• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten Tassadar to je dilo...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Porad je dobrej :) Preci jen o to damage tam zas tak neslo, nasup to byl peknej, ale stejne se vzdycky domlouvame koho zbombime a vzdycky to je overkill :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kurnik toho judgmentu je skoda :-(
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dobrej trailer na Jainu, pěkně potopila Novu :D
    Těším se až si ji vyzkouším:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: tak to vypadá, že to dělat budou :)

December 2 Patch Notes Addendum - Forums - Heroes of the Storm
    http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/15490829137?page=1#1
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Některé změny ani nejsou radši v patch notes :)

Undocumented patch change: bottom Giants replaced with Knights on Dragon Shire - Imgur
    http://imgur.com/6WrZcoK
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jaina včetně talentů k dispozici zde

Heroes Hero Jaina :: Heroes of the Storm Jaina stats and strategy.
    http://www.heroesfire.com/hots/wiki/heroes/Jaina
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: To by bylo dobry, protoze nektery veci jsou fakt trochu random. Napriklad nerf co ma sonya na leapu :D to prislo opravdu z cisteho nebe. podobnych veci tam je vic.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: hehe, to je trefná poznámka s Arthasem. V alfě jim o balanci stejně tolik nejde, takže můžou dělat tríčky s tržbou za skiny :).

YASHAMARU: ubernerf Tassadara trochu nechápu. Teda on to není čistej nerf, spíš i trochu rework, ale i tak dostal sodu. Ani mi nepřišlo, že by to tak ownil. V turnajích si ho brali jen EG, ostatní moc ne. Možná ale ownil na pubu. Já sám jsem to s ním dával slušně :).

Blizzard by mohl začít torchu víc popisovat, proč tyhle změny dělají - když už si koupím hrdinu a ten dostane nerf, tak chci mít jistotu, že Blizzard ví co dělá. Kdyby dělaly chaotické změny, tak si nic kupovat nebudu, protože nevím co přijde příště.
    DIOM
    DIOM --- ---
    hail to the king peasant! :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: Vidis, ty uz i mluvis jako kral :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    Heroes of the Storm: Jaina Trailer (EU)
    https://www.youtube.com/watch?v=kApNBrmH-vU
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: ou jé..taky jsme se včera tiše pochechtával, když jsem Tychuse nenašel na seznamu :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jeste me napadla jedna vec, tychus :D nic nedostal, takze se ted bude mit jako kral :)

tassadar dostal nalozeno slusne, ale porad je dobre, akorad uz ne silene :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Tak jak se na to divas ty, tak to me teda vubec nenapadlo. Asi je to tim, ze jsem zvyklej z lolka kde to maji taky, jako ze to je normalni.

Me slo jen o to, ze vyexpit hrdinu bude trvat 30 her na 10. Coz me prijde docela malo na to jakej HALOO efekt to pak dela na tvem profilu. Ale je to stejne jedno, protoze eventuelne se tam doplacaji vsichni. Proto ty smisene pocity.

Jinak ja si to urcite koupim, zalezi kolik to bude stat, ale jen proto, ze budu chtit nejak podporit hru a hrdinove mi prijdou hrozne drazi a skiny bud drahy nebo hnusny. Krome toho direwolfa se mi uprimne nic nelibi.

Za me super update. I ta rotace je skvela.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Anubarak. - shield, - healing, - rewind (!!!). Kazi nekazi je jen hra se slovicky. Ja jsem jen upozornoval na to, ze ten nerf prijde a uprimne bych byl nasranej, kdybych si ho koupil za 10K, protoze takhle brutalni nerf jsem necekal.

Illidan dostal buff yay.

Nova dostala velkej nerf. - rewind, snizeni dmg na snipe i na hotshots. (ale jen pro zajimavost, ja jsem na ni rewind nikdy nehral a obcas jsem neco zabil :D )

Za zminku stoji jeste, ze Arthas nedostal zadnej nerf. Jen symbolicke zvyseni mana costu o nic na jedne z abilit. Takze je to porad nejvic brutal tank ve hre.

Je to proto ze: The Crown Prince Arthas Skin has been updated with a complete voiceover rework, featuring brand new lines of dialogue.

IMO, proste nechcou aby ta prace a penize vysla vnivec. Nerfnou ho priste, az si lidi uzijou ty novy veci.

Jinak s tim Zeracoolem jsem dost zmatenej, protoze Void prison mi nerusilo chanelled veci uz ted. Vcera jsem to 100% hazel treba na vallu a normalne pokracovala v ultce po rozmrazeni.

Taky nevim, pujde porad void prisonem nekdo zachranit treba z triple tapu?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: tak tady si fakt dejte ten druhej zapas, to je epicka podivana a velkej adrenalin.. a odpoved vsem posmevackum, ze je to linearni hra, kde je vsechno predem dany :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak precejenom i Zeratula se tyka trochu balance..

Zeratul’s Void Prison now pauses, rather than cancels, channeled abilities.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CUZMAN: ciiiiiiiiiigo night! :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jak je myšleno tohle:

A flat amount of Health and Mana are now restored after using Hearthstone to return to the Hall of Storms
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam