• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    REFLEX: řezník!!

    a vůbec po pár hrách s ním jsem zjistil, že je to opravdu nechutný čuně... jediná obrana proti němu je únik
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: MURKY OP!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    REFLEX: op mi nic neprijde, dobrej je zeratul, reghar, sylvanas, kaelthas, jaina, johanna. imo
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    REFLEX: Tak Nova mi přijde na současném výběru map docela dobře counterovatelná. Prostě za papíra nechodit sám a je to. Mě připadá OP Butcher a Illidan, ale záleží na tom jak to kdo zahraje;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jaký jsou teď OP herove? Nesnasim když někdo hraje za Novu.

    Jinak hera dobry když hrajem s kámošem, docela me bavi support

    Diky hraju to tak tyden
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    YASHAMARU: hm.. eternity, terror. ty casy k tomu sedi...
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    dneska jsem mel 2 nejdelsi hru ever, 42:18 na battlefield of eternity. nejdelsi byla 43:31 na garden of terror. bohuzel nemam stimpack. s nim by za to bylo snad mega :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PANVA: husty, tak to sem se svyma 475k docela bridil :-D
    PANVA
    PANVA --- ---
    BARTUC: dneska 600k+, stimpack, holiday, friend a vyhra - match ~28 minut
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kolik ste dostali nejvic expu za qm? se stimem/bez nej?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: mozna hledal jeho mamu, jestli to byl polak
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    VICTIM81: to skoro zní jako by si byl na internetu poprvý :D
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja tohle herni stesticko mam porad. defakto na zaklade dalsich dvou her vim ze jsem hral s nejlepsim tymem co jsem zatim v rankedu zazil. dalsi hra obsahovala cloveka co sebevrazedne najizdel do cehokoliv co bylo enemy... od hracu az po veze. a protoze tam mel kamarada tak ta hra byla prohrana od zacatku. nelze vykompenzovat dva naproste retardatory sebevetsim usilim.
    treti hra byla zase se zamindrakovanym trollem. sotva zacla hra. tak tanka pozdravil slovy *sukam tvoji matku* ... proste standardni internet level behavior. hralo se na te nove mape kde celou hru delal presny opak toho co tym potreboval. nikdy nepomahal s bossem. vzdy byl na opacne lince nez tym. a hral svuj push till die. a jen se rozplyval v chatu jak ho to bavi, ostatnim to kazit. ale protoze zbytek lidi byl proste semknuty a schopny a ja jsem mel dobrou hru za tentokate facky-hodnou second pick novu. tak jsem to byl schopen ukrutnymi picky vykompenzovat a kdyz jsme poprve vyhrali bosse tak jsme vyhrali i hru.
    na jednu stranu super pocit z nejcistejci hry co jsem zahral. presto ze to slo lepe. ale uplne znechuceni z toho ze internet neni pristupny az po psychotestech.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    VICTIM81: asi nedelej soudy po par odehranejch hero ligach, kdyz si moh mit stesti na kokoty.. ve vetsine pripadu nejak ta vzajemna chemie funguje, jak tady hosi uz popisovali :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Yashamaru OP! :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: z pohledu zbylé čtveřice je to pak takové zvláštní..pořád je nás někde o jednoho méně, ale na xp neprohráváme, vlastně hodně často i vedeme a když se pak podíváš na mapu a zjistíš, že soupeř má nečekaně o 4 keepy méně, tak už jen nechápavě kroutíš hlavou..za mne Murky prostě dobrý, když se dobře zahraje :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    zjistil jsem, ze murky hraje uplne jinou hru nez zbytek komparzu :D hlavne ty hry s nim jsou jeden velkej rush, 0% downtime, porad nekde neco rybi. do toho running commentary mrlrllrlgrl mrrrlglglr. schovava vajicko.

    nejlepsi je talent living the dream, diky kterymu cim dyl neumre, tim vetsi ma dmg, takze po chvili dava pecky a cisti rychle

    + chobotnice, s rewindem a spravnym buildem na 100-0 skoro cokoliv, ale pyzamka 100%.

    dulezity je se necitit provinile, ze clovek nechodi s teamem a jen se modli, at se moc nerozsypou. pushovat jako blazen a verit, ze to dopadne :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    YASHAMARU: :)) tak si to precti jeste jednou... proste jsem chtel videt jak budou lidi reagovat. nereagoval nikdi. kazdy locknul to co uz mel selecnute. uplny nezajem. a nakonec jsem to s tou novou docela potahal. takze je jedno co vezmes na tom zero ranku. lidi tam hrajou jako by to hrali prvni tyden.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    klonova valka zacala
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: no ja bych zacal tim, ze bych si naliskal za first pick novu a pak az uvazoval nad porno prosekanim se hajem do zkusenosti zakladu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam