• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: skoda ze si nezazil okamzik, kdy na to element prisel a vahal, jestli nam to ma rict nebo si to nechat pro sebe jako tajemstvi :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: skoda, ze jsi nezazil, kdyz zeratul void prisonem kradl golemy. naskocil doprostred enemy teamu, vsechny zmrazil. ukradl jim golema a utek. :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: ono to je tezky, ja jsem se zeratula naucil hrat od master borce umadibet, kterej uz nehraje. tedkom zadni dobri zeratulove nestreamuji. i kdyz zuna je vlastne hodne dobrej.

    zera jako takovej neni tezkej, momentalne je to asi nejsilnejsi postava ve hre. mechanicky tam neni nic moc tezkyho, trefit bombu, zneuzivat wormhole. s rewindem po 20tce uz je to docela klavir.

    ultimatka ma asi milion ruznych vyuziti, tak s ni nezaspat.

    kriticky je to, ze v podstate nejses v teamfightech, takze tvoje nepritomnost musi byt necim vyvazena. idealne tim, ze jejich team rozpulis VPckem, nebo rovnou nekoho oddelas. nejhorsi je zeratul, kterej nic neudela a jen chcipne.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no klidne posli replay a ja ti udelam assessment :) ono jinak ve hre neni moc cas divat se kdo je kdo..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: vis co, ja si nemyslim ze bych ho hral vylozene spatne... dycky se mam co ucit, ale zaklad uz relativne mam a myslim si, ze si nevedu uplne spatne, ale chtelo by to, aby se na me nekdo podival :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: zeratul je tezkej na hrani, tak neves hlavu, to prijde.. ona je to mrcha nepoddajna, ale kdyz ho zkrotis, tak ti poskytne velky rozkose :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Na tebe jen jednou a víckrát ne :-D


    BARTUC: Včera byl divnej den :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja mam po vcerejsku trosku problem sam se sebou... hrali sme nekolik QL v grupe 5 lidi a vsechno byly prohry (ja hral zeratula) a pak jeden typek odpadl, ja vzal malfuriona a dve hry v rade sme vyhrali rozdilem tridy... ted jde o to, jestli sme jen meli stesti, nebo jestli sem tak spatnej zeratul :-D (vetsinou sem byl na tom tabulkove dobre btw)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KORAL: vidis to, me to zase nebavi kdyz na me picujes :) tak aby se v tom koza vyznala
    KORAL
    KORAL --- ---
    Po fitku a v tom vedru co bylo včera, radši nehrát :)
    Nakonec to dopadlo v HL 1 loss a 1 win :)
    Dál jsem to nezkoušel radši :-D

    Já musím hrát s Yashu a nebo někým kdo rád píše a říká ostatním co mají dělat. Mě nebaví jim to psát, radši to říkám na TS. takže když jedu solo, tak dojíždím na to, že nepingám, kam chodit a pak to projedeme na tom, že nejsme jednotní :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STILGAR: dobrej nick :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STILGAR: pokud dává rightclick, tak to už prostě je v p*deli. Ale pokud dává a-click, tak to už použitelné je a šel bych s ním :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    nebo mas marnou novu a hrajes zeratula. sama bude feedit a neda zadnej kill, tak proste chodis furt za ni a ujistujes se, ze nekoho zabije.

    spoustukrat jsme hrali ve 4ci a chodili za silentbobem nebo afkfarmstevem, protoze to byl jedinej zpusob jak se vygroupovat na 5v5.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STILGAR: konkretne v tomhle naprosto nenadsazenem pripade dementniho rusaka obetujes. ale pokud by chtel treba delat bosse a spravny call by byl vsichni push bot. tak je lepsi jit vsichni na bosse. nez pul tymu tam a pul tam. nakonec se posere oboji.
    STILGAR
    STILGAR --- ---
    STAROJDA: Takže pokud mám dementního rusáka co celou hru jenom dává right click do enemy base, mám right clickovat s ním?
    KORAL
    KORAL --- ---
    STAROJDA: Ámen a občas to dokonce obrátí hru, protože ti trolové, se pak překvapivě i začnou snažit ...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BARTUC: HL je určitě lepší :). Za prvé máš v 95% vhodné složení a za druhé lidi víc cítí týmového ducha. Navíc je potřeba fakt mít nahráno, aby ses do HL dostal, což je relativně pěkná záruka. Ale jako samozřejmě máš tam pak hry, kdy máš chuť všechny fuckovat (teda to mám já :)). Ale v tom případě spíš hledám chybu v sobě než v druhých.

    BTW rada - když máš v týmu trolla (trolly), který nespolupracujou, tak je dobrá taktika naopak spolupracovat s nima - tedy pomáhat jim v jejich dementní taktice, protože tak aspoň jste jako jeden tým a máte lepší pozici :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Friday Gaming Night se blizi ale boys.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: dneska sem po porade v praci, teprv ted du domu a na TSku me nikdo slyset nechce :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: mno bohuzel ani to nestacilo... jako jasny, kdyz si tei picknem assasiny, tak predpokladam, ze to nebude uplne ono, ale kdyz mame pokryto, vsichni topujem hodnoty v tabulce a ty dva zbyly dementi (velmi casto azbukari) si delaji co chteji a vubec nespolupracujou a to je proste pruser. jen doufam, ze v hl bude teochu lepsi. btw tam se to neseli na solo/duo/team queue? rank je jen jeden i kdyz hraju v ruznym poctu lidi v tymu?
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: v HL je to lepší..trošku :) ..QM je kolikrát v prdeli už jen debilním složením teamu..

    ale když si pojedeš QM ve třech lidech a pokryjete si důležitý role, tak budete spíš vyhrávat, než prohrávat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam