SALOMET: ten ve me evokuje castera, to se mi nelibi :-D
STAROJDA: diky, presne neco takovyho sem potreboval a omlouvam se za champy :-) etc,muradina i malfuriona mam, gze to je fajn, tim padem sem vybavenej a muzu masterovat assasiny. jeste jsem pokukoval po regharovi, ale toho asi necham byt, bude mi stacit malfurion a lili (btw nevim cim to je, ale kdyz sem byl v teamu s lili, tak ona mela treba 2x takovej assist nez ja) etc je prca, je to takovej slajdovaci silenec a je s nim sranda roamovat lajny + je to rocker a to se mi libi :-D
a jeste jedna otazka ke statum v bitve. s Illidanem sem obcas hatovan, ze mam malej hero dmg i kdyz mam nejvic kill countu ze vsech a mam pocit ze hraju docela dobre. Je to opravdu tak, ze ten hero dmg je mensi, protoze je to spis single target hero? naopak se zeratulem sem dost casto na vrcholu potravniho retezce co se tyce hero dmg i kdyz nemam pocit, ze bych to zahral uplne nejlip... jak to hraju kratce, tak sem z toho takovej zmatenej
SALUSA_SECUNDUS: pardon ;-)
btw NOVA... ta pinda v kazdy moji hre (zasadne v enemy tymu) dela silenou paseku a ja vubec nevim co proti tomu delat... i kdyz se drzim mezi creepama, pripadne ve skupine a nechodim s low hp nekde sam, tak dycky ma silenej pocet killu a hrozne rozvraci moralku tymu a to me fakt sere... asi ji koupim abych se naucil jak hrat proti ni :-D