• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak precejenom i Zeratula se tyka trochu balance..

Zeratul’s Void Prison now pauses, rather than cancels, channeled abilities.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CUZMAN: ciiiiiiiiiigo night! :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jak je myšleno tohle:

A flat amount of Health and Mana are now restored after using Hearthstone to return to the Hall of Storms
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Haunted Mines

Underground Minions
    Starting Health and Health scaling increased by 20%
    Underground Grave Golem
    Starting Health and Health scaling increased by 20%
    Grave Golem (Summoned)
    Damage scaling decreased by 20%
    Health scaling decreased by 20%
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Toto nás čeká ve středu

Heroes Technical Alpha Patch Notes -- December 2, 2014
    http://us.battle.net/...n/blog/16467431/heroes-technical-alpha-patch-notes-december-2-2014-12-2-2014
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Gaming Night jak vysita, Vlci Smecka zase uradovala!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: já rozhodně ne - nečekal jsem od Blizzardů žádnou charitu. Však je to jejich první F2P hra, nebo ne? Jediný co je k prdu, že ti to zvedne gold gain jen za odehraný zápasy ale ne za questy a party bonus. Takže to je relativně k ničemu. Já půjdu F2P cestou co nejvíc to půjde, takže budu zlato grindid a v nejhorším si kvůli ranked nakoupím laciný hrdiny.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Mam z toho smisene pocity :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Máte málo goldů, kupte si je! :)

Coming Soon to the Heroes Shop: Stimpacks
    http://us.battle.net/heroes/en/blog/16813372/coming-soon-to-the-heroes-shop-stimpacks-12-2-2014
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    toz ja se zkusim hned nenasrat po druhy nepovedeny hre a vydrzet dneska dyl :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    takze EU az normalne ve stredu, kdyz je klasicky maintenance celyho battle.netu :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Blizzard CS EU on Twitter: "Weekly #maint schedule: #WoW #D3 #SC2 #HS #Heroes = Wednesday from 03:00 to 11:00 CET #BlizzCS http://t.co/98cUkRpT8g"
    https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/539531385942585346
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: no zacatek mel bejt 3AM PST

03:00 Tuesday, Pacific Time (PT) is
    12:00 Tuesday, Central European Time (CET)

tak bud je to jenom US server a u nas to bude pozdeji nebo se neco zesralo a patch nebude :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    tak že by ten patch nakonec dneska nebyl? ..jsem ve hře
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    vidim ze vam sem zase hodim neco z RAGE FORA :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    No ty dny, kdy nebylo poznat, jestli to hrajou hraci nebo krtci uz jsou asi pryc.

Zkousim ted experimentovat s tim cloakem u ganku. Cekam az se zacne neco dit, co odvede pozornost. Nehejbu se nejkratsi moznou cestou z nasi strany mapy k cili, ale ruzne oklikou, po okraji. Taky zkousim nehejbat se stejnou rychlosti, na kterou je clovek zvyklej, ze se ti hrdinove hybou, ale mnoooooheeeem pooomaaaaleeeejii.

Hodne casto jsou lidi netrpelivi a frustruje je, ze jen stoji. Tak daji jeden skill a odhali se. Lepsi je pockat si, protihraci zapomenou, ze tam vubec neco invis je, kdyz je nic predtim 5x neganknulo a zapomenou se.

Co mela spousta tech free week nov spolecnyho je, ze se dostaly na pozici, kde meli firing solution :) a daly snipe k nicemu. I kdyz, kdyby pockaly 10 vterin az se dostane zbytek teamu na mista, tak by meli jistej kill.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: já taky vidím skrz cloak. Včera jsem takhle málem killnul novu, co se schovávala u naší věže. Hodil jsem tedy Oracle, přihodil psistorm a než utekla tak měla tak 20 hp :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    protihraci*
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Nesouvisi, ale tim jsi mi pripomnel, nevim jestli to tu uz bylo, ale kdyz se vam odpoji hrac a mate bota, tak na nej pingnete a on bude chodit s vami. Je to lepsi nez aby ho nekde na mape svacili spoluhraci + boti vidi skrz cloak :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: já měl včera (teda dnes v jednu ráno) podobnou hru. Dostávali jsme čočku, hrála s náma Nova, co to hrála asi poprvý. Takže feedila a v půlce hry se odpojila. Neměli jsme už skoro žádný pevnosti a oni měli snad vše. Pak jsme ale dali první curse (celou hru jsme měli 2/3 tributy), vyhráli teamfight, pushli lajnu. Pak jsme dali dalši teamfight a golema na pushnuté lajně. Skončilo to base racem, kdy jejich Core skončil na 30%. Kdybych se portnul domů a nenechal obranu Nově-botovi, tak bysme to asi dali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam