• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ZARREMGREGARROK: nic, ono se to spravilo samo po par hrach :))

    jinak k tomu talent bugu, u lvl 9 murkyho mi zmizely talenty a mel jsem ho jakoze lvl 1. a vtipna cast je, ze mel stary! talenty, ktery uz byly odstraneny ze hry :))) takze takove okenko do minulosti.

    napiste nekdo neco konstruktivniho at tu neni jen moje breceni, uz tu dlouho nebyl zadnej theorycraft, starojdo nechces si dat pauzu od kojeni a obohatit nas necim? :)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: A co na to řekl support?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ted mi to pro zmenu smazalo celej profil a sem hrac level 1 a uz nemam ani ten usoplenej star craft quest za 200 :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Anub'arak will be getting some alterations with his beetle AI in a future patch. The Crypt Lord will be quite the foe to deal with, once he has these subtle changes.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    GEORGE175: battletagy jsou na nástěnce
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    DIOM: taky uz jsem na to koukal a moc to nechapu, das mi battle tag? ze si s vama obcas zahral.. :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Pořád to ladí a asi ladit budou. Proto bych na tu HL moc nedbal zatím.
    Důležité bude, jak to bude po betě ...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: no nejak to zmenili po Sylvanas patchi a ty jejich slavny blog posty do toho moc svetla bohuzel neprinesly, je to jenom snuska disjointed opague words..
    DIOM
    DIOM --- ---
    Co nechápu je bodování v HL.

    Měl jsem za to, že se odvíjí dle ranků všech hráčů ve hře. Ale včera jsem si dělal malý průzkum a nejvíc bodů (114) jsme s kolegou dostali za hru, kde náš team byl nejhůře rank 25, z toho jeden z nás rank 3 a další rank 7. Protihráči pak měli nejvýše umístěného hráče na ranku 25 a jednoho hráče 49 a dalšího 47. Přesto to byla nejlépe bodovaná hra z pěti vítězných v řadě.

    Všechny ostatní hry jsme nedostali víc bodů než 101, a to proti nám hráli mnohem vyšší ranky než tu hru za 114.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: leaver queue jsem si už taky zkusil a to takto

    Nejdřiv jsem leavnul hru, protože to mě fakt vytočilo. Týpek už v lobby napsal "how many fucking russians do I have in this team?". žádnej rusák tam nebyl. Začla hra (Blackhearts) a po první smrti (náš Diablo) začal tenhle týpek spamovat, jak jsme retardi, že to neumíme a že sme prohráli a že sme "fucking russians" a začal se svým Utherem farmit spodní lajnu a srát na nás. Já si pustil jednu hru, že byl čas a tenhle zmrd mi to akorát kazil, takže jsem se slovy "what a waste of time" dal Alt+F4

    Po této hře jsem normálně mohl jít do Hero league. To bylo další den. Takže jsem hrál, ale ke konci se probudil prcek, žena byla v koupelně a tak jsem musel za ním. To holt realita má větší prioritu než počítač a tak než abych byl AFK v bázi (byl jsem Uther), tak jsem leavnul, protože Uther bot by mohl aspoň trochu pomoci.

    Po tomto jsem musel jít do 1 hry leaver league. Ale to mě nevadilo - měl jsem quest na assassina a chtěl jsem oprášit illidana, takže jsem dal quickmatch leaver league s Illidanem, pěkně s ním zafeedil, hru dohrál (kupodivu nikdo neleavnul a byla to docela solidní hra bez keců) a vyhrál a mohl jsem zpět do Hero.

    Závěr
    Leaver league mě asi občas čeká. Zaprvé se dokážu vytočit natolik, že to prostě vypnu. Zadruhé občas prostě se radši pověnuju rodině než PC hře a leavnout musím. Tam už mi to je pak trochu líto vůči týmu, ale co wtf je to jen počítačová hra, jde o prd. Leaver league mi ale nevadí, pač si tam zkusím hrdiny co moc nehraju a trochu je osvěžím, nebo si zkusím nějakej retard build.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: mozna je to pokus o to aby lidi zkusili taky neco jinyho :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: no já měl za to, že tenhle problém už je vyřešenej..se mi to stalo naposled někdy 2 týdny zpět a pak to hlásil až Yashamaru včera
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Mě to dneska laguje jak sviň, hrát se nedá... Stejně tak to lagovalo po posledním patchi asi 2 dny.. Všude jinde ok.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    snad to nejak poladi, ja jsem hlavne rad, ze vam to nestrhlo ty body :) i kdyz se trochu bojim, ze to scumbag client nejak zpetne odecte, ale tak snad ne. je pravda, ze je to beta, obcas na to zapominam :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: 1 není problém. To , že ranked projedeš kvůli tomu, že tvůj team nemá všechny talenty a enemy jo, už je na houby. A být to opět jen jednou za týden, dalo by se to zkousnout, ale ono je to i několikrát za den a to už fajn není.
    DIOM
    DIOM --- ---
    i tak se na to dá koukat..ale jeden disconnect bych jim v pohodě odpustil..
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DIOM: hele od okamziku co zacali prodavat vstupy do bety tu hru povazuju za plnohodnotnou. Beta je jen dobra zaminka jak se mohou devove vymlouvat na lenost (viz dota/dayz).
    DIOM
    DIOM --- ---
    nám to těch 300 bodů nestrhlo..jinak je to beta víš jak..shit happened ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vsem srdecne doporucuju neleavovat matche, uz implementovali tu leaver queue a zvysili postih z 1 trestneho quick matche na 2 trestne quick matche.

    krome toho, ze ste za debila a vsem co jste meli v parte odectete 300 bodu, nejen sobe, tak si uzijete tu retard queue s leaverama, laggerama, ragerama a jinyma zmrdama. fakt to byla lahudka a nemyslim si, ze bych tu hru hral jeste dlouho, kdyby me to tam nutilo hrat porad.

    ale zase bylo vtipne tipovat, kolik spoluhracu ten zapas dohraje az do konce a ktery team bude mit vic botu. tim nechci krivdit botum, protoze nas falstad botu byl lepsi nez puvodni hrac on so many levels a ani si nedelam srandu.

    perlickou bylo, ze jsem ani neleavnul. hra me normalne kickla z lobby bez duvodu. well played blizzard. v nasledujicich quick matchich jsem mel svy lvl 9 hrdiny talent gatovany, takze jsem byl zase za debila, ze jsem si bral spatny skilly.

    well played blizzard, well played. po prehodnoceni vcerejska nastal cas dat si pauzu od sve lasky, abychom zjistili, jestli se vlastne stale milujeme, protoze tohle se nedela a mela by si nejdriv vyresit svoje issues.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HARDY: mě pomohl tenhle link (problém s NVIDIA grafikou):

    10 Early Fixes for Heroes of the Storm Crashes, Black Screen, Can't Install, Loud Volume, Can't Play, Missing DLL, Practice Crash, Lagging, Freezing - Crash Wiki!
    http://www.crashwiki.com/...stall-loud-volume-cant-play-missing-dll-practice-crash-lagging-freezing/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam