• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak prvni ranked byl fakt sranda. jako 1st pick jsem si rekl ze testnu jak funguje pick order a vzal jsem novu.... no nebyt dvou obetavcu co vzali tanka a healera tak mame uplne zmetkovej team comp. takze jsem za jen blbej team comp. byl rad. dvakrat stealth. tank co nikdy nebyl meta tank. aspon ze ze healer byl dobra volba. a nakonec to bylo cele jedno. protoze hlavni bylo ze lidi fakt meli snahu. takze byli vcas na objectivu a pomahali si v linkach. nakonec prima hra. ale pripadal jsem si tam jako na jine planete. cekal bych ze lidi budou mit pri vztupu do rankedu vice zkusenosti. ale bylo to jako tahat za sebou skolku deti. a rikat jim zcela zakladni veci.
    takze nemam pochyb ze to bude pekne porno se prosekat nekam kde se haje uz na zaklade zkusenosti.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    prima. tak ja tu desatou pozici zaplacnu necim roztomilym co nemusi byt tak uzitecne.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: Velký vliv musí mít ten turnajový styl picků - tedy že to jde postupně a ne že se všech pět přetahuje o hrdiny. Tak je to např v dotě a to je vždycky peklo kdo si co vezme dřív. Pak zbyte poslední a ten je nasranej že nemá to svoje a tak troll pickne.

    Tady jasně vidíš, že seš poslední v řadě a holt budeš asi doplňovat co bude třeba. Když mám first pick, tak vždycky beru Vallu, jinak se ale přizpůsobím ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKY_MAX: mno my sme se dostali az do ty faze, ze nas to nechtelo pripojit do matche :-D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    BARTUC: to jsem chtě slyšééét :D je to rozbitý a mojí vinou to prostě NE BY LO!
    včera byl nejrhoší den v životě snad :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    VICTIM81: aha..jsem v pul treti rano uz asi trochu vypadl z role.. :) ..respektive by mne vubec nenapadlo ve spojeni s hots se na tohle ptat..drtiva vetsina picku probiha naprosto hladce, jak uz bylo receno a kolikrat si lidi nahazuji rovnou supporty, nebo tanky..tak nejak mam dojem, ze vetsina chape, ze je to teamova hra a ze by ten team mel mit nejake rozumne slozeni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKY_MAX: vcera to bylo nejaky rozbity... taky sem porad prohraval i v qm
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: uz ti rozumim, z praxe ti muzu rict, ze v drtive vetsine pripadu hrajes to co chces. a to neni nadstazka. mam 1800 her a z toho 1200 jako assassin a pak 200 zbytek.

    je to dany tim, ze lidi respektujou pick order, muzes signalizovat co chces hrat hned od zacatku a spousta lidi te raci necha hrat co chces, protoze je sance ze to umis dobre a das jim carry + boji se, ze kdyz te natlaci do neceho jinyho tak nebudes mit hrdinu.

    takze skutecnost je takova, ze pak v hero lize tocis svych par nejlepsich hrdinu. oblibeny je spis co je momentalne OP nez role jako takova. snad to trochu pomohlo.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    bože.. včera v hero league ze sedmi zápasů jsme vyhráli jenom jeden, pak jsem jel ještě sólo a vyhrál až třetí.. takovej loose streak jsem nikdy neměl ani v dotě :D

    Ale je teda překvapivý, že když prohrajete tak vás to stojí maximálně půlku levelu, zatímco když vyhrajete tak tak dostanete dva nebo i tři, to moc nechápu, ale za boha jsem rád že to tak je nebo bych už tady něco rozbil :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    VICTIM81: obecne je komunita docela tymova a vždycky se složí vyvazeny tym. troll picky jsou jen hodně vyjimecne. jde o to ze po prvnich pickach většinou chybi jen jedna role a tu ten poslední solidarne vezme. ja to tak teda dělám :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    YASHAMARU: popravde netusim co je potreba na tom vysvetlovat. ale jde o to ze diky tomu ze nemam jeste pristup do ligy tak nevim jak probiha pick faze. dle zkusenosti z lol je bezne ze se o nejake posty lidi perou do krve a neco nechcou i za cenu toho ze udelaji troll pick. a to je podstata me otazky. protoze to ze na konci ve statistice vidis ze tym ma tanka supporta i dps neznamena ze to chteli vsichni hrat. je dost mozne ze nikdo nechtel tankovat nebo lecit ale treba toho healera si nekdo vzal jen proto ze to nebyl radovy troll a podrzel tym. a prosta zahral co bylo potreba.
    ted uz musi byt pointa jasna.
    osobne mam pocit ze o tanky ted neni nouze. uz hodne dlouho jsem nemel pub hru bez tanka. drive to byval obcas problem. ale ranked muze fungovat jinak. mozna je vse uplne ruzove a takovy problem momentalne hots ani nema.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: nevim, jestli jsou nekde zrovna na tohle data, ale kdyz se zamyslis, tak nejspis budes souhlasit, ze vetsina lidi chce hrat dpska a zabijet. a pak bych rekl, ze to bude tak nejak stejny s tim, ze obvykle nejmin oblibeni jsou supporti.

    vetsinou ma team 1 tanka 1 healera a 1 supporta. Pak se to doplnuje podle toho co zrovna frci. Nekdy dva tanci, nekdy dva supporti apod. to se prubezne meni, ale ten holy trinity zaklad je tam vzdycky.

    moc nechapu otazku, ale rekl bych, ze sis odpovedel sam v posledni vete :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DIOM: ja myslel roli... jako support nebo tank... abych vedel co cca mam koupit jako hrdinu cislo 10. mam vsude po 2 aspon. jen tanka mam jednoho a pul
    DIOM
    DIOM --- ---
    VICTIM81: Hotslogs momentálně říká Chen s 3,2% popularity, pak Lost Vikings (5,5%) a třetí je celkem překvapivě Sgt. Hammer (6,2%)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    jaka je nejmene hrana role v rankedu ? pokud je nejaka tak neoblibena.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nebo maji internet providera v KLDR :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MEKKZ: však odtud to mám :) to jen pro ty co náhodou reddit nesledují; )
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: staci nedostat q win 3 games :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    taky ze zcela jineho soudku, prijde mi vtipny, ze borec (konktretne guardsmanbob pro twitch pozitivni) si zalozil novej account, protoze na starym je tak vysoko, ze mu trva hodinu nez najde hru.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ale udělá, když dostane do týmu dost hackujících botů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam