DIOM: no tak Stitches, má hook? má, takže pro mě to asi navždycky bude Pudge the butcher :P
YASHAMARU: no právě ty jsi mě k tomu přiměl, zatim jsem tu jenom lurkoval, ale ty tady o tom strašně básníš :D
SALUSA_SECUNDUS: to ne, ale prostě mi ta hra přijde maximálně lineární "udělej něco (a to si přiznejme, že to fakt nemůžeš vynechat) a dostaneš boost, power, něco, je jedno co hraješ, ať je to Grave golem, Dragon, curse, loď nebo ten šulin ze zahrady a pak se jde prostě push. A když to neuděláš tak seš skoro v prdeli (ano, před dvěma dnama jsme s kámošem vyhráli hru kde měli první 3 draky oni, ale to spíš z důvodu mamlasů v týmu, jasně že jde vyhrát/otočit 95% her a GG neni dokud nejste všichni mrtví a oni ve vašem městečku). Jediný co mě fakt baví je BB, protože fighty o položení coinů jsou epic. HM jsou taky super, ale když ti blbci umřou před otevřenim, tak je to skoro gg, když dají 80+skulls
jasný, je to alfa (a na alfu super), takže vim, že kvalita hry půjde nahoru, takže hrát budu, to se ví