• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DIOM: ale vydrzim vydrzim, jen budu obcas povykovat :) a budu zvedavy atd., proste typicka lama zacatecnik D:
    YASHAMARU: jj obcas slusne cumim jak puk, co to dokaze nalosovat ale beru to beta = bude se este ladit.
    Ono to obcasny zahrani si s vama je spis o tom, jak si proste dat nekdy koordinovanou hru do pohody bez toho aby tvuj team nereagoval na nic, at uz jsou to pingy ci vyvoj situace ;)
    YASHAMARU: asi jsem to spatne napsal, mel jsem spis na mysli, nez se clovek vyhraje natolik aby presne vedel co jakej smoula na tebe vybali a ty budes ten co vi kdy cuknout a kdy naopak pushnout a dokazes solidne podrtit, treba i presto ze to bude lose a team stoji za prd ;)
    Je jasny uz od pocatku, ze hots je extremne teamplay. Coz se mi moc libi, ale ne vzdy :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    "clovek prohrava dost pokud se nevyhraje do dokonalosti kdy je schopnej opravdu rozhodovat matche."

    Jinak tohle te mozna trochu zklame, protoze i kdyz hrajes perfektne, tak to neni jakoze sam utahnes celou hru. Kdyz je to vyrovnany na skill, tak se vetsinou vyhrava na to, kterej team spolupracuje lepe. Takze staci mit jednoho retarda co bude solovat a prohrajete to.

    Hots je dost specificky, ze je orientovany na team, takze carries jako takovi tu nejsou. A druha vec je, ze tu jsou strasne silny comeback mechaniky. (team co je pozadu dostava mnohem vic expu) Takze klidne se muze vyhravat celou early a mid game. Ale pak staci udelat 1 chybu v lategame a je to vyrovnany.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Za hodne muze ten blind pick. QM je takovy modleni se, ze clovek nedostane shit team a shit hrace.

    Neumet prohravat je v mobach, kde prohrajes 50% neni dobre pro tve srdce a dusevni zdravi :D

    Nekdy muzeme udelat 4-5 lidi QM team, kde budeme mit vsechno pokryty. Ale nejaky stompy necekej, jednak lidi pochopitelne kdyz uz je prekecas na QM misto HL se spis uci svoje off hrdiny a druhak se vetsinou jde taky proti teamu.

    Kazdopadne expa asi dobra, ale pro novacky spis nez account level je problem mit 10 hrdinu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    LIQUIDFREAK: hero vs mapa řeší hero league, takže zkus vydržet quick matche, než se prokoušeš do HL, kde je kvalita matchů na celkem jiné úrovni
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ja nevim no. Pocatecni nadseni (a ze jako porad nadseny sem :D) trosku vystridala strizlivost, hlavne z toho ze jsou fakt dny kdy si clovek akorat hranim zkazi naladu. Jeden den vyhry i pres miliardu osobnich failu vystrida den dalsi, kdy clovek jede jak pila, hraje a dela co ma ale stejne to je prohra za prohrou.
    Neumim prohravat, to je jedna vec, ono ale v moba hrach clovek prohrava dost pokud se nevyhraje do dokonalosti kdy je schopnej opravdu rozhodovat matche.
    Dobra prohry vyhry, sral to pes, ale co mne trosku zacina zlobit to sou typy map resp mechanics. Jsou hera se kteryma proste na nekterych mapach nejsi na todle zrovna ideal. Ale je fakt ze jsem jeste odehral prd, znalost hry a her je minimalni a jeste mne ceka hoodne uceni. Nebudete mit nekdy chut si zahrat normal, idealne vikend(y)? :-P
    Btw neberte to plz ze brecim, to ja jen tak fyi jak to slape zacatecnikum :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    New rotation pro ty, kteri jeste nemuzou do HL.

    Azmodan, Diablo, Muradin, Raynor, Rehgar, Tyrande, Zeratul
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Napr kdyz team pickne abbathura a jeste healovaciho supporta, napr rehgar, tak ta kombinace stitu a leceni je mocna. (yes abathur is support in my book :) ) nebo tassadar a healer je taky nice.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Zacal me hodne bavit illidan, zvlast pak od 20 levelu, kdyz si tam lita po bojisti v perma demonic forme jako pan :) ten jeho model je obrovskej, zvlast kdyz roztahne kridla a plachti.

    kdyz clovek dostane team, kterej vypada slabe, se 2 supporty, tak illidan je idealni pick, kterej nevyhodu promeni ve velkou vyhodu a pak tam budete pobihat jako raid boss.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    novy koncept, alespon ja jsem to nikde nevidel, ale na moby expert uplne nejsem

    jinak mam tip:

    Thrall muze odhalit invisible jednotku mimo jine tak, ze da lightning storm na creepa a ten preskoci na dalsi cil i kdyz nejde videt a odhali jej.

    Neni to material hodny starojdova twitteru asi, ale treba se to nekdy nekomu bude hodit za thralla :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DIOM: Jo ja typkovi napsal, ze "maybe learn other heroes' abilities first" a on, ze abych teda sel s botama, kdyz si chci zkouset ability, no marnost nad marnost :p
    Kazdopadne me potesilo, ze jde vymyslet jeste neco novyho. (Nebo je to od neceho obslehnuty?)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LAAZI: když jsem ho viděl prvně v akci, tak jsem reagoval stejně..zuřivě jsem na něj pingoval a psal do chatu wtf :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a co teprve PAJAMATHUR! huuu huuuuuuuuuuu :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Abathur je hrozne vtipnej hero, uz mi nekolikrat nadavali, ze sem furt na lince a vubec jim nepomaham a ze kvuli tomu ted vlastne prohravame :p
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jojo, to je to co jsem se naučil o svý hře. Musím být víc v teamfightech. Já obecně se snažím běhat po lajnách, sbírat expy a pushovat. Což je správně, ale jakmile se někde běží na objective nebo camp, tak tam musím být.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: mozna ze teamu pomohlo, ze Arthas nelital nekde po lesich a byl v teamfightu :)

    dalsi velka chyba enemy teamu byla jit na golema v situaci 5v5, to jsme parkrat udelali a myslim ze uz to nikdy vickrat neudelame :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: souhlasím že to oponenti podělali. Toho Zeratula si prostě pohlídat měli. A ta druhá situace - asi si moc věřili, protože v teamfightu měli vždy navrch a celkově byli napřed. Takže to je stejnej fail jako nechat Zeratula ukrást s golema.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: jinak zeratula hraju prave proto, ze mi prijde batshit op (stejne jako predtim jsem hral novu) mam rad, kdyz muzu opravdu ovlivnit hru.

    ma naprosto nekompromisni clear creepu.
    vyborne ganky
    vyborny escape
    perfektni engage
    perfektni disengage
    broken ult

    exceluje jak v pve tak v pvp. hru rozhodnes nejen ukradenim golema, ale treba taky vybornou ultkou, kdy z 5v5 udelas 5v2 a 5v3. taky muzes hru rozhodnout vybornym gankem, kdy jim tesne pred kritickym 5v5 o objective odstranis squishika.

    podle me je to jedna z nejlepsich postav do soloQ kdy od teamu necekas nic a od sebe vsechno. budu ho hrat dokud nedostane Nova treatment.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: ted se nesnazim ubrat z vaseho paradniho comebacku

    zeratula jsem parkrat hral a muzu rict, ze proti aspon trochu kompetentnimu teamu je to nemozne a od urcityho skill levelu uz si to pohlida i random pug (mid diamond+). i presto si stejne myslim, ze to casem nerfnou, protoze balance changes vypadaji, ze vychazi z casual urovne a ne pro (viz napr. nova).

    celkove je golem jedno z nejnebezpecnejsich mist ve hre. v klidu se tam da zahodit naprosto vyhrana hra. viz. tvuj priklad.

    prvni throw enemy teamu:

    po wipu 4 nepratel zni golem jako no brainer. ale pokud bych vedel, ze prezil zeratul + je pobliz + nepouzil VP, nemuzes toho golema delat stejne delat slepe. je dost easy zeratula vypreventit z toho stealu a pak vypada jako idiot. pokud vsichni vi jak a co maji delat.

    druhej throw enemy teamu:

    a další teamfight se spustil zase u golema. Oni ho začli dobýjet a mi běželi na ně
    ...

    u just dont do this.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: ani bych se nedivil kdyby tohle časem nerfli, i když bych to sám nerad viděl..je to parádní kulišárna
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Včera jsem hrál hru s partou 4 francouzů a po vyhrané hře mě přibrali a dali jsme další dvě hry. Zase jsem se něco přiučil o svojí hře, ale hlavně jsem viděl, jak Zeratul může totálně otočit hru.

    Byla to Blackhearts Bay, kde jsme průběžně ztráceli a nepřátelé měli furt víc peněz a víc ničili. Byla to dost i moje chyba, protože v důležitých teamfightech jsem s Arthasem byl na druhé straně mapy :(. Holt jsem takovej sólista, což je u tanka dost průser. Nicméně nakonec jsme vyhráli a to díky Zeratulovi.
    Po jednom teamfightu jsme skončili 1v5 - přežil jen právě neviditelnej kámoš Zera. Nepřátelé se vrhli na golema no a samozřejmě Zeratul udělal tu slavnou nechutnost a s Void prison jim golema ukradl. Takže místo toho, aby v pěti pushnuli naší lajnu zatímco my jsme byli mrtví, tak museli bránit :). No ale tohle nám pomohlo se spíš jen udržet ve hře a pořád nás drtili. Měli jsme už jen jednu pevnost a další děla by střílely do core. Dařilo se nám je brzdit a další teamfight se spustil zase u golema. Oni ho začli dobýjet a mi běželi na ně. Spustila se bitka 4v5 a tak jsme stáli vzadu a zkoušeli je ukusovat. Oni se nepoučili a golema zabili a v tu chvíli tam zase skočil Zera s Void prison :D. Takže golem byl náš, pomohl nám v teamfightu stunem a rootem a bitka skončila 4v1 pro nás! Vrhli jsme se na top lajnu, s golemem se promlátili až k jádru a tam těsně před narozením zbytku nepřátel a s jen málo hp jádro sejmuli. Zeratul MVP!
    D13
    D13 --- ---
    DIOM: aha, tak dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam