• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    STAROJDA: Ja nejsem Hans
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to není Hans :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOFEEK42: Hans? No příště ti každopádně musím ukázat, jak se hraje Uther :). Tvoje hláška že "kromě healingu je k ničemu" bude prokázána mylnou.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: Jj ty dve byly super :-))
    DIOM
    DIOM --- ---
    LOFEEK42: to byly světlé okamžiky dnešního hraní..pak už to šlo celkem z kopce, naštěstí na závěr jsme dali s Tripltem ještě dvě vydřené výhry :) ..takže moje dnešní skóre dělá 7:4
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    dik za pribrani do bandy, paradni serie :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nepřijde mi to jako issue - je mi to dost jedno. Já mám zlata dost, na to co potřebuju (dlouho jsem měl přes 20k, než jsem si koupil dalšího hrdinu), takže mě to netrápí. Budu to řešit leda až bude ranked, ale i tak jsem trpělivej dost na to, abych si na ty hrdiny vydělal.

    Nechám tedy ostatní, ať brečej a stěžujou si, ty to odpracujou za mě :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Podle me nejlepsi bude ten ranked s tim, ze tam budou poustet az od 30tky. Trochu me mrzi, ze to neni az od 40tky. Na to se nejvic tesim. A jo, muzes mit lamky i na 40tce, ale uz maji aspon neco nahranyho. Nejses 40 za chvilku a uz maji trochu poneti o mapach atd. Na tech prvnich levelech si lidi nekdy nevsimnou teamfightu nebo objectivu ani kdyz je dva kroky od nich :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    mozna vam to pride, ze si odporuju, ale zaver je, ze to vlastne problem prestavam videt a je dobre, ze toho nepada vic :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: covece kdy to takhle napises, jeden hero par tydnu, to vlastne neni uplne blby... protoze naucit se s nejakou postavou hejbat nejakej cas zabere a aspon te to nuti k tomu venovat se postave opravdu detailne, pokud si teda nekoupis nexus bundle jako nekdo a pak zjistis, ze to to za nikoho v tom packu hrat nebavi a stejne kupujes dalsi hrdiny :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: To ano. Ono by to ani nedavalo smysl, kdyz se to cloveku nevyplati koupit oproti rovnou koupeni hrdiny.

    Z hlediska gold gainu, jedinnej kdo na tom vylozene vydela jsou decka, kteri to drti 10+ hodin denne.

    Gold gain je shit a podle me uz takhle zustane. Blizz ma ty stimpacky moooc dobre spocitany, aby se jim to vyplatilo. Uz jen skrz to s nim nebudou hybat.

    IMO posledni nadeje na zmenu GG je, pokud s prichodem ranked bude fakt brutalne masivni whine o tom, ze lidi nemaji dostatek hrdinu. (Ale neverim tomu, ze to budou resit zmenou ekonomiky, spis daji nejakej novej bundle).

    Takze gold gain podle me zustane a je delanej tak, aby clovek mel novyho hrdinu co 14dni az mesic podle toho jak hraje.

    Je to F2Play a todle je proste bullshit, kterej je s tim spojenej.

    Vsichni dota2 fans co sem prilezou s argumentem, ze v dote je vsechno zadarmo se rovnou otocte, protoze dota 2 musela nejak prilakat lidi od Doty1, musela udelat brutalni ustupek, aby vubec mela sanci proti LoLku a za treti vam do kompu AFAIK nainstaluje steam, coz je pro ne daleko lepsi nez microtransakcni bullshit s hrdinama.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Welcome to free to play. Na tom je celá ta hra přece postavená... Je to issue z pohledu hráče; nástroj a způsob jak vydělat peníze z pohledu Blizzardu.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: a tobe nepride gold gain jako issue? dyk je to smesny dostat za hru 20 goldu a cus :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tohle je právě mýtus redditu. Takhle to není. Nikdo v Blizzardu neřekl "přijde vám gold gain špatnej? Tady máte stimpacky." To si jen takhle lidi vyložili. Blizzard toto nejspíš plánoval dýl a blbě to načasovali. Dá se předpokládat, že gold gain bude ještě řešenej a že stimpacky nejsou Blizzardí odpověď na nářky komunity.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: for the sake of accuracy, oni to tam pocitaj v dolarech, takze pokud je to stoji 10$ tak nas to bude stat trochu min :) jestli se nepletu hrdinove za 10k goldu stoji 8,99€ ? Nemuzu se nalogovat, tak tapu..
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    With a 50/50 win ratio, you average 25 gold a game (20 lose, 30 for a win, (20+30)/2 = 25). 150% of 25 is 37.5. You're getting 37.5 gold extra per game thanks to the stim pack, for a total of 62.5g on average per game, but we're only looking at the 37.5 gold. $9.99 on the shop can buy you a 10,000g hero. This is our standard for comparison because they are the same price. To get to 10,000g using the stim pack, you need 10,000/37.5, which is 267 games to equate to 10,000g from stim packs alone. Over a 30 day period, that's 8.9 games a day (267/30). At a 25 minute average match length, that's 25*267, you're looking at 6675 minutes of pure match gameplay, or about 111 hours or pure match gameplay a month. That's 3.7 hours a day over 30 days to make the stim pack even break even.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Na redditu je asi 5 vlaken o tom, kazdej to pocita nejak jinak, ale vsichni se vicemene shodli na tom, ze je vyhodnejsi si koupit za 10ecek rovnou hrdinu (10-15 000goldu) nez stimpack za stejnou cenu, protoze za mesic normalne nenahrajes 10-15000 goldu pokud nehrajes 6+hodin denne.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    :)))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Na hotslogs je pridany jaky ma clovek winrate s jakyma lidma. S nekterymi z vas se budu muset bohuzel rozloucit.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Nekde jo, jak to nekde najdu tak to sem hodim. Uz to tu urcite bylo ale je to zaspamovany.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Hehe dobrej výmysl...:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TRIPLT: to vzniklo tak, ze si lidi stezovali, ze hra dava v provnani s tim kolik stoji hrdinove moc malo goldu.. tak se par chytrych hlav v blizzardu dalo dohromady a vymysleli stimpack, teda vecicku kterou si koupis za prachy a ktera ti na nejakou dobu boostne goldy a expy z kazdy hry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam