BARTUC:
1) Nejsou to champové, ale hrdinové! Ano, vím že je to zvyk, ale i tak mě to pokaždé vytočí :D. Holt pocházím z doty a ne z lolka
2) Malfurion je po patchi Tier 1 a Lili je naopak považovaná za nejhoršího healera. Rozhodni ale spíš podle sympatií, oba jsou v ranked v pohodě hratelní (a i profíci po Lili pokukují). Osobně bych bral Malfuriona (tedy já už ho mám :)), protože má i nějaké to CC a je asi zábavnější než "Q Q Q Q" Lili.
3) ETC je spíš takový utility warrior - nemá takovou výdrž jako Mura, ale má hromadu CC a i healing! V poslední době byl Tier 1, teď je trochu horší, ale jistě pořád hratelný. Je to s ním docela zábava hrát, stylem se podle mě podobá assassinům víc než Mura. Muradin je naopak víc tank, víc vydrží ale jeho CC není tak silný (resp dá se tak buildnout, ale ETC je pořád schopnější). Zase ber podle preferencí. Pokud máš rád assassiny, tak myslím že ETC tě osloví víc.
4) Pokud hraješ hlavně assassiny, tak si kupuj ty a masteruj je. Pro ostatní role se ale hodí mít aspoň dvě možnosti, pokud chceš bejt sympaťák spoluhráč :).