• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    vlci smecka je proste uber alles! uz me to nebude bavit hrat bez vas :)

DIOM: taky to bylo pekny riziko, stacilo, aby se dostal jeden trumpeta od nich skrz a fouknul do coru a meli sme po srande.. ale riskantni akce a napady, to je muj rybnik :))
    DIOM
    DIOM --- ---
    LOFEEK42: Muradina jedu na Stormbolt build a od levelu 4 je to mašina na rozbíjení budov a drcení nepřátelských minionů a mercenaries..v late game Stormbolt dává 1700+ dmg!
    DIOM
    DIOM --- ---
    na včerejší finální win, kdy nám zbývalo 3% core jen tak nezapomenu ..pěkně jsme si je na konci povodili :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    YASHAMARU: no ja valil prvni hry online a v kazde delal slusnej bordel, tak jsem ho vyzkousel a hle :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    no ať je to jak chce, tak si Imbadina vyexpím :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    if you're solo on the map somewhere, be aware of where all five enemies are at - look at your minimap and count to five. If you can't count to five, you may be seconds away from death.

:D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Prolezl jsem reddit a nenasel jsem nic o Muradinovi, cekal jsem nejaky qqwhine a nikde nic nevidim. Takze asi je v pohode :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Vcera ten teamcomp byl dobrej, skoda, ze jsme na to neprisli uz v patek. Brokendin +1 az 4 random hrdinove. :D

Expim Raytarda, dostal naproto superhustokruteprisnej Capitan America oblecek a je to parada. Beru zpet vsechno hnusny co jsem o nem kdy rekl. Asi mam nejak poskozenej mozek a na 10tce budu mit 5 assassinu, ale me to proste nebavi za jinej class.

Ta jeho Battlecruiser Ultina je nedocenena, kdyz je dobre polozena treba u kapitana na BB nebo u Tributu a na podobnych mistech, tak to obrovsky aoe pole prinuti protihrace vycouvat a ztratit objective. Operativni slovo je zde "dobre", jsem rad, ze nikdo nekomentoval moment, kdy jsem ho poslal omylem opacnym smerem :D Thanks guis you are the best!!!
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    YASHAMARU: dik! tahle hra je opravdu velmi nebezpecne navykova!!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LOFEEK42: whalecum!
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    tak konecne na palube :)... po prvnim aktivne stravenem dni mi zatim sedi nejvic Muradin, Valla a Raynor... v tomto poradi
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GG
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    YASHAMARU: Rehgar smysl do soloQ imho rozhodně má... Vždyť tam má i jeden z vyšších winratů, a schopnost zachraňovat ostatní a vůbec působit jako Deus Ex Machina je nejen v soloQ neocenitelná :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---

:)

Reghara hraju jen pro smecku, do solo Q nema smysl, takze ten pujde pomalu. Ted ale nevim co se naucit dalsiho, bud Chen a nebo Jaina.

Nejvic se tesim na Rexxara a Sylvanas.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Včerejších pár her, i přes bugy s připojením, bylo super - a to hlavně díky tomu, že jsme hráli opravdu jako tým, nikdo zbůhdarma neběhal po mapě sám (což po lvl 10 opravdu nemá moc smysl). A taky pomohla neustálá domluva a společné koordinace. Není potřeba, aby tam byl nějaký velitel, stačí když každý z týmu občas něco zahlásí a ostatní se na tom shodnou.

Je vidět, že vlčí smečce trénink prospívá. No a já se vezu s váma občas :)
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    Zdravim hledame spoluhrace na pravidelny hrani/trenovani Hots lepsi zahrat na TS s lidma nez na publiku afk nebo lams :) kdo by mel zajem http://heroes.sk/ TS 81.0.217.180:7798 muj batle tag vodiska#2219
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MYKEZ: nerf je hlavně v tom, že byl nerfnutej talent Promote, kterej byl u abathura zásadní - s ním byl jeho push ještě nechutnější. Pak ten CD na ultině je trochu nepříjemnej.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MYKEZ: vcera se mi hned postestilo mit abathura 2x v teamu (predtim byl vzdycky proti nam) a konecne chapu v cem je tak silene silnej, pokazdy kdyz se napojil na moji Sonyu, tak se ze me stala nepolapitelna tovarna na smrt, samozrejme ne za kazdych okolnosti, 1v5 fighty (to neni ani fight ale jatka ze jo) ani s Abaturem asi nikdo nevyhraje, ale typicka situace byla u truhly, kde jsem potkal dva protivniky, utikal sem, ale jak sem slysel abathura, ze je ve me, tak sem se otocil a naopak utikali 2 lidi prede mnou - vubec nemam pocit, ze by byl slabej a docela me to laka to za nej zkusit kdyz uz sem nasetril dalsich 10k :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    YASHAMARU: IMHO bude Abathur furt moc silnej (ale snad se pletu), hlavne ted cd ulti zacina az po vyprseni. Rozhodne ho nerfli, ale nevim, jestli dostatecne :)

LoL zkusenost rozhodne pomohla, mam tady spoustu casu se soutredit na jiny veci, na ktery jinak clovek musi davat pozor.

Btw co se tyce Zuny, v LoL mi pripadal vzdycky silene nesympatickej, co jsem ted videl par jeho HotS her, tak uz mi pripadal fajn... :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: no to bude ale fuska :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam