• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKY_MAX: vcera to bylo nejaky rozbity... taky sem porad prohraval i v qm
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: uz ti rozumim, z praxe ti muzu rict, ze v drtive vetsine pripadu hrajes to co chces. a to neni nadstazka. mam 1800 her a z toho 1200 jako assassin a pak 200 zbytek.

    je to dany tim, ze lidi respektujou pick order, muzes signalizovat co chces hrat hned od zacatku a spousta lidi te raci necha hrat co chces, protoze je sance ze to umis dobre a das jim carry + boji se, ze kdyz te natlaci do neceho jinyho tak nebudes mit hrdinu.

    takze skutecnost je takova, ze pak v hero lize tocis svych par nejlepsich hrdinu. oblibeny je spis co je momentalne OP nez role jako takova. snad to trochu pomohlo.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    bože.. včera v hero league ze sedmi zápasů jsme vyhráli jenom jeden, pak jsem jel ještě sólo a vyhrál až třetí.. takovej loose streak jsem nikdy neměl ani v dotě :D

    Ale je teda překvapivý, že když prohrajete tak vás to stojí maximálně půlku levelu, zatímco když vyhrajete tak tak dostanete dva nebo i tři, to moc nechápu, ale za boha jsem rád že to tak je nebo bych už tady něco rozbil :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    VICTIM81: obecne je komunita docela tymova a vždycky se složí vyvazeny tym. troll picky jsou jen hodně vyjimecne. jde o to ze po prvnich pickach většinou chybi jen jedna role a tu ten poslední solidarne vezme. ja to tak teda dělám :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    YASHAMARU: popravde netusim co je potreba na tom vysvetlovat. ale jde o to ze diky tomu ze nemam jeste pristup do ligy tak nevim jak probiha pick faze. dle zkusenosti z lol je bezne ze se o nejake posty lidi perou do krve a neco nechcou i za cenu toho ze udelaji troll pick. a to je podstata me otazky. protoze to ze na konci ve statistice vidis ze tym ma tanka supporta i dps neznamena ze to chteli vsichni hrat. je dost mozne ze nikdo nechtel tankovat nebo lecit ale treba toho healera si nekdo vzal jen proto ze to nebyl radovy troll a podrzel tym. a prosta zahral co bylo potreba.
    ted uz musi byt pointa jasna.
    osobne mam pocit ze o tanky ted neni nouze. uz hodne dlouho jsem nemel pub hru bez tanka. drive to byval obcas problem. ale ranked muze fungovat jinak. mozna je vse uplne ruzove a takovy problem momentalne hots ani nema.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: nevim, jestli jsou nekde zrovna na tohle data, ale kdyz se zamyslis, tak nejspis budes souhlasit, ze vetsina lidi chce hrat dpska a zabijet. a pak bych rekl, ze to bude tak nejak stejny s tim, ze obvykle nejmin oblibeni jsou supporti.

    vetsinou ma team 1 tanka 1 healera a 1 supporta. Pak se to doplnuje podle toho co zrovna frci. Nekdy dva tanci, nekdy dva supporti apod. to se prubezne meni, ale ten holy trinity zaklad je tam vzdycky.

    moc nechapu otazku, ale rekl bych, ze sis odpovedel sam v posledni vete :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DIOM: ja myslel roli... jako support nebo tank... abych vedel co cca mam koupit jako hrdinu cislo 10. mam vsude po 2 aspon. jen tanka mam jednoho a pul
    DIOM
    DIOM --- ---
    VICTIM81: Hotslogs momentálně říká Chen s 3,2% popularity, pak Lost Vikings (5,5%) a třetí je celkem překvapivě Sgt. Hammer (6,2%)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    jaka je nejmene hrana role v rankedu ? pokud je nejaka tak neoblibena.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nebo maji internet providera v KLDR :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MEKKZ: však odtud to mám :) to jen pro ty co náhodou reddit nesledují; )
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: staci nedostat q win 3 games :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    taky ze zcela jineho soudku, prijde mi vtipny, ze borec (konktretne guardsmanbob pro twitch pozitivni) si zalozil novej account, protoze na starym je tak vysoko, ze mu trva hodinu nez najde hru.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ale udělá, když dostane do týmu dost hackujících botů.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    az to zacnou hackovat i boti tak to bude teprve v prdeli a ani questy si clovek neudela..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak super, aspon mam zduvodneni toho 0:15 vcera :)) a ja myslel, ze mi to jenom neslo a on MAPHACK!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Mne uz prislo par scamu ...
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    STAROJDA: Souhlasím s jedním komentářem:
    or maybe a group of friends qued at the same time ...
    but if its a map hack + for uploading it and showing it to the world
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Z jiného soudku - vypadá to, že už máme maphacky i v HotS. Doufám že tenhle shit se bude soustředit hlavně na quick match který nehraju... Máme tu nevýhodu, že sdílíme server s rusákama :)

    Nova Maphacking
    http://www.youtube.com/watch?v=4qq6Zg2Rm8U
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam