic :) Do tri ve vsedni den, to je panecku dedication :)

Master skin vypada huste :D Kde na to berete goldy :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    hlasim splnino a muzu si jit lehnout :) a ten chat na poslednim obrazku je vtipnej :)

DIOM
    DIOM --- ---
    na Blackharts Bay mám přesně 33,3% win percent..jak jsem tu mapu měl ze začátku rád, tak jí teď nesnáším..a přesně naopak to mám s Haunted Mines, kterou jsem nejdřív nemusel a teď tam mám 78,6%, takže tam to miluju :)

jinak Stitchese něco jako psi storm nerozhodí, to fakt ne :)

YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Vsechny tri co jsme prohrali byly Blackheart's Bay. :,( Nemam to tam rad.

A jeste jsme se dozvedeli, ze stitches ma v hlave nasrano, takze je immuni na psi storm.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Dneska dobry MLG :) 3 prohry a 7 vyher. Salusa zacal brat na zeratula void prison a dela ted uplne next level plays :D

Skoda ty jedny prohry. Checkoval jsem ty 2. Tychus + Nova oba lvl 8 a uplne stejne expu, takze zacinali, chodili spolu a ignorovali team. Ale dobry. Aspon neflamovali a trochu se snazili. Tychus aji jednou neco pingnul. Obcas to vypadalo, ze by se to dalo jeste obratit, ale fakt takhle urputne nespolupracujici lidi jsem jeste nevidel :)

Ty vle ale fakt to klikate dobre uz. :) Vsichni.

Illidan jeste 900k expu a je hotovej. Konecne jsem se ho trochu naucil hrat a budu mu muset dat papa lala :)

Zejtra Friday Gaming Night! :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Neboj starojdo kontroluju te kazdej den i kdyz nemas pseka, takze technicky nejses soucasti smecky :)))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Koukám, že mi to taky leze pomalu nahoru. Však já se zas někdy stavím vám pomoct ;) Doufám že mezitím aplikujete moje geniální strategické rady :)

Current MMR: 1756
    Total Games Played: 100
    Total Time Played: 1 Day, 12 Hours, 26 Minutes
    DIOM
    DIOM --- ---
    CUZMAN: včerejší hry tam ještě nejsou započítány, alespoň ne u mne, takže třeba už jsi zase zpátky mezi elitou :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Mne to nekdo hacknul :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    takze cerstva statistika vlci smecky :)

salusa
    Current MMR: 1957
    Total Games Played: 62
    Total Time Played: 22 Hours, 9 Minutes

element
    Current MMR: 2359
    Total Games Played: 201
    Total Time Played: 3 Days, 2 Hours, 52 Minutes

raven
    Current MMR: 1554
    Total Games Played: 73
    Total Time Played: 1 Day, 3 Hours, 9 Minutes

diom
    Current MMR: 1776
    Total Games Played: 63
    Total Time Played: 23 Hours, 24 Minutes

holt ta platina neni zadarmo, musi se tomu neco obetovat :))
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    koukam na sonyu se bude stat fronta :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Sel jsem se zkontrolovat a koukam, ze jsem se konecne probojoval nekam na dno platiny :)

Snad tam vydrzim, jelikoz se ucim zeratula a jeste me ceka sonya a shen.

Tento tyden je vhodny k uceni se novych hrdinu, jelikoz kazda nova a illidan a azmodan ve vasem teamu budou suck dick a enemy team bude mit stejnyho hera v raid boss verzi. :D Nikdo si nevsimne, ze se ucite neco novyho.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Sakra, takze vyslo najevo, ze jsem to ja, kdo smecku tahne ke dnu :D

Grats k promotion :D Next stop gold league :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    a jo..už jsem silver league :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    za mne dobrý včera..vyhráli jsme jednu hodně vyrovnanou hru co nám zabrala tuším 37 minut a pak jednu hodně rychlou za cca. 20 minut..tam jsem zkoušel novou akvizici - Tychuse a jsem s ním spokojenej..miluju jak umí být otravnej :) zbytek teamu to kosil výborně..už se těším na večerní seanci ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Hele jak to slo vcera vlci smecce :)

ta sonya, taky si ji koupim, vcera jsem cumel na stream Idry a jeden z toho jeho teamu ji hral fakt nekompromisne. idra hral shena a konecne jsem pochopil jak se hraje :D

jinak ten iCal hraje dobre. moc toho nenakeca ale jde videt ze ma naklikano. rikal ze hral 10 let dotu. dat mu pozici supporta je trochu jako delat z perly svini nebo jak se to rika. ale jestli ho to bavi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Vy mě štvete.. Musím makat a řešit rodinu a nemám čas pařit :( Už aby přišel ten důchod.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: dej si punch a zowni tro vsechno .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam