• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    no jakmile tam pridaji gm ligu, tak cil je jasny :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: myslim že říkali něco kolem 20-25 her na to umístění, to je asi dost na to
    aby to bylo adekvátní
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: mno je otazka jak to bude... ja mam zkusenosti jen z LoLka, kde se delal soft reset a tam kdyz se ti nezadarilo v placement matchich, tak te to mohlo hodit uplne do prdele a mohl ses splhat nahoru znovu... me si, ze bys mel extremni smulu a v placement matchich bys 10x prohral... sice odvedes super praci, mmr ti neklesne, ale dostanes treba rank 50 a budes muset zase pekne jit nahoru :-) mno uvidime, ja rika salusa, musime pockat jak to bude...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja navrhuju misto spekulaci jak to mozna bude pockat si jak to pak bude doopravdy :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: ja moc nechapu co se resi. vzdyt jediny co se resetne je liga ve ktere ses. po par placement matchich te to tam da znovu. nic jinyho se nezmeni a o nic neprijdes. nebo sem to blbe pochopil?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: jn reset sezony by byl asi nejrozumejsi, ale coz... mno uvidime, jeste sem se hl nevenoval tolik, aby me to mohlo srat, nebo sem mohl byt potesenej :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: nemyslim body do ranku (i když i tam dostáváš hodně), ale body v MMR dle hotslogs

    jinak reset je, protože zavádějí nový systém, respektive předělaný..jsem zvědavej jak moc se to pak promítne do bodování a postu v HL

    já bych bral rovnou reset sezony..s tím jak jsem na tom teď už nic moc neudělám, i když bych fakt chtěl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: dostavam porad lehce pod 400 no... ale je otazka, jestli to ma smysl ted honit co nejvys, nebo pockat na reset... nicmene nechapu, proc delaji reset kdyz nespusti sezonu jeste, nebo sem to tak aspon pochopil
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: pořád dostáváš hroznej ranec bodů, tvé MMR se stále ladí
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: me spis napada, jestli ma smysl se ted snazit vyhnat si co nejvyssi mmr/rank, nebo pockat na ty placement matche jinak mmr stale pomalinku stoupa, uz sem pres 2300 v hero i qm :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    diky tam me nenapadlo se podivat :))

    skoda myslel sem, ze se resetne mmr.

    sem zvedavej. udrzet si rank 1 uz nebude takova pohodka ani zdaleka
    DIOM
    DIOM --- ---
    ale je dost možný, že tě to po několika hrách hodí tam, kdes byl před tím
    DIOM
    DIOM --- ---
    "To accommodate the new placement system, we’ll be resetting all ranks in Hero League and Team League. With the reset, all players will need to play a set number of placement matches to identify their new placement in the system. Only your visible ranking will be reset. Your internal skill rating (MMR) will be retained to ensure you continue to receive even matches."

    Conversations Around The Community: Ranked Play V2
    http://eu.battle.net/...g/19829511?utm_content=external-sso&utm_medium=internal&utm_source=app-other
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    bude teda ladder reset, vsech modu? kde jste to docetli nemuzu to nikde dohledat. :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STAROJDA: psal sem to ja a stojim si za tim, je to nuda :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: me se nejvic libi ten tvuj teleshopping horst fuchs projev :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    God I love Uther - tohle jsem napsal do chatu na konci super vyrovnané hry v HL (lvl 23). Při tom jsem si vzpomněl, jak se tu nědávno někdo (nechce se mi hledat :)) zmínil, že Uther je nuda... Není!

    Nevím jak ten dojem může vzniknout - možná tím, že jeho skilly jsou hodně přímočaré. Burst heal single, aoe burst heal/dmg, stun. Není to nic zákeřného (jako např. Sylvanas a její poison dagger - doteď nevím přesně co dělá :)) a pochopíi začátečník. Stejně tak i heroic skilly nejsou nijak tajuplné - aoe stun nebo single nesmrtelnost. Stačí ale kouknout pod slupku - na trait a talenty - a komplexnost se ukáže.

    - Uther je docela tank a dá se tak i talentovat. Jeho stuny jsou na blízko a musí dopředu. To je první bod zábavy - není třeba řešit pozicování a bát se o život! Stačí narushovat do bitky a healovat a stunovat. To zní možná nudně, ale je to správnej adrenalin. Navíc to i značí to, že Uther může vést tým a jít aktivně dopředu, určovat vývoj zápasu.
    - Trait je po poslení změně strategickou zbraní. Uther buď může utíkat a přežívat a nebo naopak se rozhodnout umřít! Healování v podobě ducha je totiž skoro OP a dokáže zvrátit teamfight. Zkušený Uther balancuje na hraně smrti a v pravý moment se nechá sejmout jen aby díky tomu zachránil assassina či tanka a pak posmrtně sledoval, jak zbytek týmu vítězí. No a pak je tu třešnička - LEVEL 20! Talent Redemption tuhle taktiku povyšuje na ještě vyšší level a je to pravý tanec se smrtí!
    - Pushování je něco, co vyžaduju u každého hrdiny. Assassini to umí sami od sebe, tankové často taky. Supporti v tom nemívají sílu, ale to pro Uthera neplatí. Jeho aoe heal/dmg je na začátku slaboučký, ale na vyšších levelech dokáže zabít lajnu skoro na jednu ráno. Takže tu máme i zábavu s pushováním a rychlým taktickým soakováním.
    - Sustatin je anglický slovíčko pro něco jako výdrž. Díky tomu, že je Uther tank a že poctivě sbírá healt globy (s talentem), tak vydrží opravdu dlouho a má dost many k neustálému kouzlení. V delší bitce to znamená, že sešle i tři stuny, kopec healů a nasoakuje i slušnou damage. V tomhle mu může konkurovat jen Reghar. Každý teamfight se tak stává skoro symfonií útoků, přesunů, kouzlení, bodyblocků. A když se něco pokazí, tak je tu duch a další sada strategických healů! Uf, potí se mi prsty jen když to píšu a to teprve při samotné hře
    - Benediction je jen jeden z talentů, které zmíním dále. Zaslouží si ale samostatnou odrážku :). Tenhle aktivní talent je dalším levelem hloubky do tohoto zdánlivě nudného supporta. Díky Benediction se stává každé kouzlení taktickou hrou. Dá se tak masivně healovat či double stunovat a tím vytvářet zásadní herní momenty.
    - Talenty jsou po posledních patchích dobře vyladěné. Nevím jestli byl dřív Uther jen s jedním buildem, teď to ale neplatí. Na každém levelu (snad kromě 16 - Benediction :)) je na výběr a dá se tak příjemně taktizovat kompozicí vlastního i nepřátelského týmu.

    Uther je Tier 1 support právem - jeho burst heal je skoro nejlepší a k tomu má slušný CC a kopec taktiky navrch. Možná není pro každého, to už si musí každý zkusit sám. Rozhodně ale neplatí, že by to s ním byla nuda. Stačí se nenechat odradit a proniknout pod slupku tohoto fanatického fousáče.

    PS: sorry za tapetu, chytla mě slina :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    REFLEX:
    sólo - to můžou jít specialisti (nazeebo, zagara, sylv, murky, azmo,...) a nebo warrioři když je nouze (když mají dobrý aoe, jako např Arthas)
    dual - assassin + support nebo assassin + tank. To je docela libovolný
    tri a víc - tam už je to jedno, hlavně aby byly pokrytý všechny lajny. Dnes jsem hrál jednu hru tak, že šla sólo Zagara a Nazeebo a my byli tři na jedné lajně (Uther, Zeratul, Anub)

    To je asi základ. Pak už je dobrý koukat na kompozici týmu a složit to podle toho aby např Illidan měl určitě u sebe healera a nebo aby hrdinové se stunem byli na jedné lajně a mohli dobře zabíjet.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    YASHAMARU: To je první zmatení, vydrželo tak týden, pak už zvládám jak nakupovat, tak i jiné detaily.
    Ale zjistil jsem, že jsem se na HotS výborně naučil sledovat mapu.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    lol stah jsem si lolko a dal sem si hru. nastesti proti botum. ve dvacaty minute jsem si uvedomil, ze mam 5000 goldu a porad beham s doran shieldem a zapomnel si koupit itemy. asi 5x jsem chcipl pri tower divu, protoze veze se preagruji, kdyz dostane enemy hero damage pod nima. 15 z 20 minut jsem nekam furt chodil a premyslel kde mam kone. :) je to tak strasne jiny. last hity jsem trefil uz spis nahodou. neni tam bodyblock. zustanu u heroes. zvlada nekdo hrat vic mob zaraz? ja bych byl zmatenej jak lesni vcela :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam