• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    YASHAMARU: Body v ranked dostavas podle svojeho skrytyho MMR. Kdyz ses rank 50 a mysli si to ze bys mel byt rank 1 tak dostavas za vyhru treba 500 bodu aby ses rychlejc dostal na rank kterej si ta hra mysli ze mas byt.
    V podstate to nema zadnej smysl, je to jenom kolecko ktery se naplnuje a povzbuzovalo te to hrat dal. Matchmaking se dela podle MMR
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: me to spis zajimalo pro pripad, ze bych to potreboval nez ze by mi prisla lepsi. na tom mem noob ranku to lidi berou prekvapive casto
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: pyroblast se da dodgnout na mnoho způsobů. Hlavně se ale nepickuje proto, že je hodně situační a vyžaduje 2sec windup. Oproti tomu fénix je mnohem jistější a slušná AOE se 60sec cooldownem.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    YASHAMARU: da se z toho invisnout / blinknout
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    A ten kaelthas je fakt strasnej joke. Chce to setrit si dash na uskoceni z toho jeho flamestriku. + Kdyz clovek hori, tak neutikat ke kamaradum, at to nepreskoci na ne ten ohen.

    Vsichni berou fenixe, ta druha ultimatka se da nejak dodgenout? Illiho meta to asi zrusi, ale je jeste neco jinyho?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ted sem za ranked vyhru dostal asi 300 bodu oni to zas nejak menili? :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ty jo to je krasny :D Hyped!

    Butcher vypada jako slusnej reznik. Nejvic sem se bal, aby nebyl moc podobnej Stitchesovi a myslim, ze se jim povedlo je udelat dost odlisny jak vzhledem, tak mechanicky.

    Nova mapa vypada dobre. Pamatuju si, jak uchvacen jsem byl, kdyz jsem zacinal a byly jen ty zakladni mapy a prislo mi to hodne. Ted budou mit novi hraci jeste o tri vic :)

    Co si tak vsimam z toho mojeho sudlani coopu, tak mi prijde, ze jsou nejaky novy ohnivy efekty. Nepamatuju si, ze by moje postavicky tak realisticky horely :D To je asi kvuli tomu magovi.

    Btw je tu nekdo, komu chybi min nez 7 hrdinu? :P
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    JANDOS: Na tohle jsem čekal... hype hype hype
    KORAL
    KORAL --- ---
    DXRACER Seat for Heroes - LAN finále ENVi vs. Inside Games
    http://www.twitch.tv/prayscream

    Aktuálně probíhá.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ZARREMGREGARROK: stimpack + friend v groupe + ted ten bonus, kdyz se potesti tak 3 vyhry a je to
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ZARREMGREGARROK: jj v QM je i víc expů typicky, takže proč ne. Ten coop se vlastně víc hodí na grindování daily questů, sic hry jsou tak na 15 minut či méně.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    STAROJDA: A když ti, jako mě smrdí coop, tak se v klidu dá protáhnout hrdina na level 5 v quickmatchi.
    Je to asi na čtyři-pět her.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    VICTIM81: vítej nový nadšený diskutére :)

    Co se týče hraní hrdinů, co tě nebaví - to je možná trochu krátkozraký argument. Měl jsem to taky tak (resp. mám doteď, sic času je málo), ale už jsem mi víckrát stalo, že jsem překvapeně zjistil, že mě baví nějakej hrdina, kterej mi předtím přišel k ničemu (příklad: ETC, Arthas). A naopak se mi znechutili hrdinové, který jsem mě nejdřív bavili (Muradin, Abathur).

    Čili rozhodně bych nezavrhoval grind na 5 lvl v coop - netrvá to dlouho, můžeš si tím plnit daily (když to vyjde) a ty goldy fakt příjdou vhod. Díky grindu jsem mohl v alfě našetřit v pohodě na 10 hrdinů a ani si nekupovat ty nejlevnější. A nelituju toho. A to opravdu nemám na hraní moc času (teď cca 5 her za týden).

    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    TRIPLT: ja dnes hral daily. s supportem co jsem ho mel akorat lvl 5... a kdyz jsem videl koil xp jsem dostal tak jsem vedel ze odehraju jen to co musim na daily a nic navic. to je vcelku slusna lenost :) mi to fakt prijde malo ten boost.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    VICTIM81: No... Jenže na druhou stranu tohle je ideální čas dohnat ty hrdiny na lvl 5 za kratší čas s xp boostem... ;)
    Když tě nebaví tak je teď za pár her naeexpis a máš goldy ;)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    ZARREMGREGARROK: no co si budeme povidat. o tom farmeni na lvl 5 v ramci tydeni rotace free heroes vi asi kazdy kdo to hraje dele nez od vcera. to naprosto beru. to je argument. ale bohuzel ne pro me. ja nehraju hrdiny co me nebavi. ten cas mi za to nestoji. a to ze mam treba nejakeho hrdinu na vyssim levelu mi dalo dost informaci o tom ze me nejakej xp boost nevytrhne... to bych to zase musel farmit jako krava a tezke hodiny jen abych se na ten level s goldama dostal. opet problem s casem.
    me ten xp boost fakt prijde pro me zbytecny. naprosto. ja proste nelevlim kazdeho hrdinu na lvl 5. a s timhle bonusem stejne udelas jen jednu rotaci... a jen tak mimochodem... v bete byl nejakej limit na max XP / herni cas.. resilo se to na redditu... takze asi tak... xp boost je opravdu jen pro nove hrace aby se rychleji dostali do hry. ale pri pokusu o tezkou farmu vas hra stejne utne. pokud se neco nezmenilo. coz asi ne.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    VICTIM81: expy jsou zakuklené goldy.
    když se podíváš na hero progression, tak je tam uvidíš.
    ty přístupné jsou hero level 5, a pak jsou nějaké na supervysokých levelech.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    LIQUIDFREAK: smutne... ja potrebuju goldy. :)
    xp tam je uplne k nicemu pokud clovek nehodla platit za jine veci.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nevím jestli proběhlo, pokud ano tak smažte. XP boost(y) ftw. Další prej budou následovat, příští týden 50% a další 100%.

    http://eu.battle.net/heroes/en/blog/19508171/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam